חדשים.. חדשים.. חדשים..

הא?

אני לא מוצאת דימיון, ומעדיפה בהרבה את נוטינג אלס מדרז. ובכלל אני לא אוהבת את נובמבר ריין ורק הקליפ עושה אותו טוב.

Miko G

New member
Estranged../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר מדהיםםםםם ברמות על
קליפ גאוני
כרגע השיר של גאנז שאני הכי אוהב. ברוך הבא
ואני אבחר ב- November Rain.

ROCKET QUEEN2

New member
מסכים בהחלט.

לפי מה שנדמה לי זה שיר על אשתו שהוא לא מוצא אותה אבל היא בעצם מתה והוא גם רוצה להתאבד לא? משהו כזה.

Caraya

New member
אה

שיר זה משהו שנתון לפרשנות אישית, איך הבנת ממנו את הסיפור הזה?

ROCKET QUEEN2

New member
ברוך הבא

לגבי הסקר אני מעדיף את nothing else mathers גם בגלל שלפי דעתי מטאליקה להקה סוסה ואפילו לדעתי כמובן יותר טובים מגאנז, אני מתכוון למטאליקה הישנה. nothing else mathers זה פשוט שיר גאוני ובכלל דה בלאק אלבום אלבום סוס.

Miko G

New member
גם אני מסכים איתך בעניין מטאליקה

אני פחות אוהב את המוזיקה שלהם, אבל הם בהחלט הרבה יותר מצליחים ובניגוד לגאנז, מטאליקה להקה של פחות פוזה ואגו. אני בטוח שאם גאנז היו ממשיכים להוציא אלבומים טובים כמו שלושת הראשונים ופוסחים על תקרית הספגטי, הם היו כיום להקת רוק הדגש|הרבה יותר מוערכת. אבל נסתפק בשלושת האלבומים הראשונים וב- EP

ROCKET QUEEN2

New member
מסכים איתך לגמרי.

מטאליקה פחות פוזה. הם גם יותר מוצלחים. אבל לכל אחד טעם אחר.

oneman2

New member
פוזה זה טוב במידה

אצל גאנז זה היה בדיוק במידה הנכונה שהפכה אותם למה שהם. אצל מטאליקה זאת הייתה פוזה שגרמה להם להיות... להקת פוזה. (הכוונה לתקופה המאוחרת יותר שלהם, לא לתקופת המוזיקה הטובה.)

izzys

New member
../images/Emo105.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif

מור 15 ומשהו חיפה (Novenber Rain לוקח, אבל זה תלוי מצב רוח.)

למעלה