חדשים

t r e c o o l

New member
לך תתאבד יחולה נפש!!!

ואם כבר מי שצריך לשלוח אותו לאוגנדה זה אתה שכ"כ שונא את הארץ כמו שאמרת לפני כמה הודעות... אני לא יודעת למה את מתייחסת לנאצי כמוך!

barboshkiss

New member
.

אני שונאת שקוראים ליהודים נאצים (מה כאלו את לא יודעת מזה נאצים?! איך את יכולה) יאללה זה דבר מטריף אוףףף

whatascene

New member
הממ.. אל תתייחסי?

את גם ככה בכלל לא יודעת על מה הוא מדבר. ואם את כל כך אוהבת את הארץ הזאת ונראה לך שהכל פה דבש, אולי כדאי שתפתחי את העיניים והאוזניים שלך קצת יותר, תקראי חדשות או משו, ואז נראה מה תגידי.

ADCMAN

New member
חחחחח

לא רק שיש לך קשיי הבנה, את גם לא יודעת לזהות סמלים בינלאומיים? טוב, אני אנסה להסביר לך: הסמל הזה מורכב מסמל של צלב קרס(מה שמסמל את הנאציזם) ומסמל של קו עליו.. הצלב קרס מסמל את הנאציזם הקו שמעלם מסמל 'לא', 'אסור', 'אנטי' מקווה שהבנת, זה קצת צולע.. עוד 5 שנים שתלמדי נהיגה תביני את זה יותר

t r e c o o l

New member
טוב באמת ששמת קו כי לפחות 10

הודעות בפורום פירסמת צלבים חופשי ותמונות של היטלר חופשי אז אל מי אתה מנסה לעבוד??

ADCMAN

New member
טוב נו,

פירסמתי פעם אחת תמונה של היטלר. תמצאי לי עוד הודעות שעלתי צלב קרס, ואז נדבר... אבל במחשבה שניה, את קוראת לי נאצית - אבל את לא שמה לב בזמן שאת בעצם פאשיסטית... זה משעשע נורא, אפילו מאוד

whatascene

New member
על זה עם ע, לא א

את מדמיינת דברים.. אפשר לחשוב, הוא שם איזה פעמיים תמונות של צלב קרס והפכת אותו לנאצי? את יודעת מה זה נאצי?

t r e c o o l

New member
כול הכבוד שתיקנת לי שגיאות כתיב!

את שמה לב איך הכול התחיל? וכן אני יודעת מזה נאצי תאמיני לי

whatascene

New member
אה זה אחד כזה עם שפם!!!

והוא שם תמונות של צלב קרס ולא אוהב יהודים!!!

Sum41xGiRL

New member
בטח שהקב"א קובע

מה אתה דפוק? אם אתה רוצה ללכת למודיעין, או דברים שקשורים בידע וחוכמה זה כן דפוק, אל תשחק אותה דביל.. שאתה קיבלתי את הצו ראשון שלך, הוא כבר היה נפגש עם הקב"ן... ואני לא מאמין שיש לך פרופיל 97

whatascene

New member
פרופיל 97 זה לא כזה משו

פשוט אין לך שום בעיה רפואית כמו אסטמה או בגב או משו.

GD ROCKS

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא

כמה פעמיים אתה יכול להגיד את אותו המשפט תעלה על חאסקה,תעלקה על חאסקה... יאללהההההההה חרשת!!!!!!!!!

בונא עדיף שלא תדברו בחיי

בונא עדיף שלא תדברו באמת אתם לא מבינים כלום!??!, אין שום קשר בין הקב"א לפרופיל זה שני דברים שונים לגמרי ואם הייתם קוראים את ההודעות שלי עד הסוף הייתם מבינים... וכל המפגרים האלה כמו whatscence!?! מה את דוחפת את האף שלך בכלל לעניינים שלי לא נעים לך אל תגיבי יאללה שיגעת לי תחלסטרה לא דיברתי בכלל אליך דיברתי על adcman והנאציזם שלו... מה קפצת ישר מה משעמם לך?!?...כל מי שאוהב ומתאהב בנאציזם בארץ והוא יהודי= חסר חיים+בלי חברים שזה גורם לו להרגיש חזק בגלל שהוא בעצם חנון וחלש ואתה בן 16 אז תפסיק לזבל תשכל יאללה יאללה ראית את כמה אתה יודע ..... ומי שזה לא מוצא חן בעינוי ... .זה בשבילך GD ROCKS יכול ללכת ליום ולעמוד על חסאקה

ADCMAN

New member
וואי,

דווקא חברים יש לי המון, אם אתה רוצה אני יכול לתרום לך קצת וחסר חיים? אני לא ממש, אני עובד, אם אני לא אתגייס אז אני גם אלמד, ואני גם מנגן... בן 16? וואי, מעניין למה הצבא רוצה שאני אתגייס, אם אני רק בן 16

כן כן שמענו עליך

ואתה גם דוד של מלכת אנגליה אני כבר מכיר אנשים כמוך..... עזוב אני פשוט מרחם עליך תמשיך לחיות באשליות ....,אני כבר הבנתי איזה סוג בן אדם אתה וזה שאתה מבלבל את השכל על הגיל שלך כבר...

ADCMAN

New member
טוב חבר,

אני כנראה ממש ממש ממש חסר חיים שבגיל 11 אני מתעסק בצבא, ופוליטקה אתה יכול להמשיך אתה לחיות באשליות(חח, ויש לך ה-מ-ו-ן). כי בתכל'ס, לא ממש אכפת לי ממך, אתה עוד ילד גזען שהייתי מקווה שאתיופים יזרקו אותו לים, או שיבזזו אותו כמו במאורעות תרפ"ט

למעלה