חדשים

whatascene

New member
נכון, אבל יש גם מתנחלים שכשאומרים

להם ללכת הם הולכים, ולא מביאים את כל החמולה מבני ברק או וואטאבר.. אחח סופסוף שרון הזה עושה דבר אחד טוב! רק שיוציאו אותם כבר משם וזהו.

barboshkiss

New member
איזה מפחיד אתה!

אני מרחמת עליך! וגם אני אגב חושבת שהשרירים שלך זה סתם אוויר זה מגעיל ברמות... מה אתה מתגאה בזה- איך בנות נוגעות בך?! עם מקל של מטאטא? בעעעעע אתה פשוא מגעיל (כן כן גם באופי)

coullette

New member
מאיפה אתם יודעים שככה הוא באמת

נראה??? לפי דעתי התמונות שהוא פירסם פה עם השרירים זה לא יותר מזיוף. הוא בקלות יכול לקחת תמונה מהאינטרנט ולטעון שזה הוא. לפי דעתי הוא סתם ילד משועמם שאין לו מהלעשות בחיים חוץ מלהתקרצץ לאנשים בפורום הזה.

Its Just Me 7

New member
../images/Emo9.gif חדשה..שלומלום..

שלום אני אנה
אממ אני חדשה.. אני א-ו-ה-ב-ת גרין דיי.. וגם להקות אחרות.. חח כמו גוד שרלוט וכאלה.. אממ זה הכל..!

אה?! מה הקשר פתאום!?

יאללה כל אחד פה היה מת לגוף כמו שלי יש לי פרופיל 97 לא כמו ג'ובניקים אחרים שראיתי פה וכן אני הולך לטחון שחבל על הזמן איין עאלק איך בנות נוגעות בי מותק.....יותר בנות נגעו בי ממה שנגעו בכל אחד פה אז תפסיקו לבלבל את השכל ו adcman נראה לי שאתה בן 15 או 16 ואם לא אז לך חפש חיים כל היום מתעסק עם נאציזם ולהקות מפגרות....

חחח זה מה שאתה חושב

גם אני יכול להגיד שאני בן 21 או משהו כזה ורק בשבילך שהמצלמה הדיגיטלית של תחזור מתיקון אז אני יצלם תמונה שלי עם השם שלי בפורום על זה ואז תראה מי מה מו.... ולי אין מה לעשות בחיים???,תראה אתה רשום לך בחתימה משהו של סטארוורז אז איך אתה יכול לדבר בכלל??????,איין אני בעוד שבועיים באיי נאפה עם חברים כל יום מסיבות אבל כל יום ואני לא מגזים.. אני יוצא מבלה שותה נהנה ואתם בבית יושבים ומקשיבים ללהקות מפגרות כל היום.

barboshkiss

New member
.

אתה לא מבין שהסיפורים שלך לא מעניינים אותנו?!?! אמן שהמצלמה שלך לא תחזור מתיקון שלא נוכל לראות אותך שוב!

נועלה 123

New member
עדיף לשבת בבית ולהקשיב ללהקות

מפגרות, מאשר לשבת בבית ולפנטז שיש לך חיים. fuck off.

Sum41xGiRL

New member
אההההההההההה טפו עלייכום!!

אני נוסע עוד יומיים לאילת לעשות כיף חיים!! סטאר וורז זה לחנונים, כמוך בזמן שאתה תעשה תמסיבות המפגרות שלך והילידים ישימו לך פטריות במשקה אני אהיה בארץ, אשתזף אני אשמע LEFTOVER CRACK וגם אעשן קצת קראק שאתה תחזור לארץ ויהיו לך מחלות מהפיטריות שמו לך, אני אצחקק עליך Gay rude boy

ADCMAN

New member
וואי, איך עלית עליי???

אתה כזה צודק!! טוב, את לא ממש צודק, אני לא בן 15-16 אני בן 11 אני עולה לכיתה ו'!! יוווו איך גילית אותי!!!! עלק פרופיל 97, לא מסתכלים רק על הגוף יא חביבי, מסתכלים גם על הידע. צה"ל לא צריכים ערסוואטים שלא יכולים לחשוב, ובטח מתבטאים וכותבים כמו ילדים בכיתה ד'... אני נוסע היום לאיטליה, להשתכר ברחובות העיר, זה יותר כיף ממסיבות של ערסים, אני בטוח...

בואנה adcman כנס שנייה זה כבר עצוב

בואנה עכשיו אני 100% בטוח שאתה לא מבין מה זה צבא מה שאומר שאתה בן 16 לפחות דיי לעשות פה רוח לך לים תעלה על חסאקה עם כל הדיבורים שלך יאללה יאללה שב בלול עכשיו שמע.... ידע ועל זה = קב"א אם היית בגיל של צבא היית מבין מה זה ,זה הנתונים שיצאו לך במבחנים הפיסוטכנים אין להם שום קשר לפרופיל......אתה יכול להיות ילד הכי טיפש בעולם אבל הפרופיל שלך יכול להיות 97 אבל הקב"א שלך תהיה נמוכה משמע....שתלך לגולני או לשיריון....עכשיו... לי אין שום בעיה רפאוית לא אסטמה לא כלום מדרסים בלע בלע לכן יש לי פרופיל 97 .....עכשיו אתה מבין בעוד שנתיים שתלך ללשכת גיוס ותפסיק לחיות באשליות שאתה שיכור מסומם\ עבריין צעצוע Ok יאללה הייתי פה אני הולך עכשיו לסגור את הנסיעה לנאפה יש יש יש אני מבלה יוצא נהנה שותה מכיר בנות ואתם בבית כל הזמן יש יש יש קרטונית פירות הקיץ' וקרטונית משמש!!!

whatascene

New member
גאד כמה בנאדם יכול להיות דיסלקט?

הוא לאאאאאאא בן 16, לא! לך תדחוף את החאסקה שלך where the sun don't shine. חח לקב"א אין שום קשר לפסיכוטכני, קב"א זה קבוצת איכות, זה מורכב מנתונים על המשפחה, על הבצפר שלך, איפה שאתה גר. מראה כמה אתה יודע. זה שאתה מורעל צבא לא אומר שכולם כאלה, תשמור את השיט שלך לעצמך. רק הדיבורים האלה מראים כמה שאתה דפוק, לך תשוויץ למישו שאכפת לו. רק למקרה שלא הבנת, אתה לא שם לב שאף אחד פה לא אוהב אותך? אתה סתם מזיין בשכל כל כך הרבה שכבר עשית לכולנו כאב ראש. חלאס. nobody gives a fuck.

ADCMAN

New member
שני,

סגרת את הנושא של הקב"א, אני יודע מה זה קב"א חבוב, ואתה זה שטועה, אני דיי בטוח זה שאתה הוא פה בן ה-16 ולא אני, אתה באמת סתם רוח וצלצולים.. בגלל אפסים כמוך אני שונא צבא, אנשים שהולכים לכבוש שטחים ולגרום לעוד טרור נכי נאצה צדקו ששרו "אין מספיק טרור" ו tre cool, אמן שישלחו אותך ואת כל הדוסים לאוגנדה. יעני, זה ממש גרוע מה שהולך איתך, את נכנסת לפורום גרין דיי שהרוב פה הם לא נרמלים(לפי החברה - לפי מה שהערסים והפרחות קבעו) ואז פתאום את חושבת שאת נורמלית? שטויות. אמן שאת וכל הפאשיזם שאת מייצגת יעלמו מן היקום

whatascene

New member
אנשים נורמלים מזמן עברו מהעולם.

נשאר רק הזבל בשוליים.. ובגלל זה אנחנו נראים איך שאנחנו נראים. בגלל זה ובגלל אנשים כמוך פיונרל, כאלה שחושבים שהם יותר טובים מכולם ושיודעים הכל. ומילא אם באמת היית חכם או משו, אבל אתה לא.

למעלה