חדשים

ADCMAN

New member
הוא לא הולך לצבא,

אני בספק שיקבלו אותך למשהו חוץ מנהג משאית, אתה בטח יכולת להוציא פרופיל 21 על נקי, בטח את כל הנקודות קיבלת על כושר ומראה ולא על הידע... לך תטחון, תהרוג כמה ערבים שבא לך, תעקור כמה מתנחלים שבא לך

whatascene

New member
דווקא הקטע של המתנחלים זה סבבה

כל השאר קצת פחות.. ממ.. אבל מה הטעם, אין לו שכל בכלל, ויש לו שפה של ילד בן 4 וכמה קללות.

t r e c o o l

New member
שלא מעריץ של היטלר

שלא שונא את הארץ שלו שלא שונא יהודים! אבל זאת רק דעתי האישית..

whatascene

New member
הממ..

אני בספק אם יהודי יכול לשנוא את עצמו. חוצמזה שיש מלא אנשים ששונאים את הארץ, כמו שיש מלא יהודים שגרים בחו"ל ולא מעניין אותם לבוא לפה. אז מה, זה אומר שהם אוהבים את היטלר? מזה השטויות האלה.

t r e c o o l

New member
תקראי קצת הודעות שלADCMAN

ותחזרי אלי אח"כ יכול להיות שהוא מחפש קצת צומי?? אבל זה מה שהוא כותב. וזה ממש מפחיד

ADCMAN

New member
לא הבנת נכון. טוב , זה כי את סתומה

ולא מבינה ציניות, אני לא אוהב את היטלר - הוא היה גזען,אימו(למרות שהוא היה אסטרגט גדול, אין וויכוח) אני גם לא מזדהה עם שום טקסט של נאצים.. אפילו שאני שומע את SKREWDRIVER(שאגב, גם גרין דיי היו שומעים וכולם יודעים מה הדעה שלהם על פאשיזם) לא הופך אותי לנאצי... אני אנטי פאשיזם, ובגלל זה אותך אני לא אוהב...

whatascene

New member
חח קראתי מספיק הודעות שלו

כנראה רק שלי יש ידע בסיסי בהבנת הנקרא :) הוא לא כותב שהוא נאצי, את פשוא לא יודעת לקרוא.

t r e c o o l

New member
אדם ששם תמונות של היטלר חופשי

ושם צלבי קרס ושומע נאצים ממ נשמע כמו יהודי טוב!

whatascene

New member
חח

ואם הוא שם תמונה של היטלר מתישו? (מה שגם לא קרה יותר מפעם-פעמיים), זה הופך אותו לנאצי? אם גרין דיי היו נאצים, היית מפסיקה לשמוע אותם?

ADCMAN

New member
מתי שמתי צלב קרס?

תמונה של היטלר? וואי, ערוץ ההיסטוריה נאצים, הם שמים תוכניות על היטלר, זה הופך אותם לנאצים. ולפרוטוקול, הלהקות הנאציות היחידות שאני שומע הם SLAYER וSKREWDRIVER, ולא בגלל הטקסטים שלהם. בגלל שיש להם אחלה מוזיקה.

t r e c o o l

New member
אם הם היו שמים בערוץ ההיסטוריה

זה לספר על השואה ולא שכמוך שמת בשביל הכיף! אני למשל לא הייתי מסוגלת להחזיק במחשב תמונה כזאת אבל אולי זה בגלל שאני יוהודיה ואתה ...עדיין לא סגור על עצמך

ADCMAN

New member
דווקא

אני לא רואה שום קשר בסדרת תוכנית "השגעונות של היטלר" שזה כמות של תוכנית על התכונות של אדולף היטלר, אין שם שום קשר לשואה. מלבד שנותנים דוגמאות של המעשים שלו בשואה.. זה הכל.. אני אולי יהודי(לא בדיוק נכון,עברי) בגזע, אבל בדת שלי אני לא יהודי. אני אגנוסטי

ADCMAN

New member
נורמלי -

נורמלי זה בנאדם שהולך לפי התרבות של החברה שבה הוא נמצא. למשל אם אני בחברה של ערסים ואני אהיה ערס = אני נורמלי אבל אם אני אהיה פאנקיסט = אני אהיה שונה\לא נורמלי כנ"ל לגבי כאן, אנחנו נמצאים בפורום של גרין דיי שנורא אקטואלי להיות נגד המדינה והדת שלך... מה שמוציא אותי נורמלי לגמרי ואותך שונה.. עוד דבר, את גם פאשיסטית, להיות פאשיסט בפורום גרין דיי זה שונה אז עכשיו, מי לא נורמלי בפורום הזה?

ADCMAN

New member
אבל היא בת 16!

לא הגיוני שהיא לא יודעת... את כולם מלמדים מה זה, בכלל, אני ידעתי מה זה פאשיזם עוד בכיתה ו'

whatascene

New member
אתה פספסת את כל מה שהיא כתבה

פה בזמן האחרון? חח נו, אני יודעת שמלמדים.. אבל אולי אותם מלמדים איך להיות מתנחל טוב.. מה אני יודעת

ADCMAN

New member
אה, היא מתחנבלת

זה מסביר הכל! אללה, אמן שתוכנית ההתנתקות תצליח אלוהים שמור על שרון! אגב, יש גם מתנחלים שהם לא דתים, הם גרים בהתנחלות כי יש שם בתים יפים וזולים יותר

למעלה