חה חה חה-מישהו פה סיפר בדיחה...

פריפטס

New member
הקטע העצוב הוא (חוץ מזה שרבין מת)

שילדה מהשכבה שלי באמת אמרה את זה פעם (והיא היתה רצינית)...

חבר´ה!!! עד כאן! יש גבול לכל תעלול

יש דברים שלא צוחקים עליהם. ורק לידע כללי, שם הכיכר שונה ל"כיכר רבין" בגלל הרצח של רבין באותה כיכר, שנקראה לפני כן "כיכר מלכי ישראל".

מצטער... עדיין לא שכנעת אותי...

מה מצחיק בזה (בדיחה מטומטמת ולא מצחיקה) ולמה לצחוק על הנושא הזה. ומה בכלל הרעיון/ההגיון שבבדיחה הלא מוצלחת הזו.

sarah

New member
../images/Emo77.gifאורה כאן..

הבדיחה בכי טחונה שלי..
שתיי בלונדיניות נסעו לדיסני-וורלד כמעט מגיעות רואות שלט-דיסני וורלד לפט, חוזרות הבייתה
רגעע לא הבנתם..שתיי בלונדיניות נסעו לדיסני-וורלד כמעט מגיעות רואות שלט-דיסני וורלד לפט, חוזרות הבייתה
נו זה הולך ככה שתיי בלונדיניות נסעו לדיסני-וורלד כמעט מגיעות רואות שלט-דיסני וורלד לפט, חוזרות הבייתה

גם לי יש כמה

1. יש לי פיצול אישיות! גם לי גם לי גם לי... 2. בחור אחד פוגש בחורה על חוף הים..הוא שואל אותה איך קוראים לה והיא עונה לו במבטא אמריקאי-מוזר-מה "ברברה" אז הוא אומר, את אמריקאית? היא אומרת לו.."לא אני מפגרת" חחחחחחחח... שוב אני יורד ל- קשור ת´נעל פיית´ > שיודע שזה לא מצחיק אבל ההומר הפרטי שלו רולז!

גיא לנץ

New member
משהו שנורא מסקרן אותי...

מה זה הדחף הזה ב-24 השעות האחרונות לפתוח שרשורי הומור? תפוז, גוגיי, נענע, וכולן בפורומים לגאים הצעירים. מה עובר על כולם?
(לא שלא כדאי לצחוק, אבל משום מה זו לא נראית לי מקריות משהו).

אם כבר בלונדיניות.....

שני בלונדיניות ישובות ומשחקות בפצצה, פיתאום אחד אומרת לשניה בהיסטריה: "רגע רגע מה יקרה אם היא תתפוצץ?" אז השניה אומרת לה: "אל תידאגי ממי יש לי עוד אחת!"

למעלה