חה חה חה-מישהו פה סיפר בדיחה...

LeeCooper69

New member
LOLינג!!! LOLינג!!!!! LOLינג!!!!

אנשים, אתם שפוכים. אבל אנמי רוצה בדיחות על הומואים. אלה הן בדיחות טובות תמיד.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מה עם רוסים? ופרסים?

איך משגעים פרסי? -מכניסים אותו לחדר עגול ואומרים שיש בפינה שקל פרסי ואישתו הולכים ברחוד, ועוברים ליד מסעדה, ורואים החלון סטייק עסיסי, אומרת אישתו - ואוואו איזה סטייק הוא נראה ממש טעים הבעל: אהבת? בואי נעבור שוב! בדיחה על רוסים עם נטיה הומואית: איש אחד הלך לעבודה ממש ממש מוקדם בבוקר, פתאום מאיזה סימטה יוצא אליו איש אחר *מבטא רוסי כבד * "היי בוא אני אזיין אותך" - לא לא.. אני אוותר.. " אני אזיין אותך" - לא זה בסדר אני מאוד ממהר, " אם לא תיתן לי לזיין אותך אני יהרוג אותך" - נו טוב..*מפוחד* " עם וזלין או בלי וזלין?" - בלי הוא מזיין אותו. יום אחריי זה הוא שוב (האידיוט!) הולך באותה דרך לעבודה, ושוב יוצא מתוך הסימטא האיש הרוסי. " אני אזיין אותך!" לא זה בסדר באמת.. " אם לא תיתן לי לזיין אותך אני יהרוג אותך!" -נו טוב..*מפוחד* "עם וזלין או בלי וזלין?" -בלי. הוא שוב מזיין אותו. יום שלישי האיש האידיוט שוב הולך לעבודה מוקדם, ונתקל באותו איש עם מבטא רוסי כבד יוצא אליו מתוך הסימטא, התחת שלו כבר מאוד כאוב... " אם לא תיתן לי לזיין אותך אני יהרוג אותך" - נו טוב.. "עם וזלין או בלי וזלין" - עם, עדיף עם.. " וזלין בוא..."

כמה יהודים אפשר להכניס למכונית?

שניים מקדימה, שניים מאחורה, ושישה מיליון במעפרה

אממ ואחת מוכרת וקצת חרושה:

איך קוראים לילד בגטו? ילדון. איך קוראים לסבא בגטו? סבון.

D y k e

New member
היי אני חדשה...

וגם לי יש בדיחה די רעה אבל משעשעת: היטלר מתקשר לאנה פרנק ושואל אותה: "בא לך אולי לצאת איתי ביום שישי?" אנה פרנק עונה לו: "חכה שניה אני אבדוק ביומן..." *סטגדוש*

למעלה