חה חה חה-מישהו פה סיפר בדיחה...

sarah

New member
עוד אחת ^_^ ../images/Emo13.gif)

מפורום הארי פוטר

fluppster

New member
והתשובה:

שואה! עכשיו אתם שואלים את עצמכם- למה שואה? (תשובה תבוא במכתב הבא)

fluppster

New member
תשובה-

כי שואה זה לא אחלה!
עוד בדיחות שואה: -שני ילדים רבים בגטו. אחד זורק חול על השני, אז השני אומר: "היי! בלי לערב הורים!" -היטלר הולך לילד בגטו ושואל אותו: "מה אתה רוצה להיות כשתגדל?" הילד עונה: "עורך דין או רופא." היטלר, צוחק: "לא, לא, לא. סבון או סוליה?" -היטלר הולך לילדה בגטו ושואל אותה: "בת כמה את?" הילדה: "עוד מעט בת 10." היטלר: "אופטימית!" אני יודעת, בדיחות אכזריות, אבל קורעות! ואחת לסיום (לא שואה): -מה משותף ללחם, רבין וסוודר? -כיכר. -אוקיי. אבל למה סוודר? -כי קר!

Blackice

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אתמול ברוקי שמעתי המון בדיחות שואה...
שני ילדים בגטו מתקלחים (מקלחות רגילות
) האחד מתחיל להביא ביד עם סבון. השני: מה אתה עושה ?!?!? הוא עונה: מזיין את אמא שלך! מה ההבדל בין יהודי לפיצה? -כשמכניסים פיצה לתנור היא לא צועקת את ´שמע ישראל´ מה יותר נורא מלמצוא תולעת בתפוח? למצוא חצי תולעת בתפוח. מה יותר נורא מלמצוא חצי תולעת בתפוח? השואה. מה יותר נורא מהשואה? לאה רבין. והיו עוד מלא שאני לא זוכר.. ואז היו בדיחות יותר מתוחכמות- למה היטלר התאבד בסוף מלחמת העולם ה2? (מישו עונה- בגלל שהוא קיבל את חשבון הגז!) לא, לא מה פתאום.. אתה יודע, 6 מליון.. המצפון... והיה גם דברים בסגנון a man walks to the rabi in the bar screaming "Rabi! Rabi! " ..... so he shot him.
ארז לילה טוב מירושליים

Orion14

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חולה על הומור שחור!!!!

כבר אמרתי?!? טוב... תמיד יש גם פעם שנייה.

fluppster

New member
היית ברוקי????????

הייתי ברוקי לפני שבוע!!!!!! זאת הייתה הפעם הראשונה שלי שם, אז ציירו לי V שחור על המצח, ואפילו העלו אותי על הבמה (כי זה במקרה גם היה יום ההולדת שלי!!!)!!!!!! היה כזה מגניב. נהניתי לראות את כל האנשים הקרועים והמגניבים האלה. מקווה לחזור בסוף החודש.

resputin

New member
(אין רף גיל ברוקי..)

המושג ´אורגיות 14-20´ אומר משהו.? (ולא, זה לא מספר האנשים
).

fluppster

New member
עוד כמה....

את זה תקראו לאט, כי זאת הבדיחה הכי קורעת שיש!!!! זאת הבדיחה מספר אחת שלי, ושל כל מי שמכיר אותה!! אני מקווה שזה ייצא טוב בכתיבה: A woman walks into the "vegetables shop", and talks to the "vegetables man": "I´d like ten potatoes, ten tomatoes and ten onions." So the man says: "I´m sorry. We have potatoes and tomatoes, but we don´t have onions." So the woman says: "So give me nine potatoes, nine tomatoes and nine onions." The man: "We have potatoes, we have tomatoes, but we don´t have onions." The woman: "So give me please eight potatoes, eight tomatoes and eight onions." The man: "I told you, we have potatoes and we have tomatoes but we don´t have onions!" אני אקצר קצת תהליכים, הבנתם את הפואנטה: The woman: "So give me two potatoes, two tomatoes and two onions." The man: "I told you, we have potatoes and we have tomatoes but we don´t have onions!" The woman: "So I´d like one potato, one tomato and one onion." The man: "Tell me. What do you get if you take the pot out of potato?" The woman: "ato." The man: "And what do you get if you take the tom out of tomato?" The woman: "ato." The man:" And what do you get if you take the fuck out of onion?" The woman, confused: "But there is no fuck in onion!" The man: "You´re right! There is no fuckin´ onion!" איזה ענק, הא? אני מקווה שקראתם עד הסוף. כמובן שזה נשמע הרבה יותר טוב במציאות.... הנה עוד קצרה: ש: מה יותר מזעזע מלמצוא עשרה תינוקות בפח אשפה? ת: למצוא תינוק אחד בעשרה פחי אשפה!

LeeCooper69

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זה כזה טוב!!!!!!!!! אוי, יש לי משהו יותר טוב אבל זה ארוך אז אני מצרף את זה כקובץ ותקראו בזמנכם החופפשי.

zilby

New member
מיתוס הבלונדינית

כמה זמן לא היתי בפורום הזה. טוב זה מה שקורה שלא חיים בבית ושאין מחשב. לא משנה. מיתוס הבלונדינית הוא עניין למחקר, המיתוס אומר, שפחות או יותר,היא יפה, זוהרת, ממגנטת גברים(או נשים),מין פאם-פאטאל, אך-אבוי-גם טיפשה להחריד.את הבלונדינית אפשר למצוא כשוברת לבבות מוצאים בקולנוע ובt.v, וכמובן בספרות, בעיקר ברומנים למשרתות, שם היא מתוארת כסטריאוטיפ-"חטובה, בעלת שער בלונד חלק ושופע", שלא לדבר על מעלותיה באזור החזה והירכיים. אבל משום מה(האם בשל קנאת שחורות השער?)הבדיחות על הבלונדיניות הן נפוצות ביותר ומתחרות בכבוד עם הבדיחות על פולנים.הקלדת "בלונדיניות" והפעלת מנוע חיפוש מניב אינספור בדיחות, רובן "נכסי צאן ברזל". *מתי בלונדינית מאבדת 99 אחוז מהשכל שלה? כשהיא מתגרשת. *איך בלונדינית הורגת דג? היא מטביעה אותו. *זוג בלונדיניות קפאו למות בדרייב אין כאשר הלכו לראות "סגור למשך החורף. *בלנדינית שמעה ש99 אחוז מהפשעים מתרחשים ליד הבית, מה היא עשתה? עברה דירה. *למה זה טוב לתת טרמפ לבלונדינית? אפשר להשתמש בחניה לנכים. *איך מעסיקים בלונדינית לכמה שעות?כותבים "נא להפןך" על שני צידי הדף. *בלנדינית, שחורת שער, וברונטית מתחרות בשחית חזה. ראשונה מסימת השחורה, שניה הברוניטת, שלישית הבלונדינית באיחור של שעה. השופטים שואלים אותה מה קרה? אני לא רוצה ללכלך אבל השתיים האחרות נעזרו בידיים. בקיצור בלונדיניות הן זן נפרד מהאנושות. *מקווה שכול הבלונדיניות בפורום לא נפגעו.

Blackice

New member
../images/Emo6.gif

נא להפוך.. קורע
כמה מתכנתים שחברם לעבודה לא הגיע כמה ימים הלכו לבית שלו לבדוק מה קורה... הם מצאו אותו חסר הכרה ונטול כוחות במקלחת, בידו שמפו שכתוב עליו: "הוראות שימוש: יש לשים את השמפו, לשטוף ולחזור שנית"

זה לא מצחיק!!!!

נתקעתי עם דף שכזה יומיים עד שנמאס לי ונתתי אותו לבלונדינית אחרת שתהפוך

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo68.gif

למה בלונדינית לא מדברת בזמן הסקס? -כי אסור לה לדבר עם זרים
מה עושה בלונדינית אחריי? -הולכת הבייתה דוויד לוי נוסע לאפריקה לצוד, כשהוא חוזר שואלים אותו מה הוא צד, -2 איילות,5 ג´ירפות אריה ואיזה 20 דונטשוטים מה זה דונטשוטים? זה יצורים שחורים קטנים כשאלה שצורחים דונט שוט!! דונט שוט!

למעלה