חה! מגלים את האינטרנט?

חהמן

New member
חה! מגלים את האינטרנט?

קיבלנו שרביט. ידענו שזה יגיע בקרוב, אבל בכל זאת קצת הופתענו. אנחנו לא לגמרי מבינים את הקטע הזה של מכתבי שרשרת בבלוגים, כלומר, נראה לנו שזה קצת לייצר תוכן מכלום. בכל מקרה, השרביט שאנחנו קיבלנו, זה: איך גילית את האינטרנט? במקור תכננו פשוט להתעלם מזה, אבל אז גילינו שאין לנו ממש רעיונות לשבוע הקרוב, והשרביט הזה דווקא בא לנו טוב. החלטנו לעשות מזה שבוע שלם של קומיקסים. (אגב, אנחנו מנצל"שים כדי לספר לכם שבמשך השבוע הקרוב, כל יום יהיה קומיקס על דמות אחרת שלנו שתגלה את האינטרנט וכן, אנחנו יודעים שחלקכם חושבים "זונות פרסום" וחלקכם חושבים "זאב זאב") יכול להיות שלייצר תוכן מכלום זה דווקא לא רע. בקיצור, אחרי כל ההקדמה הארוכה הזאת אנחנו בעצם רוצים לשאול שתי שאלות: א. מה דעתכם על ה"שרביטים" למיניהם? ב. היות ואנחנו לא הולכים להעביר את השרביט הלאה, מתי גיליתם את האינטרנט? אתם זוכרים מתי זה היה? איך זה קרה? בעצם אפשר לנסח את השאלה הזאת יותר טוב. מה הזיכרון האינטרנטי הראשון שלכם? אנשי חה!

הזכרון הראשון שלי הוא ההתחברות

ל BBS ברמת אביב והורדת משחקים ממנו משהו לפני כעשרים שנה אחורה הייתי כל כך מאושר שנגעתי בשמיים אבל פחדתי מחשבון הטלפון שיגיע לאבא, המודם היה חיצוני 9600 באוד היו ימים

חהמן

New member
חה!

וואו, אתה ענתיקה. איזה משחקים היה אפשר להוריד אז? פונג? חה! אבל ברצינות, זה מרשים. זה מאוד מרשים. קצת כמו לספר שעמדת בתור למקדונלדס בקנייון איילון, או שהיה לך פלאפון כשזה עוד היה שם המוצר ולא רק שם החברה המשווקת. במיוחד הרשים אותנו זה שכתבת רמת אביב. גם אחד מאנשי חה! הוא רמת אביבי. חה! אנשי חה!

Tali1912

New member
Aני

♥ מתי זה קרה - ב 1995 ♥ ביקשתי להתחבר ללטאות האדומות והופ יש לי מודם מרעיש ♥ הזיכרון האינטרנטי הראשון שלי זה אתר iol והצ'אט המגניב האקווריום. אחחחח היו זמנים. ♥ מה דעתי על שרביטים - עשר, ענק שולט, אוהבת את הסגנון הזה של שרביטים שאלונים ושות' נושא מעניין ומקורי , אנשי חה

חהמן

New member
חה!

גם חלק מאנשי חה! היו מחוברים פעם ללטאה האדומה. הם נטשו אותה לטובת סמיילי, אין ספק שסמיילי זה יותר מתאים לנו. iol זה קצת לפני זמננו. הי, אפילו AOL זה לפני זמננו. טוב, נו. אם את באמת אוהבת את זה, את מוזמנת לראות את השירשור הזה כהעברת השרביט אלייך. השרביט: לכתוב רשומה על "איך גיליתי את האינטרנט", רק שבמקום להעביר את זה אח"כ לחמישה אנשים, תפתחי כאן שרושר מעניין, בנושא חדש. נראה לנו הרבה יותר מתאים. אנשי חה! נ.ב. האתגר הזה מופנה לכל מי שרוצה לקבל אותו. אנחנו לא מפלים.

Tali1912

New member
הופה סטופה

אִתְגַּרְתֶּם אותי. אני מבינה שצריך לעשות את זה בפורום כאן ולא בבלוג
אני מרוצה מהלטאות לא עברתי ספק מאז שעל השולחן שלי היתה הקופסא הראשונה
. אצלי בחדר מדרגות תמיד מלוות אותי שתי לטאות אורגינליות הן הקימו התנחלות כאן כל פעם שאני רואה אותם אני אומרת הנה הלטאות יש להן כינוי חיבה neti שם חיבה לנטויז'ן. הלטאות אפילו שלחו לי תזכורת ישר ל-פנים בתחילת הדרך שתי מאבטחות אישיות רמז קליל לשימור לקוחות והן נמצאות על השולחן שלי כל הזמן. מחזיקות מעמד ~~~~~~~~~~~~~~~~> רמז עבה - אולי גם תפוז ימציא איזה עץ כזה עם תפוזים וישלח לגולשים שלו הא? מה?

Tali1912

New member
ok יש לי כבר רשומה ../images/Emo9.gif

לא בשמי אבל אתה יכול להתייחס לזה כאילו זה שלי. חי חי חי

Your sweet87

New member
מזל"ט על קבלת השרביט ובהצלחה עימו

כאשר אתה מקבל את השרביט, עליך להכין עדכון מיוחד עליו שבו אתה עונה על המשימה ומפיץ אותו הלאה ל- 5 הבלוגים שבחרת בהם. אחרי שאתה בוחר בהם, מאוד כדאי שתודיע למנהלי הבלוג על העברת השרביט עליהם אבל אם הם מסרבים להשתתף, תשאיר את הכתובת שלהם בנבחרים כי אף אחד לא חייב להשתתף בזה.

חהמן

New member
חה!

אנחנו מכירים את "נוהל שרביט", אנחנו פשוט לא מסכימים איתו במלואו. אנחנו מתנגדים למכתבי שרשרת. זה סוג של מגפה, שבפעם הראשונה היא חביבה, ואח"כ היא נעשית יותר ויותר מעיקה. תחשבי על כוכב נולד... חה! בגלל זה פתחנו את השירשור הזה. אנחנו לא רוצים להעביר את הנושא הלאה בתור מכתב שרשרת, אלא פשוט בתור שרשור. אנשי חה! נ.ב. ולא ענית לשאלה השנייה שלנו. איך את גילית את האינטרנט?

Your sweet87

New member
אני לא חייבת לענות על השא' כאן כי זה לא מקובל

הכי מקובל להעביר את השרביט בין הבלוגים מפני שככה קהילת הבלוגרים מכירה ומבקרת בבלוגים אחרים. ד"א, אפשר להעביר כל שרביט גם לבלוגים בישרא?

חהמן

New member
חה!

קודם כל, את לא חייבת כלום. אנחנו שאלנו שאלה, לא מתאים לך לענות, אל תעני. מעבר לזה, אנחנו לא אוהבים לעשות דברים רק כי ככה מקובל. אנחנו מצאנו את הפיתרון שמתאים לנו. לא התכוונו שבום צורה לפגוע בך. מה שכן, לא נראה לנו שתשובה של שתי שורות כמו שרוב האנשים ענו כאן, באמת תפגע בכל הקטע של השרביט הזה. בואי נעשה תרגיל קצר במתמטיקה. האדם שהעביר לנו את השרביט העביר אותו לעוד ארבעה אנשים. אנחנו בסך הכל קטענו עשרים אחוז מההמשכיות. אבל האדם שהעביר את זה לנו לא התחיל את השרשרת. מה שאומר שאנחנו בעצם קטענו רק 4% (20% מ 20%) מהשרשרת. ואם מניחים שהשרשרת נמשכת אחורה עוד שלושה אנשים, האחוז שאנחנו קטענו מהשרשרת כל כך זניח שאין לנו כוח אפילו לחשב אותו. טוב בעצם כן יש לנו. זה יוצא 0.032% אנחנו לא באמת הולכים להמשיך. בקיצור, השרביט הזה ממשיך להתגלגל. יש מצב טוב שמתישהו הוא יגיע אלייך. אנחנו לא מבקשים תגובה ארוכה ומפורטת, רק בשני משפטים, מה הדבר הראשון שאת זוכרת מהאינטרנט. ואחרי כל זה, נחזור על המשפט הראשון שלנו, לא מתאים לך לענות, את ממש לא חייבת. אנשי חה!

Your sweet87

New member
לי זה לא אכפת אם הוא יגיע אלי או לא.

בוא נזכור שבפעם הראשונה שקיבלתי את השרביט היה ביומולדת ה- 20.

ע ל ו מ ה

New member
וואללה! (התאפקתי מכותרת "חה!")

אפשר לפתור שרשור חדש, או אפילו שרביט חדש! על "מתי בפעם הראשונה קיבלת שרביט?"
(אני, אגב, שוברת את הראש אבל לא מצליחה להיזכר איך גיליתי את האינרנט... זוכרת פגישה בעבודה, ב-93 או 94 שבה מישהי סיפרה על הדבר הנפלא הזה, mosaic, ושיש דבר כזה URL, אבל זה היה "איך גיליתי את ה-Web". באימייל השתמשתי קודם, בטח במהלך העבודה על התיזה, שזה 90-93. אבל מתי היה הרגע ש"גיליתי את האינטרנט" אני נבוכה להודות שאני לא זוכרת
).

ע ל ו מ ה

New member
בעצם, כשאני חושבת על זה...

כנראה שאת כתובת האימייל הראשונה שלי קיבלתי כשנכנסתי לטכניון, וכיוון שהכל היה חדש ומופלא ומרגש, לא שמתי לב שבאותו רגע גם "גיליתי את האינטרנט". אז השנה היתה 1988.

חהמן

New member
חה!

1988 ? וואו. זה מוקדם. כמו שכבר אמרנו למטר שמונים, יש לנו המון כבוד לאנשים שהיו שם כשהכל התחיל, וממה שאת אומרת, זה נשמע כאילו את באמת היית שם. אנשי חה! נ.ב. לא כש"הכל" התחיל, אנחנו לא קוראים לך דינוזאור. כשהאינטרנט התחיל. כשהטכנולוגיה רק פרצה החוצה.

למעלה