חה! מגלים את האינטרנט?

דנטל

New member
יש משחק תיוגים חדש

רק שהפעם צריך לענות על השאלה "איך גילית את האינטרנט?".

חהמן

New member
חה!

הי תראו! עכבר כחול מדבר! זה מצחיק! כי הוא עכבר כחול! והוא מדבר! חה! רגע, מה אתה בכלל עושה פה? לא סיכמנו שאתה מארגן מפגש בלוגרים? מה קורה עם זה? למה זה לא מתקדם? תיזהר, דם דם עוד יתעצבן עלייך... אגב, לפי מה שראינו, אתה כבר קיבלת את השרביט הספציפי הזה מר ו ני, אז, אממ, אממ, חה? כן. זה מה שרצינו להגיד! חה!

mary lou

New member
לא זוכרת, זה היה מזמן ../images/Emo122.gif

אבל אני מניחה שזה היה בעבודה של אבא הייתי הולכת לשם "להוציא חומר לעבודות של בית ספר".

חהמן

New member
חה!

עלומה ומטר שמונים זוכרים פה דברים מסוף שנות השמונים, ואת מעיזה להגיד שאת לא זוכרת משהו שקרה לפני מקסימום עשר שנים? אנחנו חושבים שאת מתחמקת! את מחביאה כאן סוד שאת לא רוצה שנדע! את לא רוצה שנדע שאת בעצם... חי-זר פדופילי! עלינו את לא תצליחי לעבוד! אנשי חה! נ.ב. חה!

suki da yo

New member
האמת שגם אני לא ממש זוכרת...

כנראה שלא היה שם שום סיפור מלהיב..... מה שכן, אני זוכרת שלפני שלי היה אינטרנט לחברה שלי היה, והיינו גולשות ביחד לצ'ט של ואללה. היינו ילדות קטנות P: אבל בכנות אין לי שום זיכרון עמום של מה הייתי עושה עם האינטרנט הזה לפני גיל 15, והיה לי אינטרנט כבר שנתיים-שלוש לפני... מה שכן, אני זוכרת את המשחקים-בשני-צבעים שהיו לי במחשב שקנו לי בזמן מלחמת המפרץ.... :)

א. אין בעיה עם שרביטים וזה דווקא נחמד

ב. את האינטרנט "גיליתי" ב-2001 בערך (ולפי התגובות של כולם כאן אני מבין שזה הגיע לי ממש באיחור..), כשהתחלתי קורס HTML באיזשהו בית ספר שמתמחה בנושאי מחשבים (קורס של 40 שיעורים, יש לי כאן את התעודה!). הזיכרון האינטרנטי הראשון - עמוד העלאת הקבצים של גיאוסיטיס (אם לומדים HTML.. אז צריך לעלות משהו לרשת. אני זוכר כמה שברתי את הראש מול האתר הזה) וסימן הקריאה המתחלף בלוגו של וואלה!.

ע ל ו מ ה

New member
"הגיע לי ממש באיחור" ../images/Emo13.gif

אתה מזכיר לי איזה חבר לעבודה שנישא בערך ב-96 וגמל בדעתו לא ללדת ילד לפני שנת 2000, שלא יצא שילד אחד נולד ב-1990 ומשהו והשני ב-2000 ומשהו. הנימוק שלו:"כדי שהילד השני לא יוכל להגיד לילד הראשון 'אתה מהמאה הקודמת!'"... (אם כי אולי ב"הגיע לי באיחור" אתה מתכוון בגיל ולא בשנה? נו, כמה שיותר מאוחר זה הגיע כך יותר מרשימה הדרך האינטרנטית שעשית מאז
).

../images/Emo6.gif

התכוונתי בשנה - כולם מדברים על שנות ה-80-90', ו-2000+ כבר נראה מאוחר..
בכל מקרה, מבחינת גיל אני חושב שטוב שלא נפגשתי עם האינטרנט מוקדם יותר.

כי גיל 11 זה מספיק מוקדם

רק מגיל 11 התקרבתי יותר ויותר אל המחשב, אני חושב שהיה טוב שלפני התקופה הזו עשיתי דברים אחרים שלא קשורים למחשבים (דברים שלא בהכרח פחות טובים).

m i r u s h i

New member
אבוי.../images/Emo108.gif

האתר הורדרד של ערוץ הילדים. צ'אט. "מי שרוצה פרטי שילחץ
" בושות.

Witchcrafts

New member
נמ.

א'. לא יצא לקחת חלק עד כה בשרביטים. ואני לא חושבת שהייתי ששה לשתף פעולה. זה נראה מטרד, לא יודעת איך להתנסח. ב'. הצ'אט של ערוץ הילדים ("שש"). אני זוכרת שמתישהו שלחתי להם דוא"ל במטרה שיפתחו חדר ל"הארי פוטר", וזה אכן בוצע. הו, הגאווה! היו זמנים... P-:

למעלה