חה! מגלים את האינטרנט?

../images/Emo24.gif

"כשתזכי"... התכוונת "אם תזכי"... קודם כל אני צריכה ללמוד לכתוב מילים מסויימות בחופשיות.

דנטל

New member
לא בהכרח

אני כבר הצהרתי (במיוחד בפוסט השרביט הקודם) שאני מעדיפה מלים בוטות על פני נרדפותיהן המתיפיפות, אבל גם רמיזות הולך. כלומר, כל עוד את לא כותבת "החזקתי לו את מוט ההילוכים"
, אבל כן כותבת "הרגשתי אותו קשה בין ידי", למשל, זה עושה את העבודה וזה פחות קשה לכתיבה. אני חושבת שכתבתי פעם משהו מרומז כזה (אמור להיות במאמרי פורום סטוצים, למיטב זכרוני), אקרא אותו שוב ואראה אם בא לי להעלות אותו לבלוג.

mary lou

New member
לא רוצה להתערב חלילה :\

אבל אם כבר, "החזקת לו את השרביט" לפחות שיראה כאילו זה עוד קשור לשרשור

suki da yo

New member
תעדכני גם אותי, הרה../images/Emo13.gif

אני כבר מהגדולים, באמת!

suki da yo

New member
אני אבכה אם לא!!

סתם. אני צריכה להפסיק עם זה, אח"כ אני אתפלא למה את חושבת שאני בת 6 עם יכולות ביטוי גבוהות מהממוצע

TheWhiteTigris

New member
את דעתי על השרביט

ניתן להבין מהעובדה שמעולם לא היה לי בבלוג פוסט שקשור לתופעת שרשרת כלשהי (שהאחרון בסדרה נכון לעכשיו הוא כמדומני השרביט...). וזיכרון אינטרנט ראשון? אני מנסה להוציא מידע על מכבי ת"א, אי שם בעונת 95-6, כשלא הייתה אינפורמציה בעברית כמעט...

חהמן

New member
חה!

95-6 ? זאת העונה הראשונה של קטשפר? עונה לפני? בכל מקרה, אנחנו מאוד שמחים שמאז זה כבר לא כזה קשה. אחרת איך היינו יכולים לברר כמה נקודות בממוצע לדקה קולע רגב פאנן?! חה! אנשי חה!

דם דם

New member
זיכרון ראשון

הפעם הראשונה שאני זוכר שגליתי את האינטרנט היה בגיל שבע זה היה בשיעור מחשבים. אחרי שהמורה הייתה נותנת לנו עבודה והיינו מסיימים אז בחצי שעה-עשרים דקות שנותרו יכלנו לשחק במחשב. והיה רק את המשחק של החלליות שבאות וצריך לירות בהם. זה היה עוד בתקופה שאפילו לא חלמתי שיהיה לי מחשב בבית,נדמה לי שזה היה בשנת 93 כשממש מעט אנשים היו להם מחשבים בבית.

חהמן

New member
חה!

SPACE INVADERS! משחק ענק! למה שתצטרך איזשהו משחק אחר? אגב, השידרוג CHICKEN INVADERS ענק לא פחות. אנשי חה!

דיטי

New member
בבלוג שלי כתוב איך גיליתי את האינטרנט

מכיוון שתוייגתי ובכל מקרה לא הייתי יכולה לכתוב את זה (לא באריכות) פה.

גאמי

New member
מחכה לקומיקס, ובחייכם

מה זה משנה, אם חושבים פה על זונות, או על זאבים, או שאולי על זה שכיפה אדומה בעצם היתה זונה לא קטנה.....כי בעצם שיחקה אותה פאם פאטאל, אבל כשפגשה את הזאב היתה כבר בת 30.....שניה הפסקה, מוציאה את החתול הגי'נג'י החוצה, הוא משגע אותי...........................כבר חוזרת................................................................................................... חזרתי, הזיכרון הראשון שלי מהאינטרנט, עוד בטרם אני כבשתי את הטריטוריה של פינת המחשב, הוא גבו של בעלי מופנה אלי כמדי ערב בערב.........הוא אמר שהוא עובד
, כיום אני עובדת במחשב. אני באמת עובדת דרך המחשב, אבל נהנית כאן לא פחות.

למעלה