חה! מגלים את האינטרנט?

דנטל

New member
לי יש חישוב אחר

המשחקים האלה נועדו לפרגן לבלוגרים ולהביא לחשיפת בלוגם. פרגנו לי ואני מרגישה צורך לפרגן לאחרים. אני לא מעבירה את השרביט לבלוגים שאני בהכרח חושבת שהם מוצלחים, כי אני הרי לא קוראת מספיק בשביל לדעת מי מוצלח. במשחק הקודם גולשים פה בפורום רמזו שהיו שמחים לקבל שרביט והם אלה שקיבלו, כי פשוט לא הכרתי אף אחד אחר ואני בכל מקרה אוהבת את מה שהם כתבו מתוך מה שקראתי. במשחק הנוכחי העברתי לאחד החברים הכי טובים שלי בגלל האהבה הגדולה שאני רוחשת לו ולבלוגריות שמקשרות בבלוגן לבלוגים שלי ומבחינתי מפרגנות לי ועכשיו אני מפרגנת בחזרה. אם יש לי היכולת לפרגן לאחרים, אני לא מתכוונת להמנע מכך.

חהמן

New member
חה!

אנחנו אומרים בכיף שיהיה לך, כמו שכבר אמרנו, בגלל שאנחנו לא אוהבים את הרעיון של מכתב שרשרת, אנחנו רצינו לעשות מזה משהו אחר. זה לא בגלל שאנחנו לא יודעים לפרגן (למרות שבאמת יש לנו קשיים בנושא), זה לא בגלל שאנחנו לא רוצים לפרגן, זה בגלל שאנחנו מתייחסים למכתבי שרשרת בתור ווירוס תוכן. למען האמת, אנחנו קיווינו יותר שהשרשור הזה יסתובב סביב זה, ולא סביב השאלה השניה, אבל לא נורא. גם ככה יצא משעשע. אנשי חה!

דנטל

New member
גם אני מתנגדת למכתבי שרשרת

מבחינתי, זה באופן מוחלט לא מכתב שרשרת, אלא פרגון נטו. פה אף אחד לא מפיל את זה עליך, לא שולח לך ספאם, לא נכנס לך לחיים עם איזה טקסט אידיוטי שמבטיח שלל הבטחות מטומטמות. הקוראים הקבועים שלך מקבלים עוד פוסט שמגלה להם פרט נוסף עליך ובלוגרים שחפצת ביקרם מקבלים מחמאה. זה מה שזה.

ע ל ו מ ה

New member
וירוס תוכן...

נדמה לי שמכתב שרשרת הוא "וירוס תוכן" בעיקר בגלל התוכן שלו - שהוא קבוע ובד"כ שקרי. נכון ששרביטים למיניהם מתפשטים בשיטת הוירוס, אבל התוכן שלהם הוא הפוך מקבוע - כל בלוגר מספר סיפור אחר לגמרי, והתוכן כנראה גם אינו שקרי (לפחות לא יותר שקרי מכל פרסום בזהות חסויה, פרסומים שכולנו קוראים בהנאה בבלוגים). אין צורך להתנגד לתופעה רק בגלל דרך הפצתה. הפצה ויראלית היא כלי חזק מאד וכשמשתמשים בו למטרות חיוביות זה רק נעשה יפה וחזק יותר.

חהמן

New member
חה!

תיזהרי לא לפתוח פה לשטן... למשטרת האינטרנט יש אזניים בכותל! חה! חוץ מזה, אם ההצעות חוק האחרונות יעברו, יש מצב שעל משהו כזה באמת יבוא שוטר... חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאתר האינטרנט של ערוץ הילדים ../images/Emo6.gif

בת 6-7, תמימה שכזו.. פחדתי מצליל ההתחברות המרעיש (עם הצפצופים האלו, זוכרים?), אז אחי התחבר ואני ברחתי והוא קרא לי כשזה הסתיים :$ בסופי שבוע לא היה קו בבית בכלל. אוף זה יותר מדיי נוסטלגי. ואין לי בעיה עם כל השרביטים. להיפך, אני מוחמאת לדעת שהעבירו לי

חהמן

New member
חה!

אתר האינטרנט של ערוץ הילדים, לנו זה בעיקר מזכיר את הוגו. מה שבטוח, משקפי רוח! עצים עצים עצים עצים לאן אתם רצים? הלו, יש מישהו? להתעורר! חה! אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

נכון?! למה אין יותר תכניות כאלה בערוץ הילדים? תכניות די גרועות, שבהן ילדים מתקשרים מהבית ובד"כ בעיקר מביכים את עצמם, ודמויות מגוחכות שהופכות אח"כ לקאלט? בברכת "גריזלדה, אני בא!" אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

נשמע לנו מאוד, אממ, איך להגיד את זה, מתאים לך? כן. מתאים לך. אגב,ייש לך מחברות ישנות עם ביקורות על מורים ושיעורים? הינשוף ממליץ, שיעור היסטוריה! חה! נשמע לנו מבריק. אנשי חה!

חה! גם לכם!

לייצר תוכן מכלום זה אחלה, זה נקרא תחזוקה שוטפת. לגבי איך גיליתי את האינטרנט, כתבתי על זה פוסט וזה רק חלק א'. עוד לא סיפרתי על חיי הלילה שלי באינטרנט, וזה יהיה בחלק ב' עם אזהרה למבוגרים בלבד. שמעת דנטל?

דיטי

New member
שומעת ../images/Emo13.gif

סליחה שאני עונה בניק הזה, אני פשוט באמצע תגובה לתגובה בבלוג דיטי. ותכתבי כבר! אם זה לא יקרה מהר אני אמות מסקרנות. אני לא בנויה למתח הזה
.

חח.. זה יקח לי זמן,

נמאס לי להיות לכל המשפחה אבל אני משקשקת. גם ככה אני מקבלת מספיק הצעות מגונות במסרים.

דיטי

New member
אז תפתחי לזה בלוג אחר

לעת עתה מדובר במילא רק בפוסט אחד ומאז שישנה האופציה לייחד פוסטים לקטגוריות שונות זה נח. אם תרצי לכתוב באופן יותר קבוע למבוגרים בלבד תמיד תוכלי לפתוח בלוג לשם כך ותלמדי את עצמך להתעלם מההצעות במסרים ובבלוג. היית צריכה לראות איך הייתי מתייחסת לזה בהתחלה (כשעוד ניהלתי את פורום סטוצים, את מתארת לעצמך כמה הצעות מקבלת אשה שמנהלת פורום כזה?) וכמה אני רגועה לגבי זה כיום. פעם זה היה מלווה בעצבים ברמה לא הגיונית. היום - פותחת מסר, קוראת שמציעים לי הצעות, סוגרת מסר. זהו. חוץ מזה, את מוזמנת להקליק על הניק דנטל ולקרוא הודעה בעולם שלי...

../images/Emo6.gif קטעים איתו...

איזו הצהרה פומבית... אממ. פתחתי בלוג חדש, אני אעדכן אותך במסר כשאני אכתוב את זה. בינתיים אני רואה שאני הולכת להיות איטית כמוך בבלוג השני... ודרך אגב,מתוכננים כתה פוסטים. אנחנו עוד נתחרה אצל השרוט בשנה הבאה בטגוריית הבלוג הארוטי

דנטל

New member
נגדך מתאים לי להתחרות

לפחות את שלך בטח אקרא וכשתזכי אהיה מרוצה מהבחירה. קראתי פוסט אחד של אחת המתחרות והספיק לי. את הכתיבה שלך, מאידך, אני אוהבת.

למעלה