חוויות אופנתיות מהביקור בישראל

אותה איכות כמו זארה, קסטרו ושות'

מה שמעניין זה איך יהיו המחירים שלהם בישראל.

n a t a 1

New member
ממש לא נכון

הייתי באירופה לפני 3 שבועות בערך ושחזרתי לארץ ביקרתי בסוף עונה של קסטרו וחשכו עיניי כמובן שבחופשה קניתי בH&M ובעוד רשתות אירופאיות וקסטרו פשוט מגוחכים איכות גרועהעל כלום(חולצה לא משהו ואיכות גרועה מאוד ,כבר בחנות רואים חלקים ממנה מתפרקים ) הם דורשים מעל ל150 שקל ואני קניתי בH&M 2חולצות מדהימות + שרשרת ועוד כל מיני דברים ב150 שקל האיכות מעולה ואני לא מפסיקה לקבל מחמאות

אני אסביר לך למה הכווונה שלי

מבחינתי כל מה שמקוטלג כ-high street store הוא פחות או יותר באותה איכות. באופן מאד כללי היו לי התפעמויות ואכזבות מכל הרשתות הגדולות. אני ממש לא לוקחת את זה ללב. אז בשורה התחתונה מה שמשחק אצלי תפקיד חשוב זה המחיר, השירות וההשראה כמו שאמרה שמים צהובים. מה האטרקציה למשל בפריימרק? זה לא שהם הוט קוטור או איכות של שוק. הם באותה איכות של H&M, טופשופ ודומיהן, הם מעתיקים מכל המעצבים הנחשבים באותה עונה (ז"א יש שם גם השראה) אבל הרבה הרבה יותר זול. בקסטרו לא קניתי כבר שנים. אני פשוט לא מוצאת שם שום דבר שמעניין אותי ובטח לא במחיר אטרקטיבי. אם האיכות שם כל כך זבל אז אני ממש לא מבינה איך עם ישראל לא מצביע ברגליים. אני קונה הרבה בזארה, מנגו, ריבר איילנד, פריימרק, טופשופ ונקסט, ולא מוצאת הבדלים מהותיים ביניהם.

n a t a 1

New member
גם אני לא מבינה איך לא מצביעים ברגליים

אבל כמו שדיברתם בהתחלה חסר קצת סטייל בישראל וכנראה שזאת האופצייה השפויה של מי שלא רוצה לחפש יותר מידי ולהשקיע יותר מידי אלא להגיע למרכז מסחרי כלשהו להכנס לחנות לקנות משהו ב"מבצע" וזה הכל ... רק שהם לא יודעים שזה לא באמת מבצע והבגד רחוק מלהיות שווה את המחיר שלו . (נתתי רק דוגמא לא עשיתי הכללות או אמרתי שהכל ככה...רק מחשבה ודוגמא...)

לא צריך להגזים גם

קסטרו זו חברה שמוכרת אופנה שפויה, טרנדית, לא זקנה ולא באיכות ירודה, אלא סבירה יחסית למה שיש בשוק. הם מנסים לקלוע לטעם הרוב והם גם מצליחים. לגבי המחיר, לא אני אשפוט את המודל הכלכלי שלהם. אבל אם קונים אצלם א זה בסדר. מה גם שידעו שאת רוב הקולקציה החברות מוכרות בתקופת סוף עונה. אין ספק שרשתות עולמיות עם אלפי סניפים יכולות להרשות לעצמן מחירים נמוכים יותר בגלל כמויות יצור גדולות. אני גם לא אוהבת שמתלהמים סתם. העניין הוא שהבגדים בקסטרו, כמה שהם יהיו בסדר, פשוט הקו העיצובי שלהם לא לטעמי ולכן אני לא קונה שם. ואני גם לא אגיד דברים רעים על האיכות כי אני לא חושבת שהיא ירודה. ולגבי כל הרשתות האלה שמציעות לכן אופנה עדכנית שגורמת לכן להרגיש אופנתיות בסכומים יחסית סבירים. ברור שמי שרגילה למחירי שוק זה ניראה יקר, אבל זה בסך הכל בסדר. הבעיה בארץ זה למצוא משהו יחודי, אבל כמו בכל מקום אחר משהו ממש יפה ויוצא מן הכלל עולה יקר. וזה לא מפתיע,אלא בסך הכל מציאותי. העניין עם H&M הוא שלפעמים יוצא להם משהו ממש יפהו מיוחד ובזול. זה מה שמבדיל אותם מרשתות ישראליות וגם זה בגלל הגודל והיכולת להשקיע במעצבים מיוחדים שאין אותה לרשתות המקומיות, מה שלא אומר שהן צריכות להפסיק להתאמץ.

n a t a 1

New member
כמו שאמרתי

נתתי דוגמא ולא עשיתי הכללות אז לבוא ולכתוב את כל זה היה די לחינם . נתתי את חוות דעתי על החברה לדעתי האיכות שלהם ירודה ושוב לדעתי ומניסיוני!! ואני ממש לא רגילה למחירי שוק , אם רשמתי שהייתי לפני 3 שבועות באירופה ועשיתי שופינג זה רחוק מלהיות רגילה למחירי שוק ועדיין אני חושבת שהם מגזימים במחירים. לא מתלהמת סתם סך הכל כתבתי את חוות דעתי.

לא כל מה שכתבתי היה מכוון ספציפי אלייך

וכניראה שאני שוב לא מובנת. האופן שהצגת את הדברים היה שלילי וממש לא נעים, עד כדי כך שהגנתי על קסטרו ואני בכלל לא קונה שם. ניסיונך העשיר בקניות בקסטרו כניראה היה מר וצר לי על כך. ולמה את ישר מתגוננת? הרי כתבתי על קסטרו המושמצים ולא עלייך? ושום דבר שאני כותבת הוא לא לחינם.

n a t a 1

New member
כי התגובה שלי לא הייתה בנימה כזאת

ואולי את הבנת את זה בצורה לא נעימה ושלילית אבל כמו שאמרתי זאת חוות דעתי ובגלל זה גם הוספתי את זה למטה כדי לא לגרור תגובות כמו שלך ...(להגן על קסטרו) אמרתי שזה רק דוגמא וחוות דעת לכן התגובה שלך לא הייתה לעניין התגוננתי בגלל שאמרתי שהמחירים שם יקרים למי שרגילה למחירי שוק...רק על זה התגוננתי ולא צריך להיות לך מר וצר סך הכל חוויתי את דעתי על חברה מסוימת והלוואי שחברות ישראליות יפרחו אני בעד הכלכלה הישראלית זה בטוח!

אם לא הבנת, זה דיון

ובדיון אפשר להגיד מה שבא לי וגבי מחירי שוק - בעיה שלך שמזה את מתגוננת. ובכלל יש לי בעיה עקרונית עם כל האנשים שמטנפים סתם בפורומים על ימין ועל שמאל על כל דבר שהם לא מבינים בו ולכן אני מגיבה איך שבא לי - וזה לא נמכוון ישר אלייך. חלק מהכללים של דיון באופן כללי זו האפשרות להציג כמה דעות ומה בדיוק מעניין בדיון שרק כולם מטנפים על חברות ישראליות, זכותי להגן לעיהן. ואני לא מבינה למה את ממשיכה לתת לי ציונים לתגובות שלי מה לעניין ומה לא? תודה ואני אשמח לסיים את הדיון הזה. לא מבינה למה צריך לקחת הכל אישי פה.

n a t a 1

New member
את יכולה להרגע

אני מביעה דעה ואת יוצאת בהתגוננות כאילו הרמתי חרם על חברה ואני זה לא כולם ואני לא מטנפת על חברות ישראליות - הבעתי את דעתי! אני לא אכתוב פה יותר את הדעות שלי דרך אגב אפשר לכתוב הכל בנימה קצת יותר נעימה ורגועה... יום טוב

n a t a 1

New member
יאווו איזה התקפה ../images/Emo4.gif

שמתן לב על מה אתן מוציאות את האנרגיה שלכן ?
כמו שאמרתי שיהיה לכן יום טוב...

אני דווקא רגועה

הדעות שלך מאוד ברוכות א אבל לא כולם חייבים להסכים איתך. וזו ממש לא התקפה, כמו שאמרתי בפורום מתדיינים.

שאפולי

New member
איזה שטויות

מזה לא תכתבי? למה? תעמדי על שלך- יש לך דעה תכתבי אותה- לא מבינה למה זהצריך להגיע לכדי ריבים גאד... ממש מיותר...

lithopsia

New member
לצערי,

למרות שיש לי כמה דברים נחמדים מקסטרו, ומחירי הג'ינסים שלהם נהיו קצת יותר שפויים לאחרונה, המחירים שלהם עדיין די מגוחכים. מבחינתי 70-90 ש"ח לגופייה חלקה זה מוגזם, וכנ"ל לגבי טי שירט חלקה ב-100 ש"ח (!).

JulieR

New member
לי אין טענות על האיכות של קסטרו,

אני קונה שם מדי פעם, פריטים בסיסיים. הבגדים מחזיקים מעמד בהרבה כביסות במכונה, אף כפתור לא נפל לי כבר עשור, אף בגד לא התעוות או איבד את צורתו. אני לא חושבת שהמחיר מוגזם ביחס למה שאת מקבלת, אישית אני מעדיפה לחכות לסופעונה עם מרבית הקניות שלי או לפחות שיתחילו ההנחות. אגב, לא שיצא לי לנסות אבל אני יודעת שהם מאפשרים להחליף אם במקרה רכשת פריט שנפגם. ממה שאני רואה ברחוב ובקניונים הקהל הישראלי אוהב לקנות בקסטרו ועל פי העיתונים והסקרים הם אחת החברות המובילות בארץ. אם הם היו כל-כך גרועים כמו שאת מתארת, כנראה לא היה הולך להם. לגבי "חוסר המעוף" באופנה שלהם - זה ממש עניין של טעם. לגיטימי שאת לא מתחברת לקו האופנתי שלהם, כל אחת וההעדפות שלה אבל אני לא רואה סיבה להכליל את כל הקולקציה שלהם תחת "איכות גרועה על כלום".

n a t a 1

New member
בילבלת פה כמה דברים

חוסר מעוף זה לא אני אמרתי ולגבי הכללות - לא עשיתי הכללות וגם כתבתי שזה רק דוגמא ומחשבה

אני לא כל כך מבינה מזה איכות

איכו תזה עמידה בכביסות? איכות זה הבד? אני חייבת לציין שכל הפריטים שקניתי בחברה הזאת אי פעם היו איכותיים. מה גם שיש להם בערך 5 ליינים שונים של בגדים באיכויות ומחירים שונים. אם אי פעם חיאצ לך להיכנס לאתר שלהם וטלקרוא מה החזון שלהם ומה הם חושבים על מה שהם עושים, תיראי שלתת השראה זה אחד הערכים של החברה ולדעתי הם עומדים בערך הזה בכבוד. חייבים לשים לב גם לזה שיש סניפים שונים של הרשת שבכל אחד מהם פריטים מליינים שונים, ולא ניתן בכלל להגיד שהפריטים שלהם לא איכותיים. כי אם שלהם לא, אז של זרה לא, ושל מנגו לא ושל כל מיני חברות אחרות. ופריטים של חברות ישראליות איכותיים? הם תפורים ישר, יש להם גימור טוב? בדים נעימים? גיזרות מיוחדות? זה הכל עניין של טעם.

למעלה