לא צריך להגזים גם
קסטרו זו חברה שמוכרת אופנה שפויה, טרנדית, לא זקנה ולא באיכות ירודה, אלא סבירה יחסית למה שיש בשוק. הם מנסים לקלוע לטעם הרוב והם גם מצליחים. לגבי המחיר, לא אני אשפוט את המודל הכלכלי שלהם. אבל אם קונים אצלם א זה בסדר. מה גם שידעו שאת רוב הקולקציה החברות מוכרות בתקופת סוף עונה. אין ספק שרשתות עולמיות עם אלפי סניפים יכולות להרשות לעצמן מחירים נמוכים יותר בגלל כמויות יצור גדולות. אני גם לא אוהבת שמתלהמים סתם. העניין הוא שהבגדים בקסטרו, כמה שהם יהיו בסדר, פשוט הקו העיצובי שלהם לא לטעמי ולכן אני לא קונה שם. ואני גם לא אגיד דברים רעים על האיכות כי אני לא חושבת שהיא ירודה. ולגבי כל הרשתות האלה שמציעות לכן אופנה עדכנית שגורמת לכן להרגיש אופנתיות בסכומים יחסית סבירים. ברור שמי שרגילה למחירי שוק זה ניראה יקר, אבל זה בסך הכל בסדר. הבעיה בארץ זה למצוא משהו יחודי, אבל כמו בכל מקום אחר משהו ממש יפה ויוצא מן הכלל עולה יקר. וזה לא מפתיע,אלא בסך הכל מציאותי. העניין עם H&M הוא שלפעמים יוצא להם משהו ממש יפהו מיוחד ובזול. זה מה שמבדיל אותם מרשתות ישראליות וגם זה בגלל הגודל והיכולת להשקיע במעצבים מיוחדים שאין אותה לרשתות המקומיות, מה שלא אומר שהן צריכות להפסיק להתאמץ.