חוות דעת על קוננדיל R800

™DHS MONO

New member
סליחה שאני מתערב ....אבל.!

כל האזהרה הזאת היא אינה רלוונטית לקונה יד שניה...כי ממילא אין לו אחריות על השלדה.אלא אך ורק על הבעלים המקוריים שעל החשבונית. בכל מקרה....ובואו לא נהיה צבועים.....תראו לי מישהו שמגיע לעומסים של רוכב מקצוען בארץ...ודבר אחרון,עם יד על הלב....כמה מאיתנו משאירים אופני אלומיניום....יותר משתי עונות?.... אבל!....האזהרה הזאת בהחלט לא מובנת לי .....זה לירות לעצמך ברגל.

ברצינות??

כי זוגתי מכרה זוג בן לפחות 12 שנה, שהיא קנתה כמשומש, מי שקנה מנה התחרה עליהם עונה ומכר. והם עדיין חיים ובועטים אצל רוכב מאושר אחר. אחד הבוחנים של המערכת רוכב על שילדת 2.8 (הדגמים שהיו לפני סדרת ה- CAAD) וכן, 2.8 מתאר את משקל השלדה בפאונדים, וזה בשנת 1995 בערך. בכל פעם שמציעים לו להחליף אופניים הוא מציע ל"מציע" להרים את שלו... יש עליהם אגב, מערכות שימנו 105 מקוריות ואם היה עליהם מד מרחק הוא היה מתאפס כבר 3 פעמים. איך זה בשביל 2 עונות??

יו רסט יור קייס??? עאלק.

אז כן יודעים לקרוא כאן אנגלית?? לא כתוב ב"מסמך" שהוצג שום דבר על הסרת אחריות. לא כתוב במסמך שהוצג שום דבר על אורך השימוש בשלדה כתוב שמקצוענים עשויים להשתמש בשלדה במשך עונה עד שתיים כתוב שרוכב ממוצע יהנה מהשלדה לתקופה ארוכה יותר. לגבי אחריות- קנונדייל נותנים אחריות לכל החיים (לפי החוברת למשתמש שלהם) לכל השלדות, מלבד שילדות פרירייד. ה"מסמך" הזה כבר הוצג כאן ע"י יבואן מתחרה, כאשר המגמתיות של הצגתו שקופה לחלוטין כמו שאר ה"הפניות" שהוצגו על ידי אותו יבואן מתחרה. מצורף קטע מפרק האחריות מה"חוברת למשתמש" שמופיעה באתר החברה. "איי, רסט מיי קייס".... פחחחחח

המתחרה בדרך להשתלט על השוק

לצערך הרב. האובייקטיביות והנטראליות ממך והלאה.

באמת?? אני מקווה שאתה יכול להוכיח

את הטענה הזו! כי בניגוד אליך, אני מתפרנס מהאוביקטיביות והנטרליות אז אל תזרוק הכרזות לאוויר בלי שתוכל לגבות אותם עם הוכחות מוצקות כי אני אהיה מוכן להגן על האוביקטיביות, האמינות והנטרליות שלי בכל האמצעים העומדים לרשותי.

מצטער - אובייקטיבי אתה לא.

אומנם הדברים שאתה כותב באים עם ביסוס וסימוכין - אך אין מה לעשות את הטינה והאיבה שיש לך כלפי יבואנים מסויימים ניתן להרגיש היטב גם בין השורות. חוץ מזה - מספיק עם האיומים - לכל אדם זכות לדיעה. חושב שנכתבים דברים שלא עומדים בכללי הפורום - תמחק.

ועכשיו, מיסטר "אוביקטיבי" תמצא לי

את כתב האחריות או את ה"מדריך למשתמש" באתר של חברת האופניים עליהם אתה רוכב. או אופניים אחרים שהוזכרו כאן? אהה, הם לא אמריקאים, לכן האתרים הם משהו מקושקש בפלש צבעוני, בלי מידע משפטי מחייב, כמו שיש באתרים אמריקאים.

אולי לא ידוע לך, יורם

אבל את דעתי על אופניים אני רושם מעל עמודי המגזין בו אני מפרסם מבחני דרכים. מאחר והיבואן של החברה, מסיבות ששמורות עימו, מעולם לא השאיר במשרדנו אופניים למבחן, נבצר ממני לפרוס את דעתי על מוצרי החברה (על אופניים עליהם רכבתי שלא תחת מבחן רשמי לא אציין את דעותי) לכן מה שאני יכול להגיד זה: שפינרלו היא חברה איטלקית שמייצרת אופניים נחמדים וטובים, ונראה שיש להם אחלה Paint Job (למרות שאף אחד לא יכול על קולנגו....)

בוא נניח לרגע למבחני דרכים

הרי את דעתינו על כל דבר איננו מבססים אך ורק על בדיקות מעבדה ודגימות האטומים שלהם. אם הייתי פונה אליך בשאלה כאחד חדש בפורום שמתלבט לרכוש אופניים וההתלבטות שלי היא בין קנונדייל CAAD7 עם מערכות שימאנו אולטגרה או 105 ולחילופין ההצעה השנייה שלי היא פינארלו פרינס עם מערכות קומפאניולו קורוס. איך היית מנחה אותי בסיוע להגיע להחלטה טכנית שעל פי דעתך היא העדיפה (טכנית,מיכנית,טכנולוגית) מבין שתי האפשרויות שלי כששאר הפרמטרים כמו גודל,נוחות,יופי,מחיר והתאמה - מנוטרלות.

משחקים במשחק???

סבבה, אני אוהב משחקים אגב, אני מקבל בממוצע 3-5 טלפונים עם שאלות כאלו למשרד, ועונה לכולם בתשומת לב. התשובה שלי היתה: "פירוט מלא על היתרונות והחסרונות של הקנונדייל CAAD7, תוך נסיון לגרום לך (ולי) להבין האם הם עונים לדרישות שלך, ולגבי הפרינס אין לי יכולת להביע דיעה מכיוון שלא בחנתי את האופניים האלו."

בסדר, משחק.

אני כקונה פוטנציאלי עומד לפני בעיה/החלטה: קנונדייל או פינארלו. פניתי אליך אתה אומר,שמע,את הפינראלו לא בחנתי כך שאני לא יכול להביע דעה מקצועית אחראית. אבל את ה-CAAD7 אני מכיר היטב ולפחות עליהם אני יכול לתת חוות דעת ולפרט את היתרונות והחסרונות. O.K אם כך אני כקונה מתלבט מוכן לקבל ממך את המידע לגבי ה- CAAD7 ואת המידע על הפינארלו אמצא במקום אחר. אז מה היתרונות והחסרונות של ה-CAAD7? אבל אנחנו כאן בפורום ולא בטלפונים. תן סיוע לחבר פורום חדש.

הודעה אחרונה בנושא

את דיעותי/דיעותיהם של בוחני המערכת על אופניים אתה יכול לקרוא במבחנים שמתפרסמים מפעם לפעם במגזין (אני לא זוכר כרגע מתי התפרסם מבחן על CAAD7, ואין לי כרגע גישה לדאטאבייס) מאחר והשרשור הזה כבר עלה על גדותיו ומלכתחילה לא עסק (כנראה ) בשלדת CAAD7 לא ארחיב. לשאלה המקורית (תרים את העכבר לשאלה הראשונה בשרשור עליה טרח חברך נתי לענות ברוב טוב ליבו תשובה מנומקת), עניתי בפרוטרוט, כולל הבעת דיעה על המוצר הנה כאן

Mr Hunt

New member
האלק נחמדים וטובים../images/Emo123.gif

תגיד איפא אתה חי, בכל מקום בעולם פינרלו מקבלים מקום של כבוד. הדוגמה מרוב המקרים נחשבת מודל לחיקוי. אבל אצלך נחמדים וטובים, וכן יש להם אחלה PAINT JOB אפילו שיש עליו אחריות לכל החיים. לגבי קולנגו זה עניין של טעם לא ככה.

צפרגול

New member
פינרלו הם אופניים מדהימים...

פשוט אין מילים לתאר עד כמה מדהימים. הם מעוררים רמות אקסטזה שאי אפשר להאמין. לרכוב על פינרלו זה כמו לחוות אורגזמה אדירה בריבוע שנמשכת למשך כל זמן הרכיבה. גם לראות אותם זו חוויה אסטתית בלתי נשכחת. אתה פשוט לא יכול להסיט מהם את מבטך, ואם לא תיזהר אתה עלול להכתים אותם בריר שישפך מזוויות פיך. זהו. עכשיו אתה מרוצה?

למעלה