חוות דעת על קוננדיל R800

sevenduo

New member
|כלנקות עם freshones אחרי כל רכיבה

ולתלות בסלון

arieleco

New member
גם זה יצא לו אחרי מאמץ, נראה לך

שהוא יגיד משהו בשבח אופניים, שאינן מפורסמות בעיתון אופניים או בפורום תפוז, אל תיעלב, תהנה מהפינרלו כמה שאפשר [ואפשר הרבה]

גלאי סרקאזם מחולקים בחינם בפינת

ההלכה/קינג ג'ורג' (יש כזה דבר בכלל?) לעניות דעתי, הנימה בתשובתי קלעה בול לנימת השאלה עליה היא ענתה ומי שלא מבין את חוש ההומור הזה "סה בעייה שלו" (כפי שהיה אומר מורי משכבר הימים, אלברטו איילון, כשלא הבנתי את הבדיחות שלו. יש לומר את זה במבטא ארגנטינאי בולט). שנית מיסטר אריאל -"אולריך לא יגיע גם השנה לצהוב" -קו בניגוד למה שניסו לשכנע אותך אחרים (או שהגעת לבד לרעיון המהפכני) אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר בין מפרסמים ומבחני מוצרים במגזין אופניים, זו נקודת המוצא שמנחה אותי מאז שאני עובד במגזין ולא אחת גם קיבלתי על הראש על כך מה"ממונים". הסיבה לזה שלא הופיע מבחן לאופני פינרלו במגזין אופניים מצויינת איפשהו בשרשור זה. אני יכול לתת לך יותר מ- 10 דוגמאות של מבחני אופניים ומוצרים שהתפרסמו במגזין בלי שהיבואן פרסם באותו גיליון או בגליונות קרובים לו. אני יכול אפילו להפנות אותך ליבואנים שהתרעמו על כך (שמפורסמים מבחנים של כאלו שאינם מפרסמים במגזין, כמוהם). תודה ויום טוב גם לך

ybello

New member
איך אפשר לקרוא לאופניים רק "נחמדות"

כאשר : 1. ניצחו עם מיגל אינדוריאן 5 טור דה פראנס 3 גירו ו- 2 וואלטה רצוף וביחד 2. ביורן ריס ניצחון בטור דה פראנס 3. אולריך ניצחון בטור (7 נצחונות בטור רצוף) 4. וינוקורוב פעמיים פאריז-ניס 5. הראשונות שיצאו לשוק עם קרבון מאחורה ואינטגרלי פול קרבון מקדימה ב- 1997 האופניים שאולריך ניצח את הטור 6. הראשונות עם מזלגות מעוקלים - עכשיו כולם רודפים אחרי הטרנד 7. הראשונים שהגדילו את הציר המרכי ל55 ממ - כולם יבואו בדרך 8. היחידים עם בלעדיות ל-5 שנים על כל חומר שהם מפתחים עם דדאצ´י - ורק אחכ היצרנים האחרים יכולים לקחת 5 שנים על AK1 - מגנזיום של הדוגמא ו 3 שנים על U7 של פרינס LS או פרינס SL

Mr Hunt

New member
צודק ב1000 אחוז

הם בהחלט מובילים את התחום כמובן בתג מחיר לא עלינו בומבסטי אבל אין מה לעשות איכות עולה כסף. דרך אגב באמת ראיתי חברות מסויימות שהתחילו לייצר את המשולש האחורי בקרבון מעוקל.

smigol

New member
נכון אתה צודק PINARELLO

חברה קקה במיוחד ה DOGMA חרא של אופניים. מיקי "הלא אמריקאים" האלו יכולים ללמד אותך ואת CANNONDALE דבר או שניים על אופני כביש.סליחה אני חוזר בי אתה יודע הכל אותך כבר אי אפשר ללמד. אוי אני מיצטער רק אל תתיבע אותי בבקשה לא, איזה פחד.

Tamir Eshel

New member
היכן נוסח האחריות שלהם באתר?

לא לירות: זו רק שאלה. אם אין לך תשובה, אז ... אל תענה.

תמיר ,באמת שאני לא מבין

העלה כאן בחור שאלה לגבי דגם מסויים של קנונדייל. נתי הפנה את תשומת ליבו לאתר וללא שום התייחסות אישית כזו או אחרת מצידו. על מה הקצף? יש לפינארלו,אין לפינארלו, מה זה קשור בכלל לעניין בהודעה הראשית? אתה כאן,ואם תוכל להאיר את עיני הנוגעים בדבר,זה ודאי יפתור את אי הבהירות כאן.

Tamir Eshel

New member
סמיגול העלה את פינרלו, לא אני.

הוא אמר שהם יכולים ללמד את קנונדייל משהו, אז חשבתי שזה בנושא האחריות ולכן, מכיוון שאני אני אוהב ללמוד, ביקשתי הפניה לכתב האחריות, על מנת ללמוד. מתגובתך אני מבין את מה שידעתי כבר קודם: זה לא שם. הקשר? הקשר נמצא בהפחדה של נתי מפני רכישת קנונדייל בגלל האחריות. אני מציע לך לשוב ולקרוא את השירשור לעומק, אחר כך קרא את התגובה שלי מספר פעמים ואז, אולי, תבין שדמי אינו הפקר, וכך גם כיסי ופיותיהם של הגוזלים שלי. מי שלא רוצה ליקנות - שלא יקנה אבל השירשור הזה עבר את גבול הטעם הטוב.

natyh

New member
"הפחדה של נתי"???

תמיר מאחר ואתה איש אינטילגנטי ראה שוב את ההודעה המקורית שלי שמפנה לאתר היצרן ! אז האם אתר היצרן לא מקובל עליך ?

natyh

New member
האם כתב האחריות

הזה שהוצאת נכון גם ריטרואקטיבית? כלומר האם תשלמו לכל בעל שילדה שהתכופפה או התעקמה או סבלה ממריעין בישין אחרים את הוצאותיו ריטרואקטיבית מאז יציאת השילדה המדוברת לשוק ? או ההודעה הזו תופסת ומכסה רק החל מרגע זה ?

DANNY011

New member
אחריות שנתיים..

ושנה אחת על המזלג קרבון במשולש האחורי באופניים-כך נאמר לי בחנות המוכרת אופניי פינרלו באיטליה.לגבי אחריות קנונדיל-הדבר לא ברור לי מקריאת המסמך אבל מנסיון של חברים שרוכבים על אופניי קנונדיל היבואן לא מתנער מאחריות

נשמח לתגובה של תמיר אשל יבואן

קנונודייל בישראל שיבהיר לנו את העיניינים ויעשה סדר בבלאגן.

Gspin

New member
זה לא הדיסקליימר היחיד

בישראל יש בעיה אחרת: "אם שוק האופניים יתפתח, יש לשים לב לאפשרות כי אופני הקאנונדייל ימכרו בערכם האמיתי, בערך 40% פחות" (וזה לאחר שיחת טלפון בשנה שעברה שמטרתה הייתה לדעת מדוע הפקעת המחירים לעומת ארה"ב - ונענתה כי המחיר ממש טוב וישנן "הוצאות תפעוליות" שמייקרות אותו....חחחח). זה נקרא לירות לעצמך ברגל....

ciclista

New member
גם אתה מלא טוב לב

באופן קיצוני מה עשו לך קנונדייל? לכל יצרן אמריקאי יהיה דיסקליימר כזה בעצת היועצים המשפטיים שלו ארה"ב נגועה בתביעות אחריות ונזיקין בצורה הפוגעת בסופוצ של דבר בצרכן עצמו. רכבת על קנונדייל פעם? תמיר העליב אותך אישית? אתה על הפיירול של מתחרה? אולי תעשה דייטה ומהיום תכנס לאינטרנט רק כשיש לך משהו חיובי להגיד. חוץ מזה מצא תעסוקה, בנאדם. התעייפתי

Tamir Eshel

New member
תגובת DAA

חבל, פשוט חבל שיש אנשים שמשקיעים את זמנם ומירצם רק בהכפשה, השמצה, הטלת רפש ונסיון לגרום לאנשים לאבד את מקור פרנסתם וכל זאת לשם הנאה גרידא. היה מעניין לראות איך היו אנשים אלו מגיבים אם מקור פרנסתם היה מוטל בספק יום אחרי יום על ידי אנשים שכמותם. מצ"ב קובץ וורד עם התגובה הרשמית של DAA.

אני חושב שלפחות לאדם אחד כאן

מגיעה התנצלות מלפחות שניים משתתפי השרשור הזה (אם לא יותר) והאדם הזה אינו אנוכי (הכל כמובן בתנאי שה"מתנצלים" הם "בני אדם")

השטל

New member
מה הקשר

מה הקשר לכל הרוחות בין השאלה של הבחור התמים (כן כן, זו שהתחילה את השרשור) לבין השרשור בו לא נענתה אפילו לא ברמז שאלתו למעט איזה איזכור על אחריות שהצית ריב שכנראה גם הוא לא ממש קשור לאותו אזכור. מעניין אם אני אתחיל שרשור על זמבורה טיאונית שעושה קול של ברווז ביצות אוסטרלי גם אז בסוף זה יגמר בריב של מיקי/יורם/נתי/תמיר (מחק את המיותר או החלף שמות לפי טיב הריב הנוכחי)

למעלה