חוות דעת על קוננדיל R800

Yarnin

New member
אני כותב שירשור זה למרות

שאני מנסה להמנע מכל קשר לשירשורים מסוג זה, ואני לא מתכוון לשאלה המקורית שהיא לגיטימית ביותר והפורום הזה הוא המקום לשאול שאלות מסוג זה - בקשות למידע. אני כיול רק להעיד על עצמי וניסיוני. כל משך הקרותי עם חברת DAA ועם תמיר אשל בפרט (כ 15 שנה) - לא היה מצב שבו היתה התנערות מאחריות כל שהיא לגבי כל מוצר שרכשתי. לגבי אחריות על שילדות קנונדייל. אני אישית הייתי עד להחלפת שילדה אשר התגלה בה סדק. השילדה היתה בת כמה שנים ויותר משנתיים. לגבי איכות הרכיבה על שילדות קנונדייל - מניסיוני האישי וכפי שכבר צינתי בשירשור בנושא - על מה אנו רוכבים - אני רוכב על קנודייל CAAD7 ואיכות הרכיבה פשוט מ-ד-הי-מה. כמובן שאין זה אומר ולו בירמיזה על כל מוצר של כל חברה אחרת.

אתה צודק, לכן אני פורש מהפורומים.

חברים ולא חברים. קצה נפשי. היו שלום,שמרו על עצמכם. ודאי נפגש בדרכים. יורם

למה אתם מתכוונים?

למה אתם מתכוונים "יצרנים אירופאים אחרים"? מה הכוונה בתגובתכם הרשמית : "הפוסל במומו פוסל"?

Sybh

New member
תמיר

ראשית לכל, אני רוצה לאמר לך שלמרות שאיני מכיר אותך, אני מעריך אותך מאוד, כשם שאני מעריך כל אדם שהפך את אהבתו הגדולה לעיסוקו העיקרי ולפרנסתו ואם אותה אהבה היא אופניים - על אחת כמה וכמה. עקבתי מהצד אחרי השרשור הזה לאורך היום וקראתי את תגובתך ואני מתרשם שהנסיון להטיל דופי באחריות היצרן היה, ככל הנראה, לא מבוסס ולא מוצדק דבר שממילא הניח בסיס והצדקה לתרעומת שלך. עם זאת, אני סבור כי התגובה שלך - שהינה ראויה ומכובדת ברובה - היתה ראויה ומכובדת אף יותר לו סעיפים 3 ו-4 שבה לא היו נכתבים. סיימת את התגובה בחתימה בשם קנונדייל העולמית ואני מסופק מאוד אם נסיונך להשיב לאותם יצרנים אירופאיים "עלומים" כגמולם, תוך הצגתם כמי שמעלימים מידע מהותי מלקוחותיהם, נעשה על דעתה ובהסכמתה של קנונדייל העולמית. ושוב, אני מאוד מעריך הן אותך והן את חברת קנונדייל שלמרות הבנתי הטכנית הקלושה, אין ספק כי היא נמנית על המובילים שביצרני השילדות הטובות בעולם, למרות שבחרתי לרכוש לפני כחודש אופניים שיוצרו במדינה אירופאית ואוטוטו נגמרת לי האחריות
.

slowrider

New member
נשמע טוב.

לפי מה שראיתי האופניים מתאימים לרוכב מתחיל וגם להרבה יותר מזה. לי יש שלדת CAAD3 מ 98. קניתי ב 2001 (יד 2) ורכבתי יותר מ 30000 ק"מ + תאונות. אני שוקל 105k והשלדה לא מתרגשת מזה בכלל. לגבי שירות - אני מעדיף לטפל באופניים בעצמי אבל תוכל לקבל שירות טוב גם ב DAA גם בציר מרכזי וגם אצל ארז. כשיש לי בעיה שדורשת חלקים, כלים או ידע שאין לי אני עושה כמה טלפונים ומחליט לאן ללכת(כל פעם למישהו אחר יש במלאי מה שדרוש). לגבי המחיר - תלוי בשנת הדגם. אם השלדה נמוכה מ CAAD5 אז זה יקר מדי. לגבי כל הנודניקים והנשמות הטובות כאן בפורום - אל תתרגש מהם. הם פשוט אוהבים אופניים קצת יותר מדי...

gsprukt

New member
חייבים לאזן קצת את העלייהום הזה...

כשחיפשתי אופני כביש ההתלבטות הסופית שלי היתה בין פינארלו אנגלירו לקנונדייל קאד 5. המחיר היה דומה. רמת הרכיבים דומה. העדפתי את הקנונדייל בגלל השלדה שהיתה עד לפני 3-4 שנים שלדת העילית של החברה לעומת שלדת האנגלירו שהיא השלדה הבסיסית של פינארלו, טובה ככל שתהיה. אין לי הרבה נסיון בכביש אבל אני נהנה מכל רגע. השלדה קשיחה מאוד, נוחה והגימור והצבע ברמה אחרת מהאנגלירו. הליווי של DAA במהלך תהליך הקניה היה מופתי. באו לקראתי גם במחיר וגם בהחלפת חלקים לפי בקשתי, ללא תוספת תשלום. אני מקווה שלא אאלץ לבדוק את נושא האחריות אבל יש לי תחושה שאם יקרה משהו, יש לאופנים שלי גב חזק. גיא.

ciclista

New member
מה??

בחרת באופניים אמריקאיות במקום לבחור נכון באופניים סיניות שצובעים באיטליה???? חחחח

Gad86

New member
כל הכבוד - תמיר

נותר לי רק לברך את הצעד שנקטת בקבלת האחריות הנחרצת בתגובתך הרשמית כבעל DAA , נציגת קנונדייל. (מי שמבין קצת במשפטים מבין את גודל הצעד) בלי ציניות , אמיתי נטו יהי רצון שכל היבואנים יגיבו כמוך. אשריך גדי

odedbc

New member
השדים כבר היו בפנים מוכנים לצאת. את

אתה רק נתת להם תירוץ מתאים.

תמיר יישר כח - מלוא החופן הערכה

חברים יקרים מדהים לראות איך אנחנו מוכנים לאכול לארוחת בוקר כל אחד מבלי לבדוק לעומק את האמת הפשוטה. האחריות של DAA מכסה הרבה יותר מאשר אחריות של רבים מייצרני האופניים ולהבדיל הכל כתוב ומודגש. האמינו לי זה עדיף על מצב של עמימות או אז יקשה מאוד ללקוח הקטן לקבל את המגיע לו. כעובד בחברה אמריקאית גדולה בתחום התוכנה אני יכול להעיד שזו התרבות הנהוגה - הכל מופיע בכתובים ,מפורט וברור ומפורסם ברבים. אין מדיניות של "סמוך ויהיה בסדר" כי זה שאומר את ה "סמוך" אולי לא יהיה מחר כדי שתוכל לבקש ממנו לקיים את ה "סמוך". בקיצור מנסיוני עם תמיר ו DAA הם עומדים מאחרי האחריות ומכבדים אותה עד הפסיק האחרון וזאת לגבי אופניים שייבאתי בעצמי מחו"ל (כמה יבואנים בארץ מכבדים את האחריות הבינלאומית של היצרנים אותם הם מייצגים ?????) בקיצור - תמיר : יישר כח עלה והצלח בברכה ירון

למעלה