חומר למחשבה

מור1987

New member
לסיכום העיניין ../images/Emo104.gif

לא כתבתי את מה שכתבתי בשביל לעורר ויכוח בין המשתמשים בפורום לא כתבתי את מה שכתבתי בשביל להתווכח איתכם. כתבתי רק בשביל לומר מה שאני חושבת, ולהראות את הדברים מנקודת המבט האישית שלי. לצערי דברי הביאו לויכוח וזאת כמובן לא היתה כוונתי. לכן מן הראוי הוא שתפסיקו את הויכוחים בינכם כי זה די ברור שלא תגיעו להסכמה משותפת. וגם אם מישהו ינסה לעורר ויכוח איתי לא אענה לו, כי ממש אני לא רוצה להתווכח על משהו שאני יודעת מראש שזה רק יגדל ויגדל (הויכוח) ולא נגיע להסכמה. שבוע טוב מור

פלסטיק

New member
אז את פשוט טועה

1. גם אני לא כותב כאן בשבת, לא התייחסתי לעניין הזה 2. ראיתי את השרשור בפורום, היתה שם הודעה מזלזלת אחת וארבע הודעות שאינן מזלזלות. את כל התאוריה שלך פיתחת על תגובה טיפשית בודדת של מישהי? 3. אני לא בטוח שאני מאמין באותו אלוקים של החרדי. שלי לא מדבר עם כל מיני רבנים ונותן להם הוראות ישירות, של חלק מהחרדים כן. יהודי יכול להיות יהודי מצויין גם אם איננו מאמין בשום ה'. 4. נאמר "צדיק באמונתו יחיה" ולא "איש". אבל אני בהחלט מסכים עם התיקון שלך. 5. כשאת כותבת הודעה בפורום תהיי מוכנה לכך שיענו לך. חלק מהתגובות ימצאו חן בעינייך יותר וחלק פחות. אף אחד כאן לא מרגיש נפגע מכך שהתעורר ויכוח כך שאל תעמיסי על המצפון שלך משהו שלא צריך להעמיס.

lala897

New member
אאוץ' פלסטיק--

תהיה נחמד. מה קרה חשבת שהיא אולי חרדית?
מגינה על מור כי ההתקפה שלך עליה הקפיצה אותי..

מור1987

New member
לא אני לא חרידית או דתיה

ותודה על ההגנה, פלסטיק - ממש אין לי כוח לענות לך תעשה מה שאתה רוצה, אין לי כל סיבה להתווכח איתך זה נראה כאילו אתה מחפש מתחת לאדמה על מה לריב ואני ממש לא רוצה לשתף עם זה פעולה. שלום, מור

פלסטיק

New member
לא הייתי נחמד?

אולי בגלל שלמרות שהיא שמה הודעה מתגרה היתה בסך הכל בחורה אחת שכתבה משהו לא לעניין והיא באה אלינו ומספרת שרוב התגובות היו פוגעניות. היא סמכה על כך שלא נבדוק מה כתוב שם או על כך שאנחנו לא יודעים לספור עד שתיים? זוכרת שהיתה כאן מישהי שסיפרה על חרדי שנמרח עליה? אני חושב שלא היית רואה בעין יפה אם היו מגיעים למסקנה שכל החרדים עוסקים במעשים מגונים בפומבי בגלל אותו מגעיל. חוץ מזה יופי שחזרת לפורום, כבר חסרת כאן לכמה וכמה אנשות ואנשים

lala897

New member
פלסטיק..../images/Emo24.gif

דווקא הופתעתי לטובה מהתגובות של הבנות.. :) וטוב, אתה זורק אלי בחזרה את הכדור?
(עם הקטע של ההוא שנמרח, לא ראיתי את ההודעה בכלל אבל לא משנה) סבבה. ולמי, למי הייתי חסרה?? אני יצרף אותו לרשימת המעודפים שלי! חחחחח כיף לשמוע את זה.
האמת? שאני מורידה פרופיל כי אין טעם בכל הויכוחים חסרי התועלת והכינויי גנאי והכל- לא בשבילי כל זה. אבל איתך תמיד כיף לדבר..

פלסטיק

New member
אני מסמיק מהמחמאות ../images/Emo9.gif

תעשי את מה שהסברת לי לא צריך להגיב לכל דבר.... לא זרקתי אליך את הכדור, לא צריך להסביר לי שמגעיל אחד לא מייצג את כל החברה

למעלה