חוצפה ישראלית

Wallflower23

New member
חוצפה ישראלית

אין פלא שרוב מדינות העולם שונאות אותנו, בצדק.
בדרכי לבית מרקחת, אני מבחינה באישה ששמה לב שיש לי מרשמים ביד ונכנסת לפני לבית מרקחת (הפרש של שניות).
אבל מה, הסתומה שהתור הולך לפי מספרים ונעמדה בנתיים. אני בחוכמתי לקחתי מספר, אחרי מספר דקות היא עלתה על זה ולקחה מספר. בשיא חוצפתה היא פנתה אלי ואמרה"אני נכנסתי לפנייך, אני לא יתן לך להיכנס לפני". עניתי לה בשיא האדישות:" גברת, זה לפי מספרים, וזה המספר שלי!". היא נגשה לאישה מבוגרת שעמדה בתור והתחילה לרכל עלי, שאני עוד עונה לה בחוצפה ושאני אמורה לתת לה כבוד כי היא יותר מבוגרת (ומטומטמת) ממני,אחרי זה שלא יתלוננו על זה שמחשיבים אנשים בני 40 למבוגרים, כי זה מה שהיא עשתה.
כמובן שלאורך כל השיחה היא הרימה את קולה ממש כמו ברברית, בעצם בצורה ממש ברברית, והאישה המבוגרת הגנה עלי ואמרה שאני רק נערה. כמובן שהתעלמתי היא לא היתה שווה יחס.
אחרי זה כשאגיע התור שלי החוצפנית באה ונכנסה במקומי, סבבה לא הגבתי שתזדיין עם התור, אבל כשהיא גילתה שאין את התרופה שלה(מוחעחע
). היא כמובן יצאה על הרוקח והתעצבנה והסתכלה עלי ואמרה:"מה את מסתכלת עלי? את מרוצה?". ופנתה לתור וסיפרה להם את הסיפור וניסתה להוציא אותי כלבה. ואפילו הם הגינו עלי ואמרו שזה הולך לפי מספר ושזה אשמתה.
ובקיצור למה זה צריך להגיע למצב כזה? שגרושה ממורמרת מוציאה את כל התסכול שלה על ילדה בת 22(כן היא בטוח גרושה, חסרת טבעת, וכמובן ששמעתי אותה מדברת עם בנה שיכניס את הגבר שדופק בדלת כי זה חבר שלה.)
למה אנשים מדברים ככה? אני הייתי בשוק, לא עשיתי רע לאף אחד, וגם לא התווכחתי איתה, אם הייתי עונה לה זה רק היה מידרדר. באיזה מדינה אנחנו חיים?? מה אם קצת תרבות?

ldgirl

New member
במצבים כאלה עדיף לרחם...

החיים שלה ממורמרים כי היא מבוגרת, כנראה בלי הישגים ובלי עתיד, צריכה תרופות ממחלה שלה או של מישהו קרוב אליה... ראתה ילדה צעירה ויפה בת 22 שכל החיים עוד לפניה ורצתה למות מרוב קנאה...

עדיף לרחם עליה, היא לא שווה את הכעס שלך!

Wallflower23

New member
כן אבל היא עשתה לי פאדיחה

הייתי צריכה לאכול 2 ביצי הפתעה כדי להירגע.
ולמה זה צריך להגיע מצבים כאלה? קשה לה לספור עד 10 ולסתום?
איך הולך המשפט הזה על טיפשים שאומרים את מה שיש להם להגיד במקום לשמור את זה לעצמם?

פארלין

New member
על ביצי ההפתעה...

מבינה את הרגשה הכעס והתסכול אחרי אירוע כזה, ממש הורס את מצב הרוח, למרות שאת יצאת בסדר וכך גם כל הסביבה שהיתה שם הסכימה איתך.

באמת כמו שאמרו פה אישה טיפשה, ממורמרת, ואת צריכה לחשוב על זה שהפאדיחה שהיא עשתה לעצמה גדולה הרבה יותר מהמבוכה של האצבע המאשימה שהיא הפנתה נגדך.

ובאמת מגיע לה על זה שלא היו לה את התרופות שלה! חחח
מזכיר לי איזה פעם שניסיתי להכנס לחניה וסימנתי הרבה זמן ובום משום מקום מגיעה לה אישה גם בסביבות ה-40 לחייה... (אין נראה לי נשים בגילאי 40 + נוטות לצאת הכי כלבות P: ) בכל מקרה ממש התעצבנתי על העניין,אך בלית ברירה שתקתי והמשכתי בחיפוש חניה, ובסוף מצאתי חניה ממש מול החנות....חחח רגע הניצחון שלי

לפחות אלו היו ביצי ההפתעה הישנות?

למה בכלל את צריכה להתעצבן בגלל איזו אישה חסרת תרבות?

Wallflower23

New member
שכחתי את הפרט הכי חשוב

כשהיא פנתה אלה בסוף היא אמרה שאני ילדה בלי ערכים, סובלנות וכבוד.
וזאת תוצאה של חינוך לקוי.

AS00AS

New member
אל תתרגשי מאנשים/נשים כאלו

היום באו לחנות 2 לקוחות והן לקחו צלחות חד פעמיות למיקרוגל (שעולות פי 3 מצלחות רגילות),
למרות שאמרתי להם שזה לא הרגיל, הן אמרו שזה מה שהן רוצות, אחרי כמה שעות הגיע אחד מהבנים של השתיים,
והתחיל לצרוח שאנחנו גונבים את הכסף של אמא שלו,
צעק וצעק וצעק שהוא ראה שממש לא אכפת לי ממנו, הוא פשוט הלך...

אלו אנשים שצריך לרחם עליהם, החיים כנראה קשים להם מידי, אין להם אוזן קשבת, וזה התפרקות שלהם,
תסתכלי על הצד החיובי אכלת 2 ביצי הפתעה (זה יותר ממה שאני אכלתי בחצי שנה האחרונה
)

mad alot

New member
זה דווקא נשמע כמו סיפור לא רע על ישראלים

בסופו של דבר כולם הסכימו איתך חוץ מאיזו פרחה שבעלה מכה אותה, הילדים שלה מפגרים, והדבר היחיד שנשאר לה בחיים זה לצאת על אנשים זרים בבית מרקחת בשביל להרגיש שהיא לא אפסית שבזבזה את כל החיים שלה בבית ספר לציפורניים ועכשיו היא עקרת בית משועממת.

אגב, זו לא הסיבה ששונאים ישראלים :)

גילושיט

New member
סחתיין על הסבלנות

אני בטח הייתי עושה אחד מהדברים - או עונה לה ומפתחת בלאגן או נותנת לה לעבור אותי כדי שתסתום כבר את הפה.. תלוי במצב רוח כמובן.
יש אנשים כאלה.. לצערי אפילו די הרבה. כשזה בא ממבוגרים זה יותר מפתיע אותנו אני חושבת. בכל מקרה, כל הכבוד לך שלא "נגררת"..

צלוי

New member
אני אספר לך סיפור דומה...

יצא לי להיות בחיפה עם חברי, עכשיו הלכנו לתחנה המרכזית ובכניסה היית בודקת ביטחונית, מישהי נמוכה כזו שאחרים יטיחו בה עצבים ועלבונות בלי להסס, עכשיו לפנינו היית גברת מבוגרת שסירבה לפתוח את התיק בטענה שהיא: לא מחבלת, לא נראת כמו מחבלת וכו' היה וויכוח קצרצר בין שנע הנשים הללו ונגמר.
ראיתי כמה מבואסת הבודקת אז אמרתי בקול רם(בכוונה שהגברת השניה תשמע) יש אנשים חוצפנים וטיפשים כאלה בכל מקום, אל תתרגשי... לי כמובן האישה לא תענה (בכל זאת, חבורת בנדיטים רוסים) חבל שתסבך את עצמה( אני בטוח שככה היא חשבה לעצמה לפחות) ואחר כך אותה אישה מבוגרת שאלה אותי לאן מגיע אוטובוס מסוים, מסקנה... יש הרבה דבילים, או סתם אנשים שבוחרים לעלוב באחרים מתסכול, לא צריך לקחת ללב... ולא צריך גם לרחם עליהם... פשוט להמשיך הלאה...

einat162

New member
יש טיפוסים, ויש טיפוסים -

אני בטוחה שבקרב האירופאים המבוגרים יש גם "עשבים שוטים" אבל האחוז שלהם מכלל החברה קטן יותר.

למעלה