חוצפה!!

QueenOfMagic

New member
חוצפה!!

לפני כמה דקות הופיע אצלינו בבית בנאדם והוא אמר ככה - "יש לי שיבעה ילדים ואין לנו כסף לקנות להם אוכל" סליחה?!?! מי אמר לך להביא כל כך הרבה ילדים לעולם?!?! ולמה אתה לא פונה למישהו מביטוח לאומי לא מספיק לך הכסף?? חבל..היית צריך להתארגן אחרת...אני לא אשמה לך שיש לך 7 ילדים.. זה מה שעבר במוחי באותו הרגע אך אימי אמרה לו ככה:"לי יש 60 חתולים להאכיל אין לי כסף ל-7 הילדים שלך...להתראות".. אהבתי.. אבל זו חוצפה ממדרגה ראשונה להביא ילדים בכמות כזו ועל הז** שלך איך תגדל אותם. תבקש תרומות - למה לא.. תקבל מלאאאאא כסף מביטוח לאומי וכמובן..שאתה מובטל ולא יכול לעבוד...אחרת היית עובד ולא מחפש תרומות. אררר איך שאני כועסת

habubnik

New member
ממממ

אבל יקירתי, את לא מכירה את נסיבות חייו בדיוק כפי שאת כועסת על אחרים שמכירים את שלך. זה כמו לומר שכל מי שהוא הומלס - זה בטח כי הוא אדיוט שקנה סמים כל היום, ולא עבד... אני בטוחה שלדפוק לאנשים על הדלת זה לא בדיוק אושר גדול בשבילו. לא אומרת שאנשים לא צריכים לחשוב קצת לפני שהם מביאים ילדים על ימין ועל שמאל. אבל אם הוא היה אומר שיש לו 2 ילדים אז כן היית נותנת לו כסף? ואולי הוא איבד את העבודה שלו ועד אז הוא פירנס את ילדיו בכבוד? אל לך לשפוט אחרים כפי שאת מבקשת שלא ישפטו אותך... כואב לי הלב על אנשים כאלה, ואני דווקא כן הייתי עוזרת לו. אבל זו רק אני.

QueenOfMagic

New member
אם היו לו שני ילדים לא הייתי כועסת

מכיוון שאילו רק שני ילדים וממצב כזה אפשר לצאת.. אבל לעשות 7 ילדים ואחרי זה להיתקע בצורה כזו?? אף אחד אינו אשם שבחר לעשות 7 ילדים...יש דבר כזה אמצעי מניעה.. ונכון זה עצוב שבנאדם איבד את עבודתו והוא חייב איכשהו לפרנס את הילדים. אבל ביטוח לאומי ולישכת העבודה ששם הוא אמור לקבל את תלוש האבטלה שלו צריכים לטפל בו ולא אנשים זרים. הרי שומדבר בחיים האלה אינו 100% בטוח. אני מניחה שלא היתה לו עבודה בעלת הכנסה גבוהה גם ככה...ובנאדם צריך לחשוב כשהוא מביא ילדים לעולם האם המשכורת הנוכחית תספיק לכולם?!? אני לא עוזרת כי ייתכן מאוד שהוא סתם מחפש כסף ואין לו 7 ילדים.. ראה שכונת עשירים והתחיל לקבץ נדבות.. חוצמזה אני לא שופטת אותו...אלא אומרת שבאנדם שבוחר לעשות 7 ילדים צריך לחשוב טוב טוב האם הוא מסוגל לפרנס את כולם בצורה הטובה ביותר ותוכנית חלופית למקרה פיטורים

I s t a r

New member
מבינה שזה מכעיס

אני די חומלת עליו אבל עוד יותר על ילדיו. יש אינסוף מיקרים כאלה , אינסוף. בחברה שבה אמצעי מניעה קיימים וכל אחד יכול להשיגם, אין הצדקה להגיע למצב כזה. למרות זאת, זה קורה. חבל.

girl111

New member
למה שיקבל כסף מביטוח לאומי?????????

אני אשמה שהוא לא השתמש בקונדומים? אני לא מבינה למה כל אחת שמשריצה כמות גדולה של ילדים מקבלת קצבת ילדים על חשבון המיסים שאני משלמת. או שילך לעבוד או שישתמש בקונדום

QueenOfMagic

New member
אף אחד!!

אבל אף אחד לא אמר לו להביא לעולם 7 ילדים.. רצה ילדים סבבה...תעשה שניים..תעשה שלושה..כל עוד אתה יכול לעמוד בזה.. וכל עוד אם תפוטר אתה יכול לעמוד בזה.. שומדבר אינו בטוח בימים האילו... ולהביא ילדים ובכמות כזו זה מוגזם!!! והוא מקבל המון כסף בביטוח לאומי...

קודם תלמדי קצת על ביטוח לאומי

זה מאד משמח שאת לא מכירה את נושא הקצבאות מקרוב, אבל לפחות אל תפיצי שטויות בכזה ביטחון. אף אחד לא מקבל מלא כסף מביטוח לאומי. תבדקי לפני שאת זורקת סתם תעמולה בורגנית.

QueenOfMagic

New member
את יודעת מה

אולי תאירי את עיניי ותגידי לי כמה מקבלים מביטוח לאומי על 7 ילדים..

chinabird

New member
אם להודות על האמת,

נראה לי שהדבר היחיד שמתחרה בגסות הרוח שלך (מלבד, אולי, האטימות הרגשית המוחלטת) הוא החדווה יוצאת הדופן שבה את מקשקשת על דברים שככל הנראה אין ולו שמץ של מושג בהם. ובמלים אחרות: אני אשם שהיא לא טורחת לחשוב בעצמה? אני לא מבין למה כל אחת שמשריצה כמות גדולה של שטויות קיבלה חינוך על חשבון כספי המסים שאני משלם. או שתלמד על מה היא מדברת, או שתפסיק להשתמש במודם
(אלוהים, כמה אני שונא את האמוטיקנים האלה - וזה שבסוף ההודעה שלך הזכיר לי בדיוק למה)

girl111

New member
עוד אדיוט שאין לו מה לעשות

אז הוא בא ל**** את זכל כאן וכן, קיבלתי חינוך( הרבה יותר טוב משלך) ומה קרה? פגעתי בנקודה רגישה? אם כן, תוציא את זה על הפסיכיאטר שלך ולא עלי.
( אם כבר אתה שונא אמוטיקונים)

../images/Emo124.gifבנות, בנות../images/Emo124.gif

נכנסתי לפורום כי רציתי בכל הרצינות להבין דרכו את הסיבה להיותכן כאן, אבל תסלחו לי אבל מצאתי כאן נשים ממורמרות המשחררות אחת על השניה את כעסיהן. חבל עליכן. אולי אם תהיינה אמהות, תרגעו מעטץ תתעסקו בלקיחת אחריות וגידול ילדים ותהיינה פחות פנויות לדיונים ברמה כל כך נמוכה.

chinabird

New member
אמרי לי, יקירתי,

את עוברת את תפוז פורום-פורום ומייעצת ליושביו בענייני רמת הדיון הנמוכה או הגבוהה שלהם, והקשר שלה לנושא הפורום?

gertrude

New member
מה זה המיזנטרופיות הזאת??? ../images/Emo31.gif

קווין, בתור מי שדיברה קודם על כמה מפריעים לה ילדים חסרי רגישות, ממש הפתעת אותי עכשיו. אני לא יודעת מה סיפרו לך, אבל ביטוח לאומי זה ממש מעט כסף וזה בכלל לא מספיק לקיום, ולו מינימלי, של הרבה פחות אנשים. אני ממש מאחלת לך לא להיזדקק לו לעולם. אני לא מבינה אותך בכלל, בנאדם אומר לך שהילדים שלו רעבים ואת אומרת על הזין שלי? עזבי ילדים או לא, אנשים רעבים, לא מזיז לך בכלל? את חושבת שאם מישהו מתכנן את החיים שלו, זה אומר שלא יהיו לו פאשלות שיבלגנו לו את החיים? חשבת שהתכנון המבריק שלו היה להביא שבעה ילדים ואז להתחנן לאוכל בבתים של אחרים? הוא נהנה מזה לדעתך? נראה לך שהוא מעדיף את זה על פני לעבוד ולפרנס את משפחתו בכבוד? אני ממש לא מבינה איך אפשר להגיד לאדם רעב "היית צריך להתארגן אחרת", זה אמירה כל-כך קפיטליסטית וחסרת רגישות. יש מיתון, אנשים מפוטרים מהעבודה שלהם, אין עבודות במשק, יש מלא אסונות כלכליים ואחרים שיכולים ליפול על אדם - את בכלל לא יודעת מה הסיפור שלו אז אל תשפטי אותו (בדיוק כפי שאת מבקשת כאן כל הזמן שלא ישפטו אותך).

QueenOfMagic

New member
הלו?!? לא קראת נכון!!

לא אמרתי על הזיןשלי... אמרתי שמבחינתו על הזין שלו ושהוא יביא 7 ילדים גם אם זה יבוא על חשבון המדינה.. דבר שני - אני לא עוזרת לאנשים כאלו...ויש לי סיבות משלי... דבר שלישי תקראי תגובה אחרת שכתבתי פה

עינת12

New member
חוסר חמלה מפחיד בפורום הזה

התחלתי כמשתתפת פעילה. מהר מאד ראיתי כאן חוסר חמלה מפחיד. חוסר סולידריות עם אחינו ואחיותנו בני ובנות האדם. girl11 מה את יודעת על אותו אדם? על נסיבות חייו? האם יש לך מושג למה הוא לא עובד? איך לדעתך הוא מרגיש לעבור מדלת לדלת ע"מ לקבץ נדבות? זהו בדיוק המצב שנתניהו, מאיר שיטרית וסילבן שלום רוצים להביא אליו. פרטים שאחראים אך ורק לעצמם, ללא חברה, ללא סולידריות ללא רשת תמיכה. אז אני מכריזה בזאת שילדים ותינוקות לא מעצבנים אותי, שאני נהנית להיות בקרבתם, עובדת עם ילדים ונהנית מכך. בנוסף תומכת במדינת רווחה שבמקום שתשקיע הון תועפות על להכניס נשים להריון תוך סיכון עצום, תדאג לרווחת אזרחיה ותושביה והתינוקות הנולדים, תדאג לחסרי הישע, הנכים, העניים, הילדים, התינוקות, הקשישים. חברה ששואפת לצמצום הפערים עד כמה שאפשר, חברה שבה לא כלב אוכל כלב, חברה שהיא מארג תמיכה וסולידריות. ניתן למצוא זאת במדינות רווחה. מה שאני רואה כאן זוהי "פטי בורזו'אווה" בצורתה המכוערת ביותר. אמנם החלטתי לא להביא ילדים לעולם. אבל כנראה שלפורום הזה אינני שייכת. חוסר חמלה וחוסר סולידריות הן אם כל חטאת.

עינת12

New member
מלבד משתתפות בודדות

אינני רואה בפורום זה יותר מאשר פורום של בורגניות זעירות או שאם לא הגיעו לשם בעלות ערכים של בורגנות זעירה. אם כל חטאת.

למעלה