חוצפה!!

sipor

New member
אפשר את רואה..

כאשר שונאים בני אדם, שונאים ילדים, שונאים אנשים שלא פועלים על הקו שבו אתה חיי.. אבל.. ופה האבל הגדול, חתול רעב יותר מפריע לה מאדם רעב, וכסף.. לא על חשבונה היא צריכה אותו לגדל את האגו האישי שלה יחד עם הבורות הענקית שהיא גודלה עליו. פשוט מזעזע.. ואיך אפשר להישאר אדיש לדברים כאלה. מילא לא לאהובה ילדים (!!!) מילא לא לאהוב ללדת (!!!) אבל לשנוא את כל בני האדם כל אחד מהסיבות שלה.. מה אני אגיד.. היא בעלת העולם.. ולכן כאשר הדיעה שלך לא עולמת את שלה.. אז לכי, יותר טוב שתלכי, כי היא קרת לב, וממש אבל ממש לא מפריע לה שאת הולכת.. אין לה רגשות בכלל לכלום. אהה.. אולי לעצמה.

QueenOfMagic

New member
אין לי גרוש..

אז ככה שאני עובדת קשה מאוד בכדי לממן את לימודי.. ואת הכסף הזה אני לא מתכוונת לתת למישהו כזה.. אם הוא באמת כזה ...כי לפעמים הם מספרים סיפורי סבתא.. לא אין לי חמלה...כי אני לא בוטחת באנשים...

girl111

New member
למה את מצדיקה את עצמך?

מעניין אם "יפי הנפש" האלה הם כאלה במציאות. זאת המנטליות הישראלית, לדבר הרבה ( על אחרים כמובן) ולעשות מעט

gertrude

New member
../images/Emo45.gif ובכל זאת

אני מקווה מאד שתישארי ותעזרי לשנות את הטוויסט התמוה והעגום שהפורום קיבל.

עינת12

New member
אין לי מושג איך. כי הנושא של

סולידריות חברתית וחמלה הוא המפתח בחיי. אם יש לך רעיונות איך לשנות את זה, את יכולה לפנות אלי במסר, אבל אין לי כל עניין לפתח ויכוחים. אני לא אוהבת להתווכח, ועוד לא ראיתי ויכוח ששינה תפיסת עולם של מישהו.

girl111

New member
"סולידריות חברתית וחמלה הוא המפתח "

כן, גם המפתח בחיי. את לא מכירה אותי, ואת ממהרת להסיק מסקנות מההודעה שלי שהייתה כוללנית, ואם היית כ"כ סולידרית, היית שואלת בנימוס למה התכוונתי בהודעה שלי והייתי מסבירה לך, במקום להסיק מסקנות מכאן עד הודעה חדשה. זאת סולידריות? אם כן, אז בהחלט אני לא כזאת

girl111

New member
את ממש מצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

אני בורגנית? אין לי גרוש על התחת ושקל על הנשמה, מרוב המיסים שאני משלמת לא נשארת לי בכלל משכורת ( וכן נתניהו פגע גם בי ). אם הייתי יכולה לבוא ולראות את המקרר שלי, אז אולי היית מדברת אחרת. איזה שטויות את מדברת.

inbal76

New member
רק חוסר חמלה ראית?

אז קראת קריאה מאוד "סלקטיבית", כנראה. אני ספרתי משתתפת אחת שלא רצתה לתרום לו שרוצה שהמדינה תממן אותו, משתתפת אחת שלא חושבת שהמדינה צריכה לממן אותו (ולא כתבה לגבי עצמה), ו-3 משתתפות (לא כולל ציפורת) שכתבו בעד החמלה . מזה (כלומר משתתפת בודדת שהביעה חוסר "חמלה", להגדרתך, ו-3 שהביעו חמלה רבה) את חורצת שכל הפורום חסר חמלה? את לא קצת מעוותת את העובדות כדי שיתאימו לאג'נדה? אבל כמובן שאם את מרגישה לא שייכת - את לא חייבת להשאר. ותרומתי לדיון - אני בוודאי שהייתי תורמת, מרחמים בלבד, למרות שבהחלט מקוממים אותי אנשים שמביאים 7 ילדים ומצפים שהמדינה והאחרים יפרנסו אותם. אבל אני כמובן לא יכולה להיות בטוחה שזה המקרה שלו.

כל אחת קוראת את מה שבא לה לקרוא

והשרשור הזה היא ההוכחה הכי טובה לכך. חוץ מזה, אני יכולה לרחם ולחמול עד מחר על אדם שהגיע לכזה שפל מדרגה..אבל זה עדין לא מצדיק את העובדה שמשפחות "ברוכות" ילדים ממשיכות להתרבות כאשר אין להן האמצעים לקיים את ילדיהם והם נופלים כנטל על החברה כולה.

QueenOfMagic

New member
על זה בדיוק דיברתי

שבנאדם יש לו את המחשבה שמישהו כבר ידאג לו.. חוצמזה בעיות של כסף לא פותרים עם כסף!! הוא יכול דרך תרומות לאסוף מספיק כדי לחסות את האובר ולהאכיל את הילדים שלו ועדיין לאחר זמן מה להיות באותו המצב... חוצמזה מאיפה לי שזה לא סתם נרקומן מחפש כסף לסמים?!? אני לא מכירה אותו...הוא בהחלט לא מהאיזור שלנו

טלטלי100

New member
" אם אין לחם שיואכלו עוגות"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תיראי יש הבדל עצום בין לא לרצות ילדים ללהיות אטום וחסר סובלנות לזולת. זה התחיל פה בשירשור על ילדים שעושים רעש ומפריעים לסביבה וממשיך בשירשור הזה " יש לי להאכיל 60 חתולים ..." - יש לכם כסף להאכיל 60 חתולים אבל לתת פרוסת לחם לאדם רעב אין לכם? את מה שאת אומרת אפשר גם להגיד בצורה הפוכה: טוב אז לך אומנם אין ולא היו ילדים ( תודה לאל - עם גישה אנושית כמו שיש לך זה יהיה אסון לתת לך להביא ילדים..) אבל את יודעת העולם מלא בבעיות אחרות כמו מחלות עוני ושכול כל אחת ובעיותו.. - תארי לך וחס וחלילה ושוב חס וחלילה מישהו שהיית מכירה או ממשפחתך היה חולה קשה וזקוק לניתוח שעולה המון כסף - גם אז היה אפשר להגיד בעיה שלו למה אמא שלו הביא אותו לעולם אם היא יודעת שיש סיכוי למחלות במשפחתה? ובקשר לחתולים או יותר נכון 60 חתולים - זה כמות די גדולה זה אומר הרבה צואה סירחון ורעש זה לא מפריע לשכנים לי אישית היה מאוד יכול להפריע שכנה כמוכם....?

QueenOfMagic

New member
סתם לידיעה

את לא יכולה להציל את כל העולם.. ואני עוזרת לאנשים..אבל לא כמו אותו אחד שהתדפק על דלתי.. ואת יודעת מה...אני גרה במקום שבו השכנים שלנו מגדלים סוסים וטווסים שעושים פי 1000 יותר רעש וליכלוך מחתולים. אז ככה שאין בעיות בקטע הזה.. וכמובן שאווזים וברווזים ושאר ירקות..

טלטלי100

New member
פיתרון../images/Emo70.gif

אם אדם אומר לך שהוא רעב ואין לו או לידיו מה לאכול תעשי את הדבר הבא תני לו לחם או אוכל אחר שיש בבתכם - אם הוא יקח הריי שהוא באמת רעב ואם לא הריי הוא שקרן... היה איזה אדם שדפק על דלת בתינו ואמר שהוא רעב ואין לו מה לאכול - נתנו לו לחם גבינה חומוס זיתים ועוד... ואת יודעת מה - הוא לקח ואמר תודה... את מוזמנת לנסות זאת להבא...

QueenOfMagic

New member
וואלה גדול אחותי!!!!!!!!!!

לא חשבתי על כך...מכיוון שהוא ביקש ישר כסף.. גברתי יש לי שיבעה ילדים ואין לי במה להאכיל אותם..יש לך אולי 20 ש"ח.. אז ישר סילקנו אותו...אבל אני אשתמש בזה...זה רעיון מעולה!!

QueenOfMagic

New member
ועוד משהו קטן

הוא לא ביקש אוכל...הוא ביקש כסף.. יש הבדל אם הוא מגיע ומבקש אוכל או כסף..תחשבי לבד...ויש עמותות שבנויות לזה אני לא לישכת הסעד

sipor

New member
בעיות של כסף לא פותרים עם כסף ?

מה קורה פה, התעוררה הגאון של העולם והתחיל להטיף בבורותו איך פותרים בעיות. בא אדם אומלל יש לומר ואמר מה שאמר כנראה כי הגיע מאוד נמוך ואת יודעת איך פותרים את הבעיות שלו? ואת יודעת שהוא עשה את הילדים שלו כדי להיות נתמך והאמין שיתנו לו כל היום ? מי את בכלל ??? ונכון, את באמת לא יודעת מי האיש ובזה את צודקת אבל זה לא מה שאמרת, אמרת דברים מאוד קשים על היותו הורה ל- 7 ילדים ושהוא חי על חשבונך.... ולא אחזור על דבריך.. עכשיו את אומרת דברי טעם, הוא יכול להיות הכל, וזה בטוח ואת בטוח לא חייבת לתרום לו, אבל מה שכתבת היה אחר לגמרי ומזעזע. ולדעתי.. חשף את חוסר הרגש הבוטה שבו את לוקה.. תבדקי את עצמך טוב טוב, האם לא הפכת לשונאת אנושות בכלל, או אולי שמע את בעצמך מוציעה כעסים שלך על אנשים אומללים.

למעלה