חזרתי מהצבא!

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

clam

New member
חזרתי מהצבא!

סגרתי שבת ראשונה. אני בתותחנים. אחלה אנשים. יש מלא צחוקים.. מה קורה איתכם? הכל טוב? כמה טוב לשמוע גרין דיי אחרי שבועיים בבסיס בלי מוזיקה כמעט.

clam

New member
לא. אבל מיליון זבובים לא טועים

שבטה חרא של בסיס. רק 45 דקות נסיעה מבאר שבע. אבל איזה הבדל ענק. כמה חול יש במקום הזה. רק חול.

clam

New member
לא נראה לי.הוא התגייס לפני שבועיים?

איזה גדוד הוא?

BlueBeIl

New member
לא הוא התגייס לפני די הרבה זמן...

לא יודעת איזה גדוד

healing drug

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

אומנם אנחנו לא מכירים אבל:
איך היה? היה כיף? ~מקווה שכן~

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאהההה סליחה סליחה!!

זה בקשר לשרשור של החזרה מהצבא... תעבירי אותי לשם? סליחה, ממש סליחה..

ADCMAN

New member
איזה אפס אתה.

לא רק שהתגייסת. אתה גם בתותחנים?!?! יא חתיכת אפס. צבא זה רע, מתי תבין?

ADCMAN

New member
אין קשר.

הוא בנאדם רע. הוא נותן יד לטרור בכך שהוא משרת בצבא הכיבוש הישראלי! צה"ל זה ארגון טרור.

wommer

New member
אם כבר אתה אידיוט...

הגיע הזמן שאנשם יבינו שצבא זה עניין שלתת קצת ממך למדינה... המשידנה משקיעה בך בלימודים עד גיל 18(לפחות איכשהו מנסה, כן?) מנסה להשקיע בך את הבריאות שלך(כן, גם את זה איכשהו היא משתדלת...) ואתם פשוט לאאאא מבינים, הא?

ADCMAN

New member
יא הומו.

מי בכלל רוצה לתרום למידנת ישראל. מדינה מעפנה. אני שונא אותה. לימודים זאת הבעיה? אתה יודע להם יש 12 שנות לימוד חובה? כדי שאנשים יוכלו לשפר את המדינה ובתקווה שגם את התל"ג בכך שאני לומד ואח"כ אני עובד ומס הכנסה לוקח לי את מחצית הכסף אני תורם למדינה. אתה יודע, הממשלה לא מצפה שאנשים ישרתו בצה"ל בגלל שהם דואגים להם. תפקיד הממשלה זה לדאוג לאספסוף(וגם זה הם לא עושים על הצד הנכון. מעדיפים לקנות מסוקים לא נחוצים במקום לתרום כסף לאנשים שצריכים) אני מבין יפה מאוד. אתה זה שלא מבין, יא פאשיסט. ימני מניאק

למעלה