חזרתי מהצבא!

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

walk alone

New member
בואנה חתיכת מטומטם

צה"ל זה הדבר היחיד שמגן עליך מכל הערבים הבני זונות פה תן קצת כבוד למדינה שאתה חי בה ואם לא טוב לך תעוף מפה!!!!!!!! הצלחת לעצבן אותי..

Sum41xGiRL

New member
סתום תפה שלך יא מטומטם!!!!!

צה"ל זה באמת חרא! אני אוהבת ערבים. את הבתולין שלי אבדתי לערבי! מה רע???? אין שום דבר רע!!!! מישהו חכם פעם רשם יהודים=ערבים=כושים=נוצרים=סינים מה שהוא ניסה להגיד שכולם ש-ו-ו-י-ם!!!!

ADCMAN

New member
אם זה היה נכון הייתי מצדיק אותך.

אבל אני מ-מ-ש לא. אני יכול לשאול אותך למה את חושבת כך? למה? בגלל שאני נגד הציונות וכל מה שמדינת ישראל מסמלת? כל מי שחושב כמוני הוא מטומטם? תעני על זה. אני הבנתי לאן את חותרת. ואני לא אתן לעם ישראל להרוג עוד ערבים בגלל הכיבוש המטומטם הזה...

®NuLy®

New member
שמת לב

שאתה תמיד רב עם האנשים בפורום!!! לא משנה מה הם יגידו תמיד אתה תגיד ההפך

healing drug

New member
וואו וכאלו הערבים לא הורגים יהודים!

אתה חיי באשליות קשות בואנה אם לא טוב לך כאן אתה מוזמן לעוף, אם יש לך בעיות עם הממשלה, עם החינוך , עם הצבא..... מה אתה עושה פה?!

ADCMAN

New member
נולדתי פה

המשפחה שלי פה החברים שלי פה החברה שלי פה להקות שאני אוהב פה יש לי בעיות, כי הם מושחתים, מרושעים, ויש לי בעיות עם הצבא. קראי לי נער ש"מאבק אחד" שטפו לו תמוח, אבל יש לי בעיה. אני לא מוכן לשרת בצה"ל למדינה שאני לא מאמין בה.

healing drug

New member
אוקיי אתה מוזר ואתה אמרת בעצמך

שיש לך בעיה אומנם לא באותו הקשר אבל זה לא משנה וסליחה שאני עכשיו גולשת להיסטוריה: אבל לא הייתה לך מדינה וחוקה וכל הדברים האלו היית עכשיו בגלות ולא נראה לי שהיית רוצה לא להיות מוגן כמו היהודים בצרפת וכו' (תראה תתוכנית על האנטשמיות בחו"ל) ,נראה לי שכל אחד צריך לאהוב את המדינה שלו כי פה אתה נבחרת להיות ויש מלא יהודים שהיו רוצים להיות במקומך אז תתחיל לכבד את הארץ שלך ואת המוסדות שלה כי פה זאת הארץ שלך ופה אתה מוגן. ועכשיו סליחה שזה כל כך ארוך אבל רציתי להעביר את הנקודה שלי

ADCMAN

New member
דווקא.

לא. האנטישמיות בין הנוצרים ליהודים כבר הופסקה, האחראים לאנטישמיות בצרפת אלו הערבים. אם לא היינו מתיישבים פה גם שם לא היה צרות. גם פה אני חש גזענות. זה לא ממש משנה, יש אנשים שרק בגלל שאני שמלאני ואני נגד כיבוש מכנים אותי בשמות.

healing drug

New member
שמע (אההה סתכל) אין לי כוח לריב

על זה שיהיה לך בהצלחה במאבקך הפוליטי המתמשך, אם אתה רוצה אתה יכול מצדי לעמוד ליד גדרות (רק תיזהר!)לפעמים הם גם יורים..חחחחח סתם סתם עדיף שלא תתערב בזה (בכל ההפגנות) למה רק אתה יכול להפגע וזה רק יפגע באנשים הקרובים אליך יווו ראית איך התחברתי לצד השמאלני שבי?-- אם יש כזה איפה שהוא--- ואההה תודה על הלהקות ששלחת לי...הפאנק הישראליות

WiseL

New member
אנטישמיות

אולי האנטישמיות בין היהודים לערבים הופסקה והערבים עושים את האנטישמיות אבל אם לא הייתה לנו עכשיו ארץ ישראל ולא היו מקימים אותה האנטישמיות הייתה נמשכת בכל מיקרה. זה לא משנה מי מתחיל אותה ולמה.. תמיד היא תהיה.

ADCMAN

New member
נכון. העם היהודי תמיד יסבול.

בכל זאת. צה"ל ארגון טרור

WiseL

New member
נושא להודעה

מצד אחד צה"ל זה ארגון טרור אבל הוא גם מגן עלינ, לא משנה אין לי כוח ממש להיכנס לזה. בכל מיקרה זכותך שתהיה לך איזה דעה שאתה רוצה העיקר שיש לך דעה.

walk alone

New member
אז אתה מצפה שניתן תארץ לערבים??

רק שאני יבין תמוח המעוות שלך..

ADCMAN

New member
לא. אנחנו צריכים לחיות ביחד בהרמוני

ה מדינת ישראל לצד מדינת פלשתין.

walk alone

New member
אין דבר כזה הערבים לא רוצים לחיות

בהרמוניה הם רוצים שנעוף מפה אז זה או אנחנו או הם.. אני מעדיפה להשאר פה כי אין ליהודים עוד ארץ ולערבים יש עוד מדינות הרבה יותר גדולות מישראל גם..

למעלה