אך, כמה שם דיר יאסין זה טוב.
וכמה שאת לא. -נתחיל מכך שאמרת שאני מדבר כמו מטומטם. יא חתיכת סתומה, אני נירא לך כמו ילד עם תסמונת דאון? אני כותב\מתכתב\מתבטא בצורה גובהה מאוד. לא כמוך. -לא אכפת לי מהיכן הוא חזר. את חושבת שכל הכבוד לו, אבל אני לא. להכנס לפורום של "גרין דיי" ולהגיד "היי חזרתי מתותחנים", זה אבסורד. אני לא חיי באשליות ב-כ-ל-ל.את זאת שחייה באשליות. העיניים שלי פקוחות למציאות, לגזענות ההישראלית. בזמן השעיניים שלך רואות מה שהמדינה\צבא רוצים שילדים יראו. יש ערבים שבאמת מסכנים, כאלה שעומדים במחסומים וחוטפים מכות משוטרי מג"ב על סמך היותם ערבים.. זאת אנושות? זאת גזענות. אם לא היה צבא היו מחתרות. ודווקא כן הייתי חיי. לפני 48 לא היה לנו צבא, ועובדה שאנשים ש-ר-ד-ו... -על סמך מה את קובעת שאני חרא של בן-אדם? באמת, את בכלל מכירה אותי? את מוזמנת לשאול את שלי עד כמה בן-אדם נחמד אני. או שמה, אני חרא כי אני לא רוצה להתגייס? אני לא חושב שאני מתעצל. לדעתי לבזבז 3 שנים מחיי על משהו שאני לא מאמין בו, ובטח שלא תומך בו זה בזבוז. אני מספיק בוגר ומבוגר להחליט בעצמי. בזמן שאני לא אשרת בצה"ל אני אלך ללמוד באוניברסיטה\טכניון\וכו'. זאת נקראת עצלות? הגיע הזמן שאת תיצאי מהבועה! השלטון הישראלי מלא בשחיטויות, הם מנסים לעוור אותך כמה שיותר צעיר. כל המטרה שלהם שהיו עוד אנשים שירצו להרוג ערבים. לא רק שצה"ל נותן יד לטרור, אלא הוא גם ארגון טרור. מדינת ישראל פועלת לפי קווים דמוקרטים, וכמובן הקווים האלו הם רק מה שנוח להם. בדמוקרטיה צריכים לדאוג גם לפרט לא רק למדינה. בשביל מה לבזבז 32 מיליון שקל על קניית מסוקים לא נחוצים שיפוצצו עוד ערבים מאשר לתת אותם לאנשים שאין אוכל, שאת החג הזה יעברו עם פת מצות ומים, בזמן שאת יושבת לך מול האינטרנט בצורה בורגנית מעצבנת. סתמי תפה שלך את זאת שחייה בתוך הבועה, לא אני. אני יורק על מי שלדעתי הוא אויב שלי. ומי שג'ובניק הוא חבר שלי. אבל מי שמשרת בקרבי הוא אויב שלי.