חזרתי מהצבא!

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

ADCMAN

New member
טוב, אני מצטער שפניתי אליך בלשון

זכר. עכשיו, את באמת חושבת שבאמת רוצים את הפלשתינאים במדינות ערב אחרות? הם ממש לא רוצים אותם. ערבים שגרים פה הם פלשתינאים, הם לא סתם ערבים. ערבים זה שם כולל. זה כמו שיגידו שכל האתיופים ילכו לגור זימבבוה. גם זימבבוה כושים, אבל הם לא אותו עם. זהו, גם לערבים אין ארץ אחרת, גם להם אין להן ללכת. זה הבית שלהם כמו שזה הבית שלך.

walk alone

New member
זה בכלל לא הבית שלהם

כי אלוהים הביא לנו (היהודים..) תארץ הזאת.. חוץ מזה הם ערבים שנולדו בישראל אז בגלל זה הם פלשתינים הם יכולים ועוד איך לעבור לעוד הרבה ארצות אחרות כמו שאני יכולה עכשיו לעבור לגור בארה"ב או ארץ אחרת..

ADCMAN

New member
יאללה, התירוץ הכי טוב ששמעתי....

חחח, כמה שזה ישראלי, ההישראלים יודעים רק זכויות לא חובות. נו באמת, את דתיה? את שומרת שבת? ביום שאת תלכי אחרי כל תרי"ג המצוות אני אקבל את התירוץ הזה. יעני, נכון שזה כתוב בתורה. אבל ניקח לדוגמא את הדתים הכי פנאטים בארץ ישראל. הדתים משכונת 100 שערים שבירושלים. הם אנטי-ציונים והם בכלל לא תורמים כלום למדינה, לא מתגייסים,לא משלמים מיסים,לא מצביעים לממשלה. הם דווקא שמחים שערבים מתפוצצים, וכרגע לא אכפת להם ממש מהארץ הזאתי. אבל רשום בתורה שהמדינה שייכת לעם היהודי. לסופו של דבר, בתורה רשום המון דברים, ואנחנו לא את כולם מקיימים. אז יאללה חלאס, לא להשתמש בתירוץ שרשום בתורה שמדינת ישראל שלנו..

healing drug

New member
סוריייי אבל זה הרתיח לי תמוח ההודעה

שלך, לי יש צד במשפחה שהוא דתי (נורא דתי- הדוסים האלו) והם עובדים, הולכים לצבא ועושים את כל מה שכתוב בתורה . מה תגיד עכשיו????? וסליחה זה כן תירוץ להשתמש במה שרשום בתנ"ך --> כי זאת האמונה שלנו ואתה כיהודי צריך להאמין בזה, אבל כל יהודי עושה מצוות אחרות בתנ"ך וזה לא אומר שהוא לא מאמין או משו כזה (בסך הכל כולנו יהודים -והלווו מה קורה איתך???? תהיה קצת לטובת היהודים) וערבים לא מתפוצצים, אנחנו לא מחבלים להבדיל מהם!!!!!!! הצבא מגן על הארץ שלנו --> שאותה הביא לנו ה' וכדי להגן עליה צריך גם להקריב קורבנות משני הצדדים. העולם לא מושלם !!! וזאת דרכו שלו....

הא?../images/Emo163.gif

מה, בגלל שנולדתי יהודיה זה אומר שאני חייבת להאמין שמה שהתורה שלנו אומרת? מה פתאום.

healing drug

New member
לא, לא אמרתי את זה (או לא התכוונתי

לזה...) התכוונתי שכל יהודי באשר הוא יהודי מקיים כמה מצוות בתנ"ך,ואמרתי גם שזה תירוץ שאפשר להשתמש בו (בתנ"ך- הרי זה האמונה שלנו או חלקינו)

ADCMAN

New member
את לא הבנת.

אני מדבר על הדתים ה-כ-י פנאטים שיש. הם לא מאמינים בארץ ישראל(הסיבה היא שהם מאמינים שהמשיח היה צריך לבוא ולהביא אותם..) הם פנאטים בצורה כזאת של תאמן. אם אני לא טועה הם חיים עוד כמו במאה ה-19. עכשיו, תגידי, יש לך כזה בן דוד? -אני כיהודי לא מחויוב להאמין בזה. הגזע שלי הוא גזע עברי אפילו יהודי. אבל אני לא חייב להאמין. שמע חבוב, ארץ ישראל בתור מקום נחלה זו זכות, לא חובה. זה משהו שווה. כדי שכזה דבר יקרה צריך גם לעשות את החוקים הכי חשובים(עשרת הדברות) כל עוד את לא מקיימת את אחד מעשרת הדברות, אין לך זכות להשתמש בתירוץ הזה..

healing drug

New member
זאת בת ../images/Emo90.gif....

לא נכון!!!!!!!! אני מקיימת כמעט את כל עשרת הדברות (חוץ מיום השבת), וכן יש לי זכות להשתמש בתירוץ הזה כי אני יהודיה שמאמינה באלוהים
ובתנ"ך (אם לא הייתי מאמינה אז לא הייתי משתמשת בזה כתירוץ- כי אז לפי דעתי זה נקרא בושה) ומי אתה שתקבע לי זכויות? ~כל אחד ואמונתו יחייה~ מכיר את זה? תשנן את זה כי זה מעצבן אתה רושם הודעה למישו שחזר מהצבא ואתה מתחיל לערב תדעות שלך , הוא בסה"כ רשם שהוא חזר מהצבא ותפרגן אל תהיה מניאק!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלמה אני חושבת שאתה

מטומטם? אממ... שאלה נורא קשה... תראה אני לא יכולה להגיד לך שראתה מטומטם בגלל הדעות שלך (למאות שהם לגמרי נוגדות את שלי...) אתה שמאלני ואני לא... אני חושבת שאתה מטומטם כי אתה מדבר פה כמו מטומטם... הבן אדם חזר מהצבא ואתה אומר לו שהוא אפס, למה מי אתה בכלל?! כל הכבוד לו שהוא הולך לצבא, ומשרת בתותחנים, זה שאתה חושב שהצבא זה "כיבוש" ונותן יד לטרור, זה בעיה שלך... כי אתה חיי באשליות , אתה אשכרה מהאנשים האלה שחושבים שהערבים מסכנים... הצבא מגן אלייך, ותגיד תודה, כי בלעדיו מזמן לא הייתה לנו מדינה, ואתה לא היית חיי (*ולא היית יכול לכתוב ת'דברים המטומטמים שאתה כותב*...) זה שאתה לא מתכוון לשרת בצבא, ושאתה חרא בן אדם, לא אומר שגם אחרים הם אפסים... כבד את הדעות של האחרים, אם הוא הולך לצבא אז כל הכבוד לו... אתה ההאפס פה, שלא מתכוון להתגייס בטח בגלל שאתה מתעצל, ובנוסף משתמש בתרוץ שהצבא "נותן יד לטרור" אתה חרא בן אדם, והגיע הזמן שתצא מהבועה שבה אתה נמצא... אה, ובקשר לזה ששאלת "כל מי שחושב כמוני הוא מטומטם?" אז לא, ממש לא, אני בחיים לא אגיד אנשים שחושבים כמוך מטומטמים, כי שלא כמוך, נותנת כבוד לדעות של אחרים, זה שאני לא מסכימה איתם זה כבר נושא אחר, אתה פשוט הגבת בצורה מאד מפגרת לבחור שאמר שהוא חזר מהצבא... מסכנים הערבים

ADCMAN

New member
אך, כמה שם דיר יאסין זה טוב.

וכמה שאת לא. -נתחיל מכך שאמרת שאני מדבר כמו מטומטם. יא חתיכת סתומה, אני נירא לך כמו ילד עם תסמונת דאון? אני כותב\מתכתב\מתבטא בצורה גובהה מאוד. לא כמוך. -לא אכפת לי מהיכן הוא חזר. את חושבת שכל הכבוד לו, אבל אני לא. להכנס לפורום של "גרין דיי" ולהגיד "היי חזרתי מתותחנים", זה אבסורד. אני לא חיי באשליות ב-כ-ל-ל.את זאת שחייה באשליות. העיניים שלי פקוחות למציאות, לגזענות ההישראלית. בזמן השעיניים שלך רואות מה שהמדינה\צבא רוצים שילדים יראו. יש ערבים שבאמת מסכנים, כאלה שעומדים במחסומים וחוטפים מכות משוטרי מג"ב על סמך היותם ערבים.. זאת אנושות? זאת גזענות. אם לא היה צבא היו מחתרות. ודווקא כן הייתי חיי. לפני 48 לא היה לנו צבא, ועובדה שאנשים ש-ר-ד-ו... -על סמך מה את קובעת שאני חרא של בן-אדם? באמת, את בכלל מכירה אותי? את מוזמנת לשאול את שלי עד כמה בן-אדם נחמד אני. או שמה, אני חרא כי אני לא רוצה להתגייס? אני לא חושב שאני מתעצל. לדעתי לבזבז 3 שנים מחיי על משהו שאני לא מאמין בו, ובטח שלא תומך בו זה בזבוז. אני מספיק בוגר ומבוגר להחליט בעצמי. בזמן שאני לא אשרת בצה"ל אני אלך ללמוד באוניברסיטה\טכניון\וכו'. זאת נקראת עצלות? הגיע הזמן שאת תיצאי מהבועה! השלטון הישראלי מלא בשחיטויות, הם מנסים לעוור אותך כמה שיותר צעיר. כל המטרה שלהם שהיו עוד אנשים שירצו להרוג ערבים. לא רק שצה"ל נותן יד לטרור, אלא הוא גם ארגון טרור. מדינת ישראל פועלת לפי קווים דמוקרטים, וכמובן הקווים האלו הם רק מה שנוח להם. בדמוקרטיה צריכים לדאוג גם לפרט לא רק למדינה. בשביל מה לבזבז 32 מיליון שקל על קניית מסוקים לא נחוצים שיפוצצו עוד ערבים מאשר לתת אותם לאנשים שאין אוכל, שאת החג הזה יעברו עם פת מצות ומים, בזמן שאת יושבת לך מול האינטרנט בצורה בורגנית מעצבנת. סתמי תפה שלך את זאת שחייה בתוך הבועה, לא אני. אני יורק על מי שלדעתי הוא אויב שלי. ומי שג'ובניק הוא חבר שלי. אבל מי שמשרת בקרבי הוא אויב שלי.

walk alone

New member
ויש יהודים שמתים בפיגועים..

איך אתה יכול להיות נגד העם שלך ולטובת עם אחר שהורג אותנו!! ויכול גם להרוג אותך תמשפחה שלך תחברה שלך ותלהקה שלך

ADCMAN

New member
אני לא לטובת אפחד.

אני מעוניין להפעיל את השלטונות בכל העולם למען עולם אנרכיסטי טוב יותר! ועכשיו ברצינות, שמע, אני באמת בצד של שני המדינות. נמאס לי כולם יום לראות את הצביעות שיש פה. ושניה, זה שערבי אחד שהוא נגד יהודי הורג מישהו אז זה אומר שכולם ככה? באמת עשה לי טובה, זאת באמת גזענות זה כמו שבמאה ה-19 חשבו שכל היהודים היו עשירים בגלל שהיו כמה שכן היו. אבל היהודים היו במצב כלכלי קשה וחיו בעוני(רובם). צריכים להפסיק את הטרור פה. וחבל שהוא קורה. אבל גם מדינת ישראל תורמת לטרור.

oasisssss

New member
מעניין למה יש פיגועים...

בטח בגלל שאנחנו חיים בהרמוניה מושלמת עם הערבים ולכולם טוב ואנחנו בכלל לא כובשים אותם והם פשוט מתים לחיות, מתים לראות בבוקר עוד בית הרוס, עוד יום בלי אוכל, עוד יום של דיכוי עלידי האמפריה שלנו, פשוט מתים לחיות. זה גלגל.

PitZzahat

New member
אני לא כל כך מבינה את השנאה הזו

לצבא. הרי בתכלס בזכותם אתה חי עכשיו. ולא חשוב מה תגיד על היחס שלהם במחסומים, או על ההתנהגות הבלתי מוסרית של חלק מהאנשים שמה, הצבא נועד להגן עליך. על מי שחי פה. לא טוב לך? קנה כרטיס טיסה להולנד או משהו. (שמעתי שהצבעונים השנה לא פרחו... משבר לאומי). אני לא מצדיקה את היחס. כן, צריך לשנות דברים. אבל מפה ועד לא להתגייס בכלל? תגיד תודה שה"גזענים" במחסומים שומרים עליך. ושקט. ולפני 48 שנה אמנם לא היה צבא אבל.. אממ.. היתה מלחמה.. בגלל זה הוקם הצבא.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifוואו, איזה כיף לך שאתה

כותב\מתכתב\מתבטא בצורה גבוהה
אתה אשכרה חושב שהערבים מסכנים, וזה מה שעושה אותך מטומטם... (ואתה יודע טוב מאד שאני לא מתכוונת לילד עם תסמונת דאון.. אז למה סתם?) מה, הצבא הורג ערבים חפים מפשע סתם ככה? יצא כמה פעמים שהצבע הרג ערבים, שהם לא מחבלים, אבל הצבא שלנו לא עושה את זה על בסיס קבוע... מה אתה רוצה להגיד לי, מסכנים המחבלים החמודים שנהרגים?.. זה שהם מתפוצצים אצלנו בארץ והורסים משפחות שלמות זה בסדר, אבל זה שהצבא מגן אלינו והורג מחבלים אז זה לא בסדר? וזה שבמחסומים הצבא "מתעלל" בערבים, אז טב שכך... ומה אם אחד מ"הערבים הנחמגים והטובים" שיש במחסומים הוא בעצם מחבל? וכבר קרו מקרים שהיו שם מחבלים... אתה חיי באשליות שיהיה שלום מתישהו, וכן, אתה מטומטם.

WiseL

New member
את יודעת ש..

לא כל הערבים מחבלים ושונאי יהודים. החדשות מפרסמות רק את הרעים כי זה עושה יותר עניין. את לא מכירה כל אחד ואת לא יודעת את הסיפורים של כל ערבי. אני בכלל לא מצדיקה את הפיגועים ואת המחבלים אבל אלה הם לא כולם. וחוץ מיזה כמובן שצהל מגן עלינו ואני לא נגדו אבל לא כל מה שהוא עושה זה תמיד טוב. לכל אחד יש את הדעה שלו ולא צריך להתעצבן ולקחת ללב כל כך! את לא תצליחי לשנות את הדעה שלו ככה ניראה לי אז אין טעם להתעצבן.

למעלה