חזרתי מהצבא!

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

walk alone

New member
..

אתה אומר שלא יגידו לך מטומטם על הדעות שלך בלה בלה א6ז באיזה זכות אתה קורא לו אפס בגלל שהוא הולך לצבא?? זה הדעות שלו אז תתחיל להרגע ולמה מי אלה הערבים שאתה כ"כ דואג להם הבני זונות האלה רוצים להרוג אותנו אז אתה מעדיף שהם יהרגו אותנו מאשר שאנחנו אותם??

ADCMAN

New member
יא גזענית. די די

אח"כ היהודים שבאירופה בוכים בגלל הגזענות. את גזענית לא פחות מהיטלר או כל נאצי אחר. ואת לא רוצה להרוג אותם? את כן. זה הופך אותך לשווה להם. את באותה רמה של הערבים שרוצים להרוג את העם היהודי. וזה חבל. גם בעם הערבי יש אנשים שהם בעד שלום. וכמו פה גם שם יש ערבים ימנים קיצונים.

healing drug

New member
אתה אחושרמוטה חוצפן ....

אתה עושה לי חלחלה בגוף , איך אתה מעז להשוות יהודי להיטלר או לכל נאצי אחר???!!!! ועכשיו אני יגיד מה שאני חושבת עליך שתסתום תפה המלוכלך שלך יחתיכת מפגר שחי באשליות איך ובאיזה זכות אתה משווה יהודי לנאצי, אין לך בושה! וגם אפחד לא אמר לך פה שהוא נגד ערבים (יאדיוט) אפחד לא רוצה להרוג אותם ואני בטוחה שכולם אבל כולם רוצים שלום בין שתי הגזעיים האלו אבל בשביל שלום צריך להקריב קורבנות וזה המצב!!!!!!!! תתחיל לפוצץ תבועה הורודה שלך ותתחיל לראות מה קורה באמת!! ועוד משו כן למה לא להוריד כמה בתים לערבים---> בדרך לבאר שבע (רהט) תסתכל בבקשה לאן הם הגיעו (עד לכביש!!!) ופעם הם היו איזה עיירה קטנה. כך אתה תיוכך שהערבים משטלתים לך על הארץ לאט לאט. (וסורי על ההגזמות {לא מתכוונת אליך} פשוט רציתי שיראה מה קורה באמת בארץ)

ADCMAN

New member
שמעי, אני באמת מצטער על כך

שאני יכול להשוות יהודי לנאצי או כל גזען אחר, אבל אני יכול. יהודים יכולים להיות גזענים כמו כל אדם אחר. היטלר היה גזען משמע יהודי גזען = היטלר... אני דווקא מכיר כאלה שלא רוצה שלום. רוצים בהשמדת העם הערבי, והמון כאלה רוצים.. אני דווקא רואה מה הולך פה בארץ. אני לא כמו השמלאנים יפי הנפש שאת כניראה מכירה. הבית שלך מסתיר לי את הנוף, ולכן אני אאלץ להוריד אותו, וכמובן שלך לא יהיה היכן לגור..., זה נירא לך פייר? כן? נירא לך פייר? לי לא נירא שזה יהיה פייר. אין ספק שהערבים משתלטים על הארץ, או לפחות מתרבים. זאת בעיה דמוגרפית שמאפיינת כיבוש. כאשר עם כובש עם אחר, נוצר התרבות גדולה יותר(סיפור יציאת מצרים האמנם לא כיבוש אבל הוא יכול להדגים לך הבעיה הדמוגרפית) ושוב, העיניים שלי נורא פקוחות למציאות. שלך הם אלו שסגורות. הצבא\ממשלה לא רוצים שילדים יגיעו למצב שהם יחשבו טיפה על הערבים. אז ככה הם מחנכים אותכם, לשנאות את הערבים..

healing drug

New member
אני לא שונאת ערבים ההפך....אין לי ב

עיה איתם (כל עוד הם בעדנו...חחחח) ואני מכירה כאלו (כרגע חזרתי מטיול והיו שם ערבים והם היו ביחד איתנו, חלק מהבנים שיחקו איתם כדורגל והנה דוגמר לשיתוף בין הערבים והיהודים--> ואמנם הדוגמא הזאת דיי קטנה אבל זה התחלה של משו חדש שלא כל יום רואים אותו). כן זה נראה לי פייר להוריד להם ת'בתים אם הם בומים בתים שלא בשטח שלהם אבל אם זה בשטח שלהם אז אני חושבת שאין לנו זכות להוריד להם שום בית.

אסף Day

New member
על הצבא

מה שרע שם זה שאם יש לך שיער ארוך שלקח לך הרבה זמן לגדל הם חותכים לך אותו ואתה נאלץ להתחיל מחדש

healing drug

New member
וואו מה יש לך נגד הצבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

והנה המשפט: אולי בלי הצבא לא היה מי שמגן עליך חחחח ורק תגיד לי מה רע בצבא כל כך שמפריע לך שהוא בתותחנים?

ADCMAN

New member
מפריע לי שהוא נותן יד לכיבוש.

נגיד והיה ג'ובניק. אבל הוא בתותחנים, הכיבוש זה אחד הגורמים העיקרים לכל הפיגועים היום. הצבא לא ממש מגן עלי. אם להגן עליי זה לדפוק בי מכות בהפגנות נגד הגדר, אז אני לא חושב שהם מגניים עליי.

healing drug

New member
למה אתה מסכן תחיים שקיבלת ליד גדר

תמצא לך חיים ופשוט אל תעמוד ליד גדרות, ובהפגנות ללא רשות מהמשטרה לא משיגים כלום כדי שתפנים את זה

אסף Day

New member
חצי חצי...

אני אוהב את צה"ל והערבים אבל שונא טרוריסטים מכל עם

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה!!!

חחח גם ההורים שלי היו בתותחנים {לא שזה מעניין מישו}

למעלה