חזרתי עכשיו מהמפגש גברים של....

g a n d i

New member
לא יודעת...

חברות שלי לא חרא, אז תזהר... אני מכירה משם מישהו שהוא לעומתם כן חרא. אבל תמיד יש את הקקות...בכל מקרה, לא נראה לי שהבנות בבית שמש צריכות ללמוד משהו, אלא הבנים.

g a n d i

New member
../images/Emo12.gif

Fuck you man! אני לא כזה סבלתי אתה יודע...שבוע בבודפשט היה מאוד מרגיע. כשאני יעשה טיול בנות, שזה יהיה באמת שווה! אתה בטח לא תהיה מוזמן...

Amir 19

New member
שיו, הם היו כאלה ערסין ממוצעים ש...

איפלו לערסים בבית שמש יש מה ללמוד מהם בערסיות... קחו דוגמא: אנחנו כזה יושבים ליד האוהל של גיא עמיתי ואופיר ומסתכלים על הבנות, פתאום אנחנו רואים חבורה של ערסים מגיעה לשם וישר נדחפת אליהם, טוב, משיכים לראות שהבנות לא ממש מתיחסות אליהם, פתאום 2 עושים תחרות מי מטפס יותר גבוה על עץ תמר.... ממש קשה לי להבין אותם

g a n d i

New member
טוב זה ידוע שטבריאנים הם ערסים...

ואמיר אל תתחיל עם זה שוב!

g a n d i

New member
טובא ז עכשיו אתה יודע ש...

טבריאנים הם לרוב ערסים... זאת הסטיגמה לפחות...

אמיתי זה עם א'......./images/Emo70.gif

אלא אם כן אתה מאיית ענטילופה.
זה היה משהו כזה עם הערסים. 1) ערסים על הדשא רחוק. 2) ערסים מסובבים את הראש לעבר הבנות. 3) אני ממצמץ. 4) ערסים ליד הבנות. 5) אנחנו ליד הבנות. 6) אני ממצמץ. 7) ערסים על הדשא הרחוק. 8) אני ממצמץ. 9) ערסים נעלמו.

Amir 19

New member
כן אני רגיל לכתוב עמית....

ואז פתאום מצטרפת עוד י' שכחת את הקטע שהם ניסו להרשים אותם עם הטיפוס

אני מנסה לשכוח את זה...

אני לא מבין למה לעזאזל הוא טיפש על העץ...והשני עם המקל מרביץ לו... כאילו...מה

faith2

New member
חחח...../images/Emo6.gif

נשמע שנהנתם!!! אחחח איך היה מתאים לי עכשיו טיול עם אוהלים על חוף הכינרת...אח אח אח רק למען הפרוטוקול גם ענווה הייתה שם.... הייתם יכולים להכניס למפגש גם בחורה חמודה

faith2

New member
השאלה האמיתית היא...

מה עוד הם עשו... הרי הם היו חבורת גברים (לבד)....

Amir 19

New member
אולי מבית שמש היינו רק גברים....

אבל מה חבורה של גברים בדרך כלל עושה? נכון מאוד, מחפשים בנות, אז היינו עם חבורה של בנות מרעננה בנות 16

faith2

New member
אמיר אמיר...

לא רמזתי על הכיוון שאתה הצגת....אבל שמע אם כבר הזכרת.....

Amir 19

New member
אההה זה כבר משהו אחר...

אבל אם את רוצה לדעת פרטים אוי כדאי שתפני לגיא כי הוא זה שהיה הכי הכי הכל העסק...

למעלה