חזרתי עכשיו מהמפגש גברים של....

Ferrari

New member
טוב טוב... הגיע הזמן להבהיר מה קרה!

אחרי שעברתי על כל השיחה הזו במקום להתארגן למימונה האדירה... הגעתי להחלטה שהגיע הזמן שמישהו יבהיר מה בכלל קרה שם ומה אני מקווה שיקרה בעקבות כל זה... אז מעשה שהיה כך היה.. יום ראשון מעמיסים ציוד על הרכב שלי ומצפינים לאיזור הכנרת (המקום האולטימטיבי לבילוי של קמפינג), נוסעים עד לאיזור חדרה שמה אנחנו פוגשים דודים של יגאל (קטן), הם אומרים לנו שיש פקק עצום לכיוון צפון מכביש וואדי ערה, אז החלטנו ליסוע דרך זיכרון יעקב. אחרי שטעינו בדרך והגענו לבית לחם הגלילית!! (מקום מאוד מוזר אני חייב לציין) חזרנו וראינו כי אם אנחנו נוסעים בכביש הרגיל אנחנו נכנסים לפקק שוב, אז קרביים שכמונו
החלטנו שאנחנו נוסעים דרך שכננו - נצרת, נצרת עלית, וכפר קנא.. עזבו שכמעט חטפו אותנו אבל הייתה חוויה... הגענו לטבריה ושם חיכה לנו עוד פקק עצום לכיוון החוף המיועד... אחרי בדיקת כמה חופים החלטנו להתמקם בלבנון, שם פגשנו את אמיר יוסי ועמית, עלייק צופים! אנחנו היינו הרבה יותר מאורגנים מהם! אנחנו אומני האוהלים וההישרדות! (במיוחד עם התה שלי
) שם התחלנו עם שישה בנות מרעננה (עשירות בטירוף) ויפות בצורה שלא תאמן!! אני נדלקתי על אחת מהן שחבל על הזמן!! בקיצור היו מלא מטורפים מסביב ערסים עבריינים סטודנטים ועוד מלא מינים סוגים זנים ושאר ירקות
היה פשוט מדהים, השגנו כמה טלפונים ואני מתכנן לקפוץ לרעננה בקרוב אז אתם מוזמנים יוסי אמיר ועמית... כמו כן גם אופיר ואמיתי מוזמנים.. ותן לי להבין דבר אחד אמיר למה התכוונת בזה שאמרת לשאול את גיא לגבי הבנות? נראה לי אני הולך על דניס דרך אגב! היא משהו לא נורמלי! היו עוד מלא חוויות מדהימות ומצחיקות לא נורמלי! אבל אני לא ילעה אותכם בטירוף שלנו... חג מימונה שמח!!!!!!!! תרבחו ותסעדו!

anava1

New member
חחחח מגניב....

גם אני הייתי בטבריה עד לפני יום וחצי... ונסענו בראשון בבוקר גם דרך נצרת עילית בגלל הפקקים האיומים:\ (אבל "קליל" היה סבבהה)
איזה חוף הייתם?!?!

anava1

New member
אהה...

אני בחוף גיא... אבל לא התנחלנו שם הרבה כי המים קפואיםםםם....איזה באסעה!

Amir 19

New member
כן, המים באמת היו קפואים אבל....

שטויות, להיות בכרנת ולא לשחות קצת? אז בכל זאת נכנסו למים, חוץ מגיא, אמיתי ואופיר הנקבות האלה שאמרנו שהמים קרים מידי(סיסי)

א אלבז

New member
אמיר....

דבר ראשון אני במקומך אחרי מה שקרה שם עם המנורות לא הייתי מדבר... חבל שלא התחשמלת
סתם.. ודבר שני מזה אתה מרשה לעצמך ככה לרדת עלינו מעניין שבכנרת לא היית כזה "גיבור" גדול.. תיכנס אתה למים כשיורד גשם ויש רוחות בטירוף, משוגע! וגיא אם אתה כבר בעניין של הבנות אני במקומך הייתי מברר אם יש להן אחיות גדולות כי ילדות בכיתה י' (שאין להן 16 ) פשוט לא מתאים..

Ferrari

New member
תגובות../images/Emo70.gif רבותי תגובות../images/Emo70.gif

לא יאמן מה שקורה כאן!!! לאמיר ידידי... תקשיב טוב חבוב, אני לא נכנסתי למים מתוך חוכמה ולא סיסי, כמו שאתה שמת לב אתה קפאת למוות ואני הסתכלתי ונהניתי.. (המבין יבין
) דרך אגב תגיד לי מה המספר של יוסי אני צריך ממנו את הכרטיסיה שלכם תמורת פיצוי נחמד... ולאופיר תקשיב חבוב, כמה שנים הבדל יש בין אבא שלך לאמא שלך? כמה בין ההורים שלי? והסיום המפוצץ כמה בין ההורים של יסמין? אם אתה יודע את התשובות לכל אלה אז אתה כבר אמור לחזור בך. זה שלי הגיל לא ממש מחייב.. כל עוד הן בוגרות ואיכותיות (ושוב המבין יבין) אין לי בעיה! בקיצור אין לי בעיה לצאת עם תיכוניסטית בת 16.. אל תשכח אנחנו כולה בני 18.5 אני לפחות... ומה עם התמונות אופיר יש מצב לפיתוח?

Amir 19

New member
אוקיי, סדר בדברים של אופיר וגיא

קודם כל אופיר, בקשר למנורות, אם נאי הייתי מתחשמל גם אתה היית מתחשמל, כי הרגליים שלי נגעו בגב שלך בקשר לירידות, מי אמר שבכנרת לא ירדנו עליכם? כמה פעמים רדפת אחרי יוסי? וגם אתה יכול לשאות את אמיתי, כמה צחקנו עליכם ביחד עם אמיתי.... ועכשיו לגיא, קודם כל אתה כן סיסי!, "כל עוד הן בוגרות ואיכותיות"??? מאיפה הפלצת את זה שהן בוגרות ואיכותיות??? "שכל אחד יגיד את השם שלו וחיה שמתחילה בשם שלו"... קוראים לי אמיר ואני אדפוק לך ת'כפה של החיים! עלאק בוגרות.... אבל אפשר להגיד שהן איכותיות, לא צריך יותר מכסף ויופי...

General Zod

New member
לא אותו דבר הכלל!

אני לא חושב שלאף אחד תהיה בעיה אם מישהו בן 25 יצא עם מישהי בת 22. אבל אם מישהו בן 15 יצא עם מישהי בת 12 אז יש הבדל גדול!! וגיא אני בטוח שאתה יודע את זה.

AvocadoWoman

New member
צודק..

כשגבר יוצא עם בחורה שצעירה ממנו בכמה שנים- כולם חושבים שהוא כלי והכל.. כשבחורה יוצאת עם גבר שמצעיר ממנה בכמה שנים כולם מסכלים עליה כנואשת ומסכנה..

AvocadoWoman

New member
יווו על מה אני בכלל מגיבה?!

אל תתיחסו להודעה האחרונה שלי.. לא הפנמתי את הדברים של יהודה וחשבתי שזה משהו אחר..
שכחו...

faith2

New member
למרות שאין קשר לשירשור כאן....

אני מגיבה לך שלומה...את צודקת בהחלט!!!!! אישית לי אין בעיה עם קטנים!!....(צ'מעו לא בן 12...!) י

General Zod

New member
למה לא?

אנחנו מדברים עליו ביננו כל כך הרבה, הגיע הזמן שנשמע גם דעות של אחרים בנושא.

anava1

New member
לדעתי שלומה צודקת...

וזה חבל!
אומנם לא הייתי רוצה לצאת עם מישהו שקטן ממני בכמה שנים אבל זאת סטיגמה שאם בת תצא עם קטן ממנה היא עלובה/מסכנה/אף אחד לא רוצה אותה וכל החרטה אבל קחו דוג' את דודים שלי- נשואים עם 3 ילדים והאשה גדולה מהבעל בשנתיים וחצי...(נשמע הכי מוזר בעולם)! ולעומת זאת אבא שלי גדול מאמא שלי ב-8 שנים ומשום מה זה לא נשמע לי מוזר.. (שיהיה):p

General Zod

New member
דעתי

לדעתי זה נובע מהעובדה שנשים יותר בוגרות מגברים. כלומר מישהי בת 20 יותר בוגרת ממישהו בן 20. לכן יש ברוב הזוגות הבעל יותר גדול משום שמבחינה של בגרות מישהו בן 25 מתאים לבת 21. דרך אגב את הבגרות הזאת שאני מדבר עליה כל אחד מפרש בצורה שונה, יש כאלה שמפרשים את זה באופן הדיבור ויש כאלה שמפרשים את זה יותר מבחינת בגרות נפשית של מישהו.

g a n d i

New member
אני חושבת שהגיל זה לא העניין.

זה הבגרות, כמו שאמרו קודם... אני מכירה אנשים בני 20+ שהם ילדותיים בדיוק כמו נערים בני 17, ומצד שני אני מכירה נערים בני 17 שהם בוגרים כמו בני 20. זה דבר מאוד אישי, זה תלוי בבנאדם. ברור שאין צורך להגזים (לדוגמא גבר בן 30 עם אחת בת 17) יש גבול מסויים... אבל בכללי, זה מאוד תלוי. תמיד יש את אלה שסתם מחפשים נערות בנות 17 שמתלהבות מחיילים לסטוץ חד פעמי, אבל צריכים להיזהר...במקרה וזה לא מה שאת מחפשת. ובוא נהיה קצת קיטצ'ים-"אין חוקים באהבה" :)

g a n d i

New member
לא מדוייק...

ברוב המקרים הבגרות מגיעה עם הגיל, אבל יש הרבה אנשים שהם בוגרים לגילם. לא רק במקרים קיצוניים...

למעלה