חזרתי עכשיו מהמפגש גברים של....

General Zod

New member
לא מדוייק 2 ......

נכון שיש הרבה אנשים שיוצאים מן הכלל אבל עדיין הם מיעוט, לכן אלו הם כן מקרים קיצוניים.

General Zod

New member
זה לא נכון 2 ....

זה תלוי בנקודת המבט של מי שמגדיר את העניין. ואני בטוח שאם נעשה סקר קטן בנושא את תראי שאני צודק. שהרוב מגדירים קבוצת מיעוט כקבוצה קיצונית. אני לא אומר שאני מסכים עם זה, אני רק אומר שזאת האמת.

anava1

New member
גם לא נכון...

למדנו לא מזמן בסוצ' על קבוצות וסוגיי קבוצות... ואם הקב' היא מיעוט זה לא אומר שהם קיצוניים..במקום אחר הם יכולים להיות הרוב ולא המיעוט, אז זה משתנה בעצם..הכל יחסי.

AvocadoWoman

New member
קיצוני או לא..

אתם לא תראו הרבה בנות שהולכות עם צעירים מהן.. וגם אם כן- זו קבוצה מאוד מאוד קטנה.

anava1

New member
בוא נגיד ככה...

אני יותר סומכת על ספר סוצ' מאשר הדעה שלך...

Ferrari

New member
סדר בבלאגן

1. לגבי מה שנאמר בהשוואה בין ספר סוצ' לדעתו של הגורו יהודה - אני נוטה לצד הגברת, כמו שאתה יודע יהודה הספר כתוב על פי מחקרים ואנשים שלמדו ועבדו שנים ובדקו את הדברים לעומק (וכמו שאני מכיר אותך חוץ מלחפש להתווכח אתה לא עושה שום מחקרים) 2. לגבי העיניין שבנות לא יוצאות עם גברים קטנים מהם זו לא קלישאה - אכן זה כך וזה נובע אך ורק מדבר אחד בגרות! ותו לא! בקיצור העיניין הוא שבנות בוגרות יותר מבנים (בלי קשר לגיל
חשוב לציין). 3. ואני יצא עם מי שאני רוצה כל עוד אני אין בעיה חוקית, וכמו שנאמר כבר בעבר בשרשור הזה לאהבה אין כללים! וכשפשוט הולך לזוג ביחד אז אין שום נתק בגלל הגיל!!! 4. לסיכום - יהיה בסדר ביי נ.ב - יודה אל תדליק אותן סתם הן לא חגי אז אל תריב איתם לפאנן...

AvocadoWoman

New member
הנה עוד משהו למחשבה..

סתם משהו שעלה לי בראש- אתם בטח מכירים את כל תוכנות הצטים עם המצלמות.. אז תגידו לי- למה כשבחור מראה את כל "כולו" כולם צוחקים וממשיכים הלאה אבל כשבחורה מתפשטת מול מצלמה- כולם מעקמים את הפרצוף וישר נוטים לחשוב ש"היא זונה"... מעניין אותי לשמוע את דעתכם..

faith2

New member
שלומית...

גונדל גונדל,
ג'וואל ג'וואל!!
מצטרפת לשאלה!!!

למעלה