חחח, תראו מה מצאתי...

ואל תשכחו את הRamones

שהם המציאו את הנאציזם. הסולן שלהם אפילו צאצע של היטלר בעצמו! ובכלל, יש גם את סאם41, שהם הכי נאצים. אפילו בשם שלהם יש "סם", אז הם מעודדים ילדים קטנים להיכנס לסמים! וגם דסנדנטס, שקוראים להם ככה כי כל הלהקה צאצעים של אדולף אייכמן!

נועלה 123

New member
נכון! ארז, אתה שוב צודק!

ומה עם בריטני ספירס?? היא הכי הכי הכי נאצית!!!

ADCMAN

New member
לסולן של דנסנדנטס קוראים

מיילו אוקרמן שזה בכלל שם נאצי הקלאש הם להקה נאצית אבל הם מנסים להתכחש לזה, הם היו הלכו לוועידה נאצית ואיזה כתב ראה אותם שם אז הם רשמו את השיר TOMMY GUN כיאלו הם "אנטי מלחמתיים" הנה כמה להקות ל-א נאציות אבל הן עושות פאנק: SKREWDRIVER BAD RELIGION THE DICKIES THE DICKS DISCHARGE שכחתי, גם הדד קנדייז נאצים יש להם שיר Nazi Punx Sieg Hiel!

BlueBeIl

New member
ברור שהקלאש נאצים, יש להם קליפ

עם דוס מרקד, הם נאאאאאצים

ADCMAN

New member
כן זה אולך

The S(hitler)if wont like it Rock The Casba Rock the casba לראמונז יש שיר שנקרא Today your love, Tomorrow the world שבו הם מודים שהם נאצים! I am a shock trooper in platris Yes i'm. I'm a nazi Schantzi Y'know i fight for fatherland ואז בסוף TODAY YOUR LOVE.TOMORROW THE WORLD

helenas

New member
וואלה...עכשיו אני מבינה..

איך צץ לי שפם... ולמה היד שלי קופצת...

חסבי

New member
איך אומרים את זה? נצל"ש?

...שיהיה אני סקינהד עכשיו, אין לי מוהק! גילחתי אותו לפני כמה דקות, אחחח

EnglandHooligan

New member
מה זה פה?

גולשים נאצים לא מתים????? חברה הרייך השלישי נגמר ... .די לחיות באשליות.....

חסבי

New member
ת'מפגר באמא שלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו נפלתי מהכסא יש לך בעיות יא הומו?

EnglandHooligan

New member
אתה מדבר אליי????

בונא חנג' הרשתי לך לדבר אליי בכלל???? מה הקשר להומו???? אתה נאצי!!! יותר מזה לא הייתי מדבר !! 1נאצי יהודי 1! !!זאת הבדיחה הכי גדולה!! !

חסבי

New member
אוי תאמין לי אתה מטומטם

מזה חנג'? אני צריך את האישור שלך? יא אדיוט, תאמין לי בא לי לקחת תוודקה שלידי ולרסק אותה עליך אני מזהיר אותך

EnglandHooligan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא להתעצבן מותק!!!! ,אחי אל תקבל את האישור חחחחחחח דבר חופשי אבל אל תתחיל איתי בקללות הבנת..????, עכשיו לך קח תוודקה שלידך בעצם הוודקה הדימיונית שלך יאללה כל אחד משחק לי אותה פה אלכוהוליסט עושה שטויות משחק בקוביות .... יאללה מה קרה???,חחח אני מזהיר אותך מותק לא רואה אותך ממטר....(עכשיו התינוק הזה יגיד לא רואה אותך מסנטימטר...) שתגדל תבין ועד אז תפסיק לשחק אותה אלכוהוליסט מניאק אם בכלל אתה יודע מה זה באדוויזר יודע מה....

חסבי

New member
אני לא מניאק

ואני לא אלכוהוליסט, אבל אני מלמד אותך בכל מה שקשור בוודקה ובירות (פעם עשיתי וודקה בהולנד יצא בן זונה וטעיםםםםםם) מה יש? מה יש? ת'בטח כזה מתרומם עם פוני אימו וואי אני מת על כאלו אנשים ת'עלוב והכי גרוע זה שאתה שומע אימו (ממה שהבנתי)...

EnglandHooligan

New member
טוב אני לא נכנס לזה

יאללה תמשיך להיות שיכור ולשתות ללא הכרה נראה לאן תגיע בכל מקרה ...אני מת על אימו ועלוב זה הבן אדם שעשה אותך היית מת להיות רבע ממני .....אבל נעזוב את זה ואתה עדיין אל יודע מה זה באדוויזאר אני מבין ..לך חפש בנט ואז תחזור ילד קטן וטיפש לך תעשה צבא במקום לשתות כל היום אפס

חסבי

New member
זין על הצבא!

שונא תמקום הזה! ובגלל זה לא התגייסתי היית מת שמי שעשה אותי עלוב! תקרא להורים שלך עלובים מניאק עד להורים! אגב אני הולך לאוניברסיטה אוטוטו, ככה שאני לא שותה כל היום, יש לי תעסוקות אחרות (אני עובד, עוזר לילדים חולי סרטן, מנגן -תופים, גיטרה- ויש עוד מספיקקקק)

greenday girl

New member
מה זה שונא ת'מקום הזה?

הצבא מגינים עלייך 24 שעות ביממה אז המאט שתוכל לעשות זה גם להתגייס. אני לא אתחיל לריב איתך כי אין לי כח לזה אבל באמת עדיף לשרת את המדינה שלך מאשר להיות חייל של מדינה אחרת ועוד שעשתה לנו (ישראל) משהו איום ונורא כמו השואה!!! סליחה שאני נשמעת כמו מורה בת 700

חסבי

New member
מה יש לכם?

לא ראיתם אף פעם בני אדם עם דעות אחרות?! אני שונא ת'צבא! ארגון טרור! הוא לא שומר -הוא הורג יש הבדל בין השתיים טוב אין לי כוח להיכנס לזה, כל הפורום הזה מלא בשטויות של כמה אנשים פה שלא יודעים או יותר נכון שלא מכבדים דעות אחרות משל אנשים אחחח האנרכיה :S

למעלה