חחח, תראו מה מצאתי...

walk alone

New member
נו באמת..

אתה באמת מתיחס אליו?? שלא יאמין מה הוא עושה טובה למישהו שהוא מאמנין שמישהו באוניברסיטה כותב בפורום גרין דיי משפט חכם לכולם!!: "להתעצבן משמע להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים"

EnglandHooligan

New member
ואללה סתכל

מותק סתכל כמה שורות למעלה אני לא התחלתי איתו הוא התחיל איתי בחור בן 24 יודע לעצור את עצמו ולא להתחיל לקלל ולקרוא לאנשים הומואים...,יש'ך בעיה עם הומואים תאמין לי הם אנשים יותר טובים מהבחור ההוא .. הוא בעצמו משתחווה לפיהרר ושומע להקות ששונאות יהודים ....אז איך אפשר לתמוך בבחור כזה....

walk alone

New member
אני בת!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

לעזאזל עם הניק הזה אני ב-ת!! דבר שני זכותו לחשוב מה שבא לו למה אני לא יכולה לתמוך בו?? אוי באמת אנשים קצת לכבד דעה של אנשים אחרים!! דבר שני אני אמרתי שלא כדאי לו להתעצבן על זה שאתה לא מאמין לו אתה לא רוצה אל תאמין פשוט מאוד לא אמרתי שום דבר נגדך

ADCMAN

New member
לשתות כל היום > לעשות צבא

שמע פיונרל, עדיף לגמור את החיים עלידי וודקה וסמים מאשר על ידי חיילים של מדינה עוינת ביי פיונרל:)

../images/Emo7.gifמשתתף בצערך...

גם אני צריך להוריד אותו בסוף החופש..

נועלה 123

New member
../images/Emo12.gifארז??

מדברים על נאציזם ושואה, המתנחלים הדפוקים האלה.. עושים צחוק מהשואה. זונות. ולמי שלא יודע על מה אני מדברת, שיראה מה קרה היום בעצמונה. משפחה של קופים.

(זאת אני נועלה 123)

מה לא? בכל מקרה, הקטע פה אני יודעת שזה בצחוק.. על הומור שחור שמעת? וד"א, כמעט כל הפורום בני 14 ומעלה, ואני מדברת עם כולם פה כמעט במסנ', אז אל תתלהב מזה שאתה.. בן.. כמה שלא תהיה.

EnglandHooligan

New member
אני בן 17 עוד מעט 18 וכנסי

הקטע פה לא בצחוק זה יותר מזה ,הומו שחור לא אאא זה יותר מזה במקרה משהו קרוב מהמשפחה שלך לא מת בצבא ,שלא נדבר על הנאצים בכלל מה אתם גמורים??!!?!?!?,גרמניה והנאצים שונאים את התחת שלך ושל כל היהודונים אני לא מתלהב אדם חכם פעם אמר.... not only that i'm better looking i'm just playing better,,,,, וזה אני....

אה...

אתה לא חכם. לפי היחס שלך לחסבי ולאנשים הסובבים אותך אתה סתם כלומניק שחושב ת'צמו ואוהב לרדת על אנשים.... סיימתי את דבריי הראויים לכתיבה שלא מצריכים ועדת צנזורה.

המשפחה של סבא וסבתא שלי

נרצחו בשואה. אז אל תגיד שאפחד מהמשפחה שלי לא נרצח. ורק שתדע לך, שעשיתי הרבה עבודות ומאמר (יחיד) על השואה, ואני יודעת מה קרה שמה, וזה שאתה לא מוכן לקבל את העובדה שאנשים פה לא באמת צוחקים על השואה רק מדגישה שאתה לא מבין הומור שחור מאוד. או את ההומור של הפורום בכלליות.

דרך אגב...

נועלה, את צודקת במאה אחוז אם לא יותר... ולחוליגן האנגלי: חצי משפחה שלי נמחקה בשואה ואני בכל זאת זורמת עם הבדיחות האלה, כי אני בניגוד אליך, מבינה בדיחות ויש לי בכל זאת עם כל הרחמים העצמיים קצת חוש הומור. שתוק.

למעלה