חחח, תראו מה מצאתי...

walk alone

New member
הצבא שומר עליך והורג בשביל זה לפעמי

ם לפעמים קורים טעויות והורגים אנשים חפים מפשע חוץ מזה מה בדיוק ארגון טרור בצבא?!?! ארגון טרור זה ג'יהאד למשל שמארגן פיגועים כדי להרוג אנשים הצבא לא עושה דברים כאלה תפסיקו להגיד צבא ארגון טרור כי זה לא נכון ואפילו לא מתקרב!! אני מכבדת דעה של כל אדם אבל יש כאלה שממש מעלות לי תסעיף מרוב הטמטום או חוסר ההגיון שבהם (אני לא אומרת שזה הדעה שלך או משהו) ואתה מוזמן להסביר את הדעה שלך

ADCMAN

New member
"...לפעמים קורה טעויות והורגים

אנשים חפי מפשע" באמת זה נדוש מאוד. וזה אפילו מגעיל, זה קורה יותר 'לפעמים'. לאף בנאדם אין סיבה לקחת חיים של אחר ובטח אם הוא לא עושה כלום ואני מדבר בעיקר על שוטרי המג"ב שנמצאים במחסומים ושמשעמם להם הם זורקים רימוני גז מדמיע או מכים אנשים או סתם מתעללים בהם למרות שהינם חפים מפשע

walk alone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודק יש מטומטמים אבל להגיד שזה הצבא זה לא נכון חוץ מזה הערבים לא עושים את זה בטעות וזה עוד יותר גרוע!!

Lee G1

New member
זה נשמע כאילו זה

אכפת לך... אתה לא חושב שאם באמת אכפת לך איך החילים מתנהגים ומה שקורה היית הולך ומשנה!? מה יותר ישנה אם לא תתן תתיחס לזה ולא תתן לזה יד אבל גם לא תעשה שום דבר כדי למנוע את זה?

ADCMAN

New member
אל תדאגי

קיבלתי מספיק גז מדמיע ממגבניקים לך אין לך זכות, את טפו ב"נוער העובד הלומד"

walk alone

New member
איזה שטויות!!!!!

דבר ראשון אני בת דבר שני איך בדיוק אני אנסה לשנות גישה של אנשים ואיך אדע בכלל מי כזה ומי כזה אתחיל להתחבר לאנשים כדי לשנות אותם מה זה השטויות האלה שאמרת עכשיו?!?!?! חוץ מזה אני לא באה לשנות מחשבה/גישה של אנשים אני באה להבין אותה

EnglandHooligan

New member
חי באשליות חחח

ארגון טרור לך ..... מגינים לך על התחת ! אתה צריך להגיד להם תודה עזוב נראה מי יקבל אותך בלי צבא ....שמו עליך כבר איקס....,החיים שלך כבר לא שווים כלום...

ADCMAN

New member
אחי, אנחנו לא חיים בשנות ה70

היום כבר מקבלים אם לא עושים צבא בתכל'ס אולי אתה תיהיה בעדיפות נמוכה יותר אבל עדיין מקבלים אני מכיר שלא חסר לו, למד באוניבריסטה יש לו תואר שני ויש לו היום אחלה עבודה, בסך הכל הוא בן 34. עבודה שווה והוא לא עשה צבא אבל זה כי הוא פציפיסט כל אחד בדרכו שלו...

חסבי

New member
כבר קיבלו אותי למספיק עבודות

קיבלו אותי לאוניברסיטה גם מקבלים אותי לכל מקום שהם יגנו עלי אני אפסיק להיות אנרכיסט, הם לא מגינים עלינו הם רוצחים, פתח ת'עינים חבוב, אין התקשורת הורסת אנשים

EnglandHooligan

New member
באמת חברה די לשכר

דיי לשכר באמת אם אתה באוניברסיטה , מה לעזאזל אתה עושה בפורום גרין דיי שמסתובבים פה ילדים בני 13 מה אין לך חיים????,ראסמי אתם משכרים וזה מגעיל .. בכל מקרה ...אין כזה דבר בלי צבא לא מקבלים אותך לשום מקום אולי למוכר בשוק לך תנסה שמעתי שמחפשים חדשים , שמו עליך איקס...

חסבי

New member
אוף נמאס עלי

תאמין לי שקיבלו אותי לאוניברסיטה אני עברתי כמה מבחנים וכל השאר, רק הייתי צריך לגלח תמוהק שהיה לי וזה מה שעשיתי ותאמין כל הבני 14 פה הרבה יותר בוגרים ממך, ואל תזלזל בשום עבודה בשוק, יש כאלו שבכלל אין להם עבודה אז כמעט כל עבודה מבורכת אתה פשוט חתיכת אדיוט, בחיים שלי לא ראיתי מטומטם כמוך ובגיל שלך (כמעט 18 נראה לי) עם שגיאות כתיב כאלו. אתה אפס!

EnglandHooligan

New member
מותק חפש חיים

חפש חיים חתיכת נאצי,כרגע אני רואה שהחיים החברתיים שלך שואפים לאפס במיוחד בגלל שגידלת מוקהן מגעיל מה שאומר שתה פריק חסר חיים + חברים.... אתה לא מבין כלום אתה ילד עלוב בן 14 ואל תנשא להתנשאות מעליי... לא רואה אותך ממטר כבר אמרתי?

תקשיב לי ותקשיב לי טוב...

שום סיבה בעולם לא מצדיקה את זה שתקרא לו נאצי.. הוא יהודי כמוני וכמוך,ומה-אכפת-לך-שהוא-גידל-מוהק? מה רע? שיעשה עם השיער שלו מה שהוא רוצה... ומי אמר שאין לו חברים? אתה מכיר אותו בכלל? ועל תקרא לו ילד עלוב בן 14 זה ממש מעצבן, ואני במקומו הייתי שולחת לך וירוס.
תפסיקו לריב.

למעלה