===== חידה =====

===== חידה =====

בלש צריך לבצע מעקב אחרי איש בשם נתן. הוא עוקב אחריו מהבוקר ולהלן מה שקורה: נתן שלנו יוצא מהבית עם מזוודה מאוד כבדה... נכנס למכונית... נוסע נוסע ומגיע לבית מלון. נתן עולה לחדר בבית מלון - הבלש שלנו ממתין בחוץ... עוברות 24 שעות אבל אין כל תנועה בבית המלון, אין יוצא ואין נכנס. הבלש שלנו החליט לראות מה קרה ונכנס למלון. הוא עולה לחדרו של נתן פותח את הדלת ומגלה בפנים חדר שאינו מרוהט, ריק מכל תוכן, ואת נתן שלנו תלוי על חבל ולידו זרוקה המזוודה כשהיא פתוחה וריקה מתוכן. שאלה: מה היה בתוך המזוודה? =ב=ה=צ=ל=ח=ה=!!! (כן כן, השיעמום הרס אותי!!!)

tankgirl21

New member
אני הייתי אומרת ....

חבל אבל אני מנחשת שזה לא חבל. אז מה היה לו במזוודה?

raistlin23

New member
תראי כנראה שאנחנו לא נמצאים....

באותם השעות.... בכל מקרה אני היום באוכף למי שמעוניין לדעת :)

אוקיי חשבתי על זה.......

אפשר לנתח את החידה הזאת מכמה הבטים. אמרת שהחדר בבית המלון לא היה מרוהט נכון? אז איך בדיוק הוא תלוי על חבל? במה הוא קשר את החבל? אם החדר לא מרוהט יכול להיות שגם אין מנורה....
עכשיו עוד משהו....לפי ההגיון יכולה להיות שהוא סחב בתוך המזוודה את החבל...ואז קשר את עצמו ונתלה על המנורה או כל מה שהיה בתקרה ועמד על המזוודה כשהיא ישרה כזאת ואז כשהוא שחרר את המזוודה עם הרגליים היא פשוט נפתחה ונתן שלנו נתלה
אמרת שהמזוודה מאוד כבדה ויכול להיות פשוט שהמזוודה עצמה כבדה. תלו איך מסתכלים על זה.....
LOVE ענת.

שאני אבין... את מנסה להתחכם?

או קיי... מה היה לו במזוודה חוץ מהחבל טוב? היה לו חבל ועוד משו... תחשבו על מוטיב הזמן פה.... (רמז מס´ 1 - הזמן)

את מנסה להגיד.....

ולהתחכם בדרך שלך.....שהוא סחב את הזמן במזוודה????? 24 שעות......??????
LOVE ענת.

למעלה