===== חידה =====

tankgirl21

New member
אני רק לא יודעת......

עם שמתם לב אבל זה השרשור הראשון השבוע שלא שאלנו אחד את השני מה נשמע. ולמה סאנשיין הזה לא עונה לי.

../images/Emo166.gif../images/Emo3.gif

כן אה?! וגם לאחר שאני אקבל את פתרון החידה אני אביא לכם כאלה חידות.......... שמורים למתמטיקה לא הצליחו לפתור...
LOVE ענת.

אמממ.....

נתן סחב מזוודה כבדה. היה במלון 24 שעות. לא היתה שום תנועה בבית המלון במשך 24 שעות. ז"א שאף אדם לא נכנס ולא יצא מבית המלון...זה גם אמור להיות רמז? LOVE ענת.

טוב קצת נתקע לי חוט המחשבה...

עד לפה הצלחתי להבין ת´רמזים אך אני לא מצליחה להתקדם הלאה ולהבין איך אחד מתקשר לשני. אז יש כיוון? או עוד רמז?? LOVE ענת.

הוא היה בפנים 24 שעות...

נכנס עם מזוודה כבדה וכשהבלש נכנס המזוודה היתה ריקה זה אומר ש... בתוך המזוודה היה מוצר מתכלה... זהו, לא מגלה לכם יותר!!!!

קרח?!../images/Emo4.gif

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו בפעם הראשונה כשקראתי את החידה אבל אחרי זה חשבתי שמספרים את זה שהוא מצא שלולית מים..... LOVE ענת.

טוב תראי.....

אם להיות כנה זה הדבר הראשון שחשבתי עליו... אבל אמרתי זה חייב להיות יותר מסובך מזה. אבל בסוף מסתבר שהתשובה הראשונה שעולה בראש להגיד אותה ולא לחפש את הדרכים העקיפות וללכת סחור סחור........
מה הפרס שאני מקבלת?????? LOVE ענת.

צודקת ../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

את מקובלת עלי בתור פרס
אז מתי אני מקבלת אותך????????
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
טוב חמודים\ות שלי

אני אכנס מאוחר יותר עד אז אוהבת אותכם ב ביי

../images/Emo41.gifעוד חידה../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif

מזה??????????????????????!!!!!!!!!!!!!! השפה שלו נוגעת בשפה שלה, האצבע שלו בחור שלה. (אני מבקשת אנשים זה לא משהו גס) זה משהו מוחשי...
LOVE ענת.

ענתי ענתה לחידה שלי....

וקיבלה אותי כפרס... ועכשיו אני נתתי תשובה לחידה שלה והיא נעלמה :0( אוףףףףףףףףףףףף...

למעלה