אפ´חד לא רוצה לענות על החידה שלי או שפשוט אפ´חד לא יודע מהו הפתרון???????? או שכולם עצלנים מדי לחשוב על זה אפילו???????????????????? או..............??????????
את לא היית ממש חייבת להגיב ,הידעת?! היש סיבה שזה לא מעניין אותך? חוסר בתשובה? בכל מקרה זאת השעה שבדרך כלל הולכים לישון...וכל מי ששורץ פה כרגע זה רק את אני וטייגר...אז מן הסתם....אין כל כך מי שיענה על זה! יש זמן............... LOVE ענת.
נניח ולא בא לך להתאמץ בלבנות ולפתור מערכת משואת אלמנטרית. אפשר לפתור רקורסיבית. להתחיל עם 5 גברים שיתנו אמנם 20 פיצות אבל מעט מידי אנשים. להחליף 2 גברים ב16 נשים שיתן עדין 20 פיצות אבל 19 אנשים ואז כבר מיד רואים שיש צורך להחליף אישה בשתי ילדים.
כנראה שאיזה 2 מורים לא הצליחו לפתור תוך מספר דקות הם לא מבריקים. אבל אתה מציג את זה כזה פשוט...אתה בטח גאון ! ניסית לפתור את זה ללא הסתכלות על התשובה???? האם אתה נחשב כ"מבריק" או מתחכם? LOVE ענת.
ראלים זה תחום המשחק שלי.(ואכן ללא ציניות אני נחשב בהם למשהו בין מחונן לגאון) תאמיני לי אחרי שאתה עושה חדוא 1 מ, 2מ,פונקציות מרוכבות ,מד"ר ,מד"ח ,טורי והתמרות פוריה ,אלגברה 1 מ ,מבוא להסתברות ח ו..... שאלות ברמת פסיכומטרי לא נראות קשות משהו..........