===== חידה =====

אני פה../images/Emo13.gif אבל אין פתרון....../images/Emo4.gif

למה אני שואלת חידות? כדי שאני יענה לעצמי???
יאללה למה אתם מחכים??????? LOVE ענת.

raistlin23

New member
ואללה יוצא עוד מעט מהעבודה....

והולך לאוכף בערב.... את וטנק באות ???? :)

אמממ......

אני לא בכל אופן........ אבל תעשה חיים!!!!!!!!
המשך יום מקסים ושבוע נהדר!!!!!!!! LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אז.....

אין לי את התירוץ של "הוא לא מזמין אותי" לא שצריך הזמנה ... נכון? אבל אין לי איך להגיע
תמסור לשחר ד"ש מהמעריצה האלמונית שלו שלא יודעת לשתות אבסנט.

tankgirl21

New member
איזה יופי לי......

האחיין שלי הלך ואבא שלי ישן ואני פה. ואפ´חד לא נמצא.

GALI02

New member
אני כאן. SO WASH THOSE TEARS

אני הולכת לכתוב הודעת:" היי אני חדשה כאן..." כבר חוזרת אבל יש לי הרגשה שאת כבר לא כאן
גילי

הלו? אנשים? שכחתם?????

אפ´חד לא רוצה לענות על החידה שלי או שפשוט אפ´חד לא יודע מהו הפתרון???????? או שכולם עצלנים מדי לחשוב על זה אפילו???????????????????? או..............??????????
LOVE ענת.

ה מ ש י ח

New member
לא ששכחתי- פשוט לא מעניין אותי.

בלי להעליב... חוץ מזה; כולם כבר הלכו לישון.

לא דיברתי אליך ספציפית......

את לא היית ממש חייבת להגיב ,הידעת?! היש סיבה שזה לא מעניין אותך? חוסר בתשובה? בכל מקרה זאת השעה שבדרך כלל הולכים לישון...וכל מי ששורץ פה כרגע זה רק את אני וטייגר...אז מן הסתם....אין כל כך מי שיענה על זה! יש זמן............... LOVE ענת.

raistlin23

New member
ולתשובה......

יש 3 גברים - 12 פיצות יש 15 נשים - 7.5 פיצות ו - 2 ילדים - 0.5 פיצה סך הכל 20 אנשים ו - 20 פיצות סאנשיין שפותר הכלללללללללל

פששש...we have a winner!!!!../images/Emo13.gif

אחרי נסיון ראשון כושל........אני רואה שבסופו של דבר הצלחת לענות על החידה הזאת ובגדול!!!!!
רק שלזכותך יאמר ששאלתי אפילו מורים בביצפר את השאלה הזאת ולא ידעו לענות לי עליה.....לקח להם המון המון המון זמן.....(שזה אומר כמה ימים לחשוב על זה).
המשך יום מקסים!!!
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת בעוד 5 ימים
).

ronen1981

New member
זה רק אומר שיש לך מורים לא מבריקים.

נניח ולא בא לך להתאמץ בלבנות ולפתור מערכת משואת אלמנטרית. אפשר לפתור רקורסיבית. להתחיל עם 5 גברים שיתנו אמנם 20 פיצות אבל מעט מידי אנשים. להחליף 2 גברים ב16 נשים שיתן עדין 20 פיצות אבל 19 אנשים ואז כבר מיד רואים שיש צורך להחליף אישה בשתי ילדים.

ואו רואה מזה? איזה באסה לי

כנראה שאיזה 2 מורים לא הצליחו לפתור תוך מספר דקות הם לא מבריקים. אבל אתה מציג את זה כזה פשוט...אתה בטח גאון ! ניסית לפתור את זה ללא הסתכלות על התשובה???? האם אתה נחשב כ"מבריק" או מתחכם? LOVE ענת.

ronen1981

New member
כן חמודה. ומתימטיקה ובכלל מקצעות

ראלים זה תחום המשחק שלי.(ואכן ללא ציניות אני נחשב בהם למשהו בין מחונן לגאון) תאמיני לי אחרי שאתה עושה חדוא 1 מ, 2מ,פונקציות מרוכבות ,מד"ר ,מד"ח ,טורי והתמרות פוריה ,אלגברה 1 מ ,מבוא להסתברות ח ו..... שאלות ברמת פסיכומטרי לא נראות קשות משהו..........

למעלה