אז אין פרס חיחיחיחי
T tali tal הקרימינלית New member 8/7/02 #44 אע? מי רוצה בחירות? קיבלתי עוד חידה..... אני חושבת על פתרון
ע ענתי_המתוקה New member 8/7/02 #45 נכון אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גדולה מהחיים!!!!!! זה אכן כוס קפה.....ספל..כוס שתייה.......whatever יש לך את זה!!! LOVE ענת.
נכון אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גדולה מהחיים!!!!!! זה אכן כוס קפה.....ספל..כוס שתייה.......whatever יש לך את זה!!! LOVE ענת.
T tali tal הקרימינלית New member 8/7/02 #47 מי גאון של אמא?????? עוד חידה: תוקעים אותה בשביל לאחות ביניהם את הקרעים!!!! (הכללים הם אותם כללים - זה מוחשי ולא גס)
מי גאון של אמא?????? עוד חידה: תוקעים אותה בשביל לאחות ביניהם את הקרעים!!!! (הכללים הם אותם כללים - זה מוחשי ולא גס)
R raistlin23 New member 8/7/02 #46 גררר אני לומד את המילים עכשיו - איזה מילים מעפנות !!! בואו אני אשאל אותכם : מה זה איסטניס ???? אהה אההה???? בואו נראה אותכם!
גררר אני לומד את המילים עכשיו - איזה מילים מעפנות !!! בואו אני אשאל אותכם : מה זה איסטניס ???? אהה אההה???? בואו נראה אותכם!
T tali tal הקרימינלית New member 8/7/02 #54 אממממ... איסטניס = לחוץ על היגינה, סדר ונקיון... P: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
T tali tal הקרימינלית New member 8/7/02 #56 מאיפה לי מילון במוקד?..... תהיה הגיוני!!!! פחחחחחחחחחחחחחחח.... (לא מגלה לך מאיפה אני יודעת)
T tali tal הקרימינלית New member 8/7/02 #58 נכון!!!! ואני אכנס לאינטרנט לחפש במילון.... אני בקושי יודעת את הלהיטים של הפורום.... האינטרנט היחיד שלי זה הצ´אט, המייל והפורום....
נכון!!!! ואני אכנס לאינטרנט לחפש במילון.... אני בקושי יודעת את הלהיטים של הפורום.... האינטרנט היחיד שלי זה הצ´אט, המייל והפורום....
ע ענתי_המתוקה New member 8/7/02 #48 ../images/Emo41.gifמשהו קצת יותר מסובך../images/Emo41.gif יש לי 20 אנשים, 20 פיצות. גבר אוכל 4 פיצות, אישה אוכלת 1/2 (חצי) פיצה, ילד אוכל 1/4 (רבע) פיצה. כמה גברים,נשים וילדים יש לי? (קחו בחשבון שצריך סה"כ 20 אנשים, ויש 20 פיצות) ב=ה=צ=ל=ח=ה=!= LOVE ענת.
../images/Emo41.gifמשהו קצת יותר מסובך../images/Emo41.gif יש לי 20 אנשים, 20 פיצות. גבר אוכל 4 פיצות, אישה אוכלת 1/2 (חצי) פיצה, ילד אוכל 1/4 (רבע) פיצה. כמה גברים,נשים וילדים יש לי? (קחו בחשבון שצריך סה"כ 20 אנשים, ויש 20 פיצות) ב=ה=צ=ל=ח=ה=!= LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 8/7/02 #50 נראה אותכם עכשיו......../images/Emo8.gif ואני הלכתי אני אחזור לפה בעוד כמה שעות...... אז עד אז......אין רמזים!!! אוהבת את כולכם המשך יום מקסים!!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת.
נראה אותכם עכשיו......../images/Emo8.gif ואני הלכתי אני אחזור לפה בעוד כמה שעות...... אז עד אז......אין רמזים!!! אוהבת את כולכם המשך יום מקסים!!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת.