חייבת התייעצות

אויש, לא סובלת בחורים כאלה...

מה זה "למה את לא יכולה היום?"
זה כ"כ מציק ומלחיץ.
אם הוא כ"כ רוצה - מה הבעיה שלו פשוט לקבוע איתך ליום למחרת, או פשוט יום ושעה?
היה לי פעם איזה אחד שהכרתי שגם היה לו את הקטע הזה: "יש לי קצת זמן פנוי עכשיו, בא לך להיפגש לאיזה שעה?"
וואללה, תודה שפינית לי חלון בלו"ז... אני כבר קופצת ומתייצבת לרקוד לפי החליל שלך, ברגע זה. ברור.
&nbsp
בלי קשר לפיק ברכיים - אני לא אוהבת שמכניסים לי שתי רגליים לנעל אחת עם כל ה"בואי עכשיו" הזה. בטח לא לפני דייט ראשון, שאני רוצה להתארגן ולבוא במיטבי.
&nbsp
וזה גם לא שלא רצית להיפגש - פשוט ביקשת יום אח"כ. יום אחד, אחרי שבועיים וחצי. זה לא מה שאמור לשבור אותו, ואני לא חושבת שחפרת לעצמך שום בור. להיפך, הוא זה שנשמע לי כבד ונורא מלחיץ, ואם ירד לו ממך - אולי ניצלת... בחיי שאני לא מבינה את הקטע שלו
מניסיוני הלחוצים האלה אף פעם לא מתגלים כמי-יודע-מה מוצלחים בסוף...
&nbsp
אבל - אם את עדיין רוצה - פשוט תכתבי לו איך את מרגישה, ושתשמחי לקבוע להיפגש, אבל שלא נוח לך כשזה מעכשיו-לעכשיו. זה לגיטימי לגמרי, ואם הוא לא מוכן להתחשב בזה, בדבר בסיסי כל כך - אולי ברוך שפטרנו.

RacheLambert

New member
יצא ש"דחיתי" אותו איזה 3 פעמים אבל אף פעם

לא קבענו על יום ושעה... תמיד הוא הציע באופן ספונטני כזה. והרגשתי שאנחנו צריכים לדבר יותר בטלפון לפני הפגישה, כי ככה אבוא הכי מוכנה ופתוחה ויצא לנו לדבר רק פעם אחת.

אותי הצעות ספונטניות כאלה נורא מלחיצות...

אם הוא תמיד מציע כך - לא מפתיע אותי שנלחצת.
גם אותי זה מלחיץ, מהסיבה הכי סתמית ובסיסית עבורי - שאני רוצה להתארגן, להתקלח, לבוא במיטבי ולא לחוצה.
&nbsp
את יותר ממוזמנת לגנוב לי את התירוץ ולומר לו בדיוק את זה - שאת מעדיפה שתקבעו יום מראש כדי לבוא רעננה ובמיטבך

וגם להיות איתו כנה וגלויה, ואם הוא לא יבין ויתחשב - אז אולי הוא זה שצריך להתבגר קצת.

RacheLambert

New member
נכון חשוב לבוא מוכנה מנטלית

כי אחרי יום מטורף בעבודה כשאני חוזרת הביתה ב7 בערב זה קשה להתארגן לפגישה ראשונה.. אני מצטערת שלא הייתי ברורה לגבי כל זה בהתחלה ורק סיפרתי לו סיפורים :/

להכל

שווה לפתוח את הקלפים האלה מולו - וגם להגיד לו בדיוק את זה - שאת מצטערת שלא אמרת את זה מראש.

ברגע שאת אומרת לא, לא תגיע שאלת האיפה ומתי אף פעם.

את מעבירה את זה עליו ואליו, למרות שעם מישהי אחרת הוא כבר היה נפגש אחרי כל הוואסטפ, טלפון אחד או שנים של 10 דקות. את לא חותמת משכנתא מולו...לאחרים ואחרות זה היה מספיק כדי לקבוע, אלא אם זאת פגישה שצריך לטוס בשבילה. נורא קל לפסול לחוצים ונורא קל להלחיץ אחרי שאת לא נותנת לו את הסיבה האמיתית. אין לך נסיון כלל, ואת חוששת מעצמך ולא ממנו.
הוא הציע ספונטי כי כשמישהי לחוצה רוצים שהיא תשחרר קצת ותרגיש בנוח להפגש. מה היה צריך להגיש בשלושה עותקים דרך המזכירה שלך..? נו באמת. יש לך משהו שיעזור לך במציאות חוץ מעוד חודש שיחות טלפון? תגידי לו את זה תכלס והוא ינסה לעשות את זה בשבילך וההרגשה שלך. אבל מבחינתו אם הגיע למצב שמעצבן אותו היחס שלך בלי לדעת שזה מגיע מחשש, את צריכה לרצות ולפייס. כי הוא רואה שכל הזמן והכיף של השיחות היה סתם, זמן שירד לטמיון עם מישהי שבכלל לא רוצה להפגש. ומשדרת רמזים כפולים.

RacheLambert

New member
השאלה אם אפשר לפייס מישהו אחרי מצב כזה?

יצא שהוא התאכזב ממני ,ואולי קצת בצדק..

דברי איתו, בטלפון ותהיי ישירה קצת יותר ותראי

איך ומה יכול לקרות אם תפגיני קצת יותר "YES MAN" בשיחה...קצת רצון וכוונות, וגם בדיוק היה יום כיפור אז אפשר לנסות לבקש סליחה בזמן אמת אם הוא נפגע..מה זה משנה מה אענה לך? 7 ביליון אנשים וכל אחד "מישהו" לעצמו. כולנו התאכזבנו פעם..ואת כולנו שימחו...

הוא בטוח התאכזב, ואכן בצדק..

אבל לדעתי את בהחלט יכולה לדבר איתו ולשאול אותו אם ירצה להפגש. אם לא, אל תנסי שוב.. לא צריך להגזים . אם כן, תהיי אסרטיבית, בחרי מקום ושעה שיראה שאת רצינית. :)

רואה 6 6

New member
אני חושבת שאת צריכה להבין מה משתק אותך

כי זה לא האינטרנט,זה לא זה שלא אמר שעה ויום,זה לגמרי החרדות שלך.
הוא לא מגזים בכלל כי, הוא בחור רגיל שמנסה לקבוע יציאה עם בחורה והיא לא זזה מהמקום. הוא לא צריך "להבין" אותך כי "להבין" אותך עד עתה לא הביא לשום דבר,את המשכת להתחמק.
אם את רוצה להשתחרר מהעכבות שלך את צריכה לקחת דברים ברצינות ולטפל בהם. את צעירה, זה הזמן להנות,להשתולל,לטרוף בחורים (הגזמתי בשביל ההמחשה) אל תבזבזי זמן על הכיסא.

ממש לא נכון.

זה אופי, אני בת. 34 ואף פעם לא השתוללתי ו׳טרפתי בחורים׳ ... כי זה לא האופי שלי. זה לא כזה קשה להבין שלהפגש עם איזה זר מהאנטרנט הוא לא דבר שבא בקלות לבחורה ביישנית, ומנסיון אני יכולה לומר שיש מספיק גברים סבלניים ורציניים שלא היתה להם בעיה לחכות קצת לפני הפגישה איתם. לגיטימי.

רואה 6 6

New member
משו מוזר,או האתר או המחשב הזקן שלי,כתבתי ועפתי...

בקיצור,טריפת גברים היתה הגזמה מכוונת,וציינתי זאת. האמת נמצאת היכנשהו יותר קרוב אליך מאשר אליה. בחורה בת 24, שמתקשה לתקשר עם גברים באופן קבוע,(כמו שמעידה כי מעולם לא היה לה קשר והיא ביישנית ומופנמת,והיעדר קשר זה לא פסול בפני עצמו,אך נראה שהבסיס לתקשורת לקירבה מפחיד אותה),מתחמקת אינספור פעמים מבחור, שמילא,אפשר להעביר לאחור,היה מה שהיה ולא אסון אבל מה הסיכוי שההתנהגות הזו תעלה שוב? הרי האינטרנט לא נסגר,יהיו עוד גברים ועוד התקשרויות. כולם בטעות מפספסים אותה? זה הרי לא נכון.רצוי לפתח מודעות לאפשרות שימעצור בא מימנה ולהגיד "היצעתי מחר והוא לא הקשיב" או "הוא מגזים" זה מסיחי דעת.

RacheLambert

New member
נכון ,הביישנות קצת עוצרת אותי בקטע הזה

הייתי רוצה יותר ליזום ולקדם את עצמי אבל עם בחור שייתן לי ביטחון ,כי מה לעשות שאני ככה אבל אני עובדת על עצמי,מה שהרגלתי לעצמי בעשרים ומשהו שנה לא יכול להשתנות ביום אחד!!! מי שירצה איתי צריך להיות סבלני איתי

רואה 6 6

New member
תראי,עברתי שוב על הסיפור

חיפשתי אם היה משהו בהתנהגותו של הבחור בעל דופי והוא לא. הוא היה בחור עם ביטחון עצמי,זה ההבדל ביניכם. הוא ידע לחזר,הוא ידע להגיד שהוא רוצה היענות והוא ידע לחתוך. אממה? הוא שיקף לך את המקום שלך,שהוא הפוך לחלוטין ולכן נראה לך מוגזם כי את לא היית מסוגלת לשתף פעולה. הביטחון העצמי שלו מול האין ביטחון שלך.
אפשר להגיד שאולי בחור ביישן יותר,דומה לך יותר יאפשר לך להרגיש יותר חופשיה ולא נסוגה אבל זו השערה. כך או כך, את צריכה ללמוד לקחת את הקפיצה למים ולא משנה אם זה מישהו שונה מימך או דומה לך.

הוא אולי יודע לחזר -

אבל מצטייר לי גם שהוא בהחלט יודע להלחיץ ולא ממש יודע לחוש את הצד השני או להתחשב בו.
נתקלתי בכאלה - זה אף פעם לא נגמר טוב.
טיפוסי ה"למה זה לוקח לך כ"כ הרבה זמן? תשתחררי!" - מדליקים אצלי נורה אדומה.
צריך גם לנהוג אתם בכבדהו וחשדהו.

רואה 6 6

New member
מה זה להלחיץ?כל כמה ימים הוא שאל,לא כל יום.

רק לצד אחד מותר לעשות כאן מה שהוא רוצה והשני צריך לשבת בשקט?
הוא לא המטפל של אף אחת,סתם בחור פשוט. אולי הם ממש לא מתאימים אבל התנהגות כמו שלה מכשילה אפשרויות .

להלחיץ זה

"בוא נקבע למחר."
"וואו, למה את לא יכולה היום?" ואז נותן לה תחושה של "לא קפצת ורצת אליי מייד אז את לא רצינית יאללה ביי".
ככה, לא יכולה מעכשיו לעכשיו. רוצה להתארגן. רוצה להתכונן נפשית ורוצה להתכונן בכלל.
&nbsp
זה מעיק. הרבה אנשים לא אוהבים לקבוע ככה מרגע לרגע.
מה הייתה הבעיה שלו לקבוע איתה למחרת וגמרנו? למה להלחיץ?

למעלה