חייבת התייעצות

רואה 6 6

New member
כי בשלב הזה אחרי כמה מריחות,אני חושבת

שהוא הימר על כך שתגיד בעיקר כל דבר שהוא לא היום ותכנן לסגור את זה.
המוטיבציה ירדה לו. הוא היה ממש בסדר עד לאותו רגע,פשוט נגמר לו.

הבעיה היא לא הבחור אלא הפחד

והוא עוצר אותך מלעשות ולהיות מי ומה שאת רוצה.מנסיון של מישהי כמוך ואולי במצב גרוע יותר,אם הפחד הוא הבעיה האמיתית ולא הבחורים או דברים שאינם קשורים ותלויים בך, תלחמי בפחד שבך, איך עושים את זה? לפחד. לפחד ולעשות בצעדים קטנים ועם הזמן הוא מתאדה.

RacheLambert

New member
לא אמרתי שהוא בעיה.

פשוט אמרתי שהוא צריך קצת להבין מאיפה כל זה מגיע..ת

pov2

New member
רחל, אין לך מה להתנצל. חששך היה מוצדק לגמרי

מותר לך לחשוש מפגישה ובמיוחד מפגישה עם גבר שכמוהו.
גבר טוב, היה יכול לרצות להפגש איתך, אך במקום לתקוף אותך שאינך עומדת בלו"ז שלו, היה מחכה בסבלנות ומקסימום ממשיך לבקש ממך יפה שכן תתני לו צ'אנס.
גבר שנוזף בך על ש"עדיין לא התייצבת למסדר"- הוא מאצ'ו המשוכנע שצרכיו חשובים וקודמים לשלך
וזה היה בא לידי ביטוי בכל התחומים בינכם.
&nbsp
לסיכום: בזכות החשש הליגיטימי שלך, חשפת את פרצופו האמיתי בזמן וניצלת ממערכת יחסים של "מלך גדול עם אשה קטנה ומוקטנת".
&nbsp

מעמקים39

New member
וודאי שהוא הבעיה. את לא חייבת לו כלום!

זכותך לדבר איתו ולא להיפגש גם שנה ואם לא מתחשק לו הוא מוזמן לעזוב בלי לתת לך תחושה שאת לא בסדר.
התנהגותו תוקפנית ושתלטנית, מדובר בסימן אזהרה חשוב שיש להתייחס אליו ברצינות.
את חייבת לנסות לזכור שאת לא חייבת כלום לאף גבר בעולם הזה ואם יש לך בעיה או סובלת מביישנות, יש להתחשב בך ולהיות עדינים ונחמדים אלייך, עד שתרגישי נוח. בשום אופן אל תרשי שיזלזלו ברגישויות שלך או שיתנו לך הרגשה שאת לא בסדר.
אין שום דבר פסול בהתנהלות שלך. את נשמעת רגישה וטובה ומי שלא מעריך זאת- זרקי אותו לפח.

RacheLambert

New member
תארת את זה הכי טוב

אני באמת לא חייבת לו כלום,כי עוד לא התחלנו כלום, ואני אצליח להשתחרר ולהפתח למישהו שישרה בי ביטחון ןיהיה סבלני אליי

מעמקים39

New member
תגובתך עשתה לי את היום

אני חששתי שאת תושפעי לרעה מהתגובות שקיבלת כאן מאנשים ותתחילי להאמין שה"התמהמהות" שלך אינה במקום.
במיוחד אכזב אותי לקרוא שגם נשים שפטו את התנהלותך, במקום לגבות אותך.
אני חייבת לציין שאני באופן אישי ממש לא חולמת להיפגש עם גבר לאחר היכרות טלפונית של שבועיים, אני מדברת איתו כמה שמתחשק לי וזה יכול לקחת חודשים לפני שאני בכלל מוכנה לשמוע על מפגש. בחור טוב אמור לזהות שאת בחורה טובה וביישנית ולשמוח שמצא אותך ושאת בכלל מדברת איתו.
אודה לך מאוד אם תעדכני אותי בהתפתחויות ומחזקת אותך...

RacheLambert

New member
תודה רבה! עם תגובות טובות כמו שלך ועוד אנשים פה

זה רק מעודד אותי ועוזר לי להבין שלא לגמרי טעיתי. דרך ההתנהלות שלי הייתה שגוייה,הייתי צריכה להיות יותר ברורה לגבי ההססנות,אבל צריך להבין שהיכרות דרך האינטרנט(ובמיוחד כשאני ביישנית) היא לא תמיד הכי ידידותית ולא צריכים לפעול מלחץ ולהיות פזיזים,כי היו מקרים בעבר...

supersonic777

New member
תראי,אם לומר את האמת,עם כל החששות וחוסר הניסיון...

שלך,אי אפשר "לסבן" כך בנאדם,לא לעניין בייייייכלל!
גמאני,הייתי אומר לך "שלום" עוד הרבה לפני,הוא היה סבלני איתך...
או שאת רצינית או שלא...!
שבועיים..?!אני מבין שיש עייפות לאחר העבודה...
מה עם יום שישי,למשל?לא יכולת ולנסות להתאמץ?!
את לוקחת את חוסר הניסיון שלך והופכת אותו לתירוץ...
שתהיי בריאה,מתישה...!לקבוע דייט עם אחת כמוך,עדיף לא לקבוע בכלל...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ommerl

New member
שלום לך

אני חושב שזה יפה שיצאת קצת מאזור הנוחות שלך למרות החששות מהכרות עם בן אדם מהאינטרנט.
&nbsp
יחד עם זאת, את עושה שתי טעויות:
א- הראשונה היא שאת לא נפגשת איתו. בחלק מהפעמים בגלל לחץ בעבודה אבל ציינת בעצמך ש"שוב קיבלתי פיק ברכיים" דהיינו מסיבה שהיא פנימית ולא חיצונית. בלי להיפגש הקשר הזה לא יימשך לשום דבר אף פעם.
&nbsp
ב- הטעות השנייה היא מהותית יותר בעיניי מאשר להתגבר על פחד זה או אחר והיא הגישה שבאה לידיי ביטוי בציטוט הבא:
"הוא קצת מגזים כי... והוא צריך להבין גם את הסיבות והחששות שלי"
הוא לא מגזים בכלל. הוא רוצה להיפגש אתך. הוא לא יודע מה עובר לך בתוך הראש. הוא לא יודע מתי תיפגשו. הוא לא יודע מתי תתגברי על הפחד ואם ימי העבודה העמוסים הם אכן ימי עבודה עמוסים או תירוץ לא להפגש. הוא לא יודע אם את משחקת משחקים או דוברת אמת. לא נפגשתם- הוא לא יודע כלום עליך. הוא ממש לא מגזים ואני אומר לו כל הכבוד על הסבלנות. רוב הגברים כבר מזמן היו מוותרים.
החלק השני של הציטוט "הוא צריך להבין" הוא לא צריך להבין שום דבר. שוב- אתם לא זוג, הוא לא מכיר אותך. כל ההיכרות שלכם מבוססת על פייסבוק וואטסאפ. איך את מצפה שהוא יבין את הסיבות והחששות שלך?
&nbsp
באופן כללי אני לא ממליץ לצפות מאנשים שיבינו אותך. קחי את האחריות על ההבנה שלהם לידיים. אם הם לא מבינים- תבהירי את מה שלא ברור. זו האחריות שלך לא שלהם.
&nbsp
לדעתי האישית, אם לא תיפגשו בקרוב- זה לא יתפתח לשום מקום.

אז

מה באמת מפחיד אותך?
מה עובר לך בדימיון כשאת חושבת על פגישה?
האם אי פעם היית בדייט? איך היה?

נורא קל להתעצבן עליו ולצפות שהוא יבין ויקבל-
אבל איפה האחריות שלך על החיים שלך??
מה את עושה כדי להצליח להגיע למצב שאת מתקרבת לגבר ובונה מערכת יחסים??

pov2

New member
אל תצטערי עליו. היחס שלו אלייך מעיד עליו שהוא שתלטן

היום דורש ממך להפגש בזמן שנוח לו ומעורר אצלך רגשות אשמה כאילו שאת חייבת לו משהו
ומחר ידרוש דברים אחרים ויתעצבן אם לך יהיו רצונות אחרים משלו.
אם היה גבר הוגן, היה מבין אותך וסבלני אלייך ולא מאיץ בך בצורה כזו.
הוא כן יכל לומר לך שהוא כבר מצפה לראותך וחבל שאת לא מסכימה
אך מהפוסט שלך, ניכר שזה לא הטון בו נאמרו הדברים.
מי שצריך להתחרט פה על התנהגותו, זו לא את, אלא הוא, על שהפעיל עלייך לחץ לא מתון כאילו שאת חייבת לו משהו.

יש אימרה הטוענת שיש 2 סוגי אנשים:
אנשי ה"מגיע לי הכל" ואנשי ה"לא מגיע לי כלום".
ניכר שהחבר הזה הוא מהזן השחצני של ה"מגיע לי".
ובכן, באמת מגיע לו- שתזרקי אותו.

תגידי

אם היית מנסה במשך מספר שבועות לקבוע פגישה עם גבר וכל פעם הוא היה מתחמק-
איך היית מרגישה?
&nbsp
סביר להניח שהיית חושבת שהוא לא בעיניין או לא החלטי מספיק.

RacheLambert

New member
אני אגיד לך מה, כשהוא רושם לי

שהוא אוהב אותי ובעיניו אני מקסימה וזה רק על סמך התכתבויות ו2 שיחות טלפון, ברור לי שהוא רושם לי את זה כדי למשוך אותי אליו,אז אני לא יודעת מה הכוונות מאחורי כל זה.. לכן הייתי יותר זהירה. מי שבאמת רוצה אותי יהיה מספיק סבלני

RacheLambert

New member
~~~עדכון~~~

שלחתי לו בערב הודעה, שאלתי אם הוא עדיין בעניין של להיפגש והוא רשם שכן והוא יותר מיישמח. קבענו שהוא יאסוף אותי,(קבענו כי פעמים קודמות לא קבענו על זמן ומקום ) וכשסיימתי להתארגן, רשם לי שאני לא אתבאס עליו כי הוא לא יכול בסוף ונדחה למחר כי יש לחבר שלו בעיות עם חברה והוא צריך לקפוץ אליו... נשמע כמו משחקי אגו ונקמה קטנה. אמרתי שאין לי בעיה ושיעדכן אותי. יש מצב שהוא רצה להחזיר לי או שבגלל שהיה משחק של הכדורגל של הנבחרת הבריז. שבשני המקרים זה לא טוב כי אני לפחות הייתי כנה איתו. בקיצור, לשלוח לו הודעה או לחכות שהוא יפנה?כאילו השאיר את הכדור במגרש שלי..

ייתכן שבאמת צץ לו משהו.

כתבת לו שיעדכן אותך? מעולה. אני הייתי מחכה לעדכון, לפחות עד מחר.
את יכולה לפני השינה לשלוח לו "רק רציתי להגיד לילה טוב" או משהו, ולהשאיר את הכדור במגרש שלו.
בהצלחה!

למעלה