חייבת התייעצות

RacheLambert

New member
שמחה שהקשבתי לכולם ולא פניתי אליו

וגם חברות שלי ביקשו ממני לא לדבר איתו.. אתמול בערב הוא הוסיף מישהי לפייסבוק והיא העלתה אחרי כמה דק' תמונ ה שלו ושל חברים שלו מפסטיבל הבירה. מתי שאנחנו היינו אמורים להיפגש. כנראה שהוא ממש ילד,ואני אעזוב אות הקשר איתו אבל לא בא לי לצאת מפגרת. אני כאילו רוצה להראות לו שאני מבינה מה קרה פה

RacheLambert

New member
עכשיו נופל לי האסימון לגבי משהו

שהצעתי לו להיפגש אז הוא שאל אם אעדיף בפאב או איזה פארק שקט... למה נראה לו שבחורה כמוני תרצה להיפגש בפארק שקט בלי יותר מדי אנשים?? אז שאמרתי לו שנשב באיזה פאב כנראה ביטל את הכל כי התבאס על זה .מראה את הכוונות האמיתיות שלו

מעמקים39

New member
טוב שראית את פרצופו האמיתי בשלב מוקדם

אל תהיי עצובה יקירתי, אינך לבד, אנחנו איתך.
עכשיו יהיה לך זמן פנוי להכיר בחור טוב ואמיתי.
הכל יהיה בסדר... קבלי חיבוק...

pov2

New member
אני חושב שהרבה מהמגיבים פה חייבים לך התנצלות

ומצד שני, יתכן שהם עדיין מאמינים בהטפות המוסר שכתבו לך והאשימו אותך פה

superorti

New member
פשוט חוסר רגישות

אם את רואה שהוא הוא לא מעוניין,המשיכי הלאה.חבל סתם לבזבז את זמנך על מישהו שאומר שהוא לא מעוניין, או שמצפה שתחכי כל היום לתשובה ממנו.גם אני לא מבינה מה הבעיה פשוט להגיד את הכל ישירות,כל דבר נהיה כל כך מסובך בעולם הדייטינג.

RacheLambert

New member
חחח זה הצחיק אותי,העלתי לפייסבוק

תמןנה שלי ורשמתי dont cry,say fuck u and smile אז הוא עשה לזה לייק. או שהוא יודע שזה מכוון אליו, או שהוא עדיין בעיניין והוא לא יודע איך לפנות. בכל מקרה לא מתרגשת מזה ואני לא הולכת לעשות עם זה כלום

מעמקים39

New member
בדיוק רציתי לשאול אותך מה חדש, האם יש התפתחויות?

וחוץ מזה מה שלומך? מקווה שאת בסדר ולא מאשימה עצמך בשום דבר...

RacheLambert

New member
אני מצוין תודה

עכשיו אני ממש לא אוכלת את עצמי כמו בהתחלה...עכשיו הכדור במגרש שלו,אם לא עושה צעד מכל סיבה שהיא בעיה שלו.. הוא כנראה חושב שלייק בפייסבוק זה מספיק :/

ommerl

New member
דיי עם המשחקים

את עכשיו משחקת. "הכדור במגרש שלו" זה נקרא לשחק. אם את רוצה אותו לכי ותשיגי אותו.
אם אתם מתאימים אחת לשני המשחקים רק יעקבו את הזוגיות ואם לא- המשחקים רק יאריכו את תקופת האי וודאות.

מעמקים39

New member
מה אתה מאשים אותה במשחקים?

מה פתאום שהיא תלך אליו? אין כאן שום משחק, היא לא רוצה לזחול אליו כמו עלובת נפש והיא צודקת בהחלט במיוחד לאחר שביטל את המפגש ביניהם.
יש לה כבוד עצמי וזה לא ביטוי נרדף ל"משחקת משחקים", נא לא להתבלבל.
אני מצטערת בכלל שהיא נותנת לו צ'אנס ומרגישה שהכדור אצלו כאילו שיש מבחינתה עוד סיכוי, זה הדבר היחיד שמצער אותי, אבל אני סומכת עליו שימשיך עם המגעילות שלו ובכך ירחיק אותה ממנו ויאפשר לה להכיר בחור טוב באמת.

ommerl

New member
עדיין לא שכנעת אותי שהוא אדם רע

אמרתי לך את דעתי בהרחבה. זה יכל להיות לפה או לשם.
&nbsp
לדעתי כל המשחקים האלה עם הכדור, המגרש, השמירה הקנאית על הכבוד העצמי, אלה משחקי אגו. ככה אני רואה את זה.
אם היא לא רואה את זה כפגיעה בכבוד העצמי שלה, זאת לא תהיה פגיעה בכבוד העצמי שלה לקבוע איתו פגישה. אם היא לא רואה את זה כעליבות נפש אז זו לא תהיה עליבות נפש. הכל תלוי בגישה של פותחת השרשור.
&nbsp
שום דבר לא יקרה אם לא תהיה פגישה. שלושתנו (אני את ופותחת השרשור) לעולם לא נדע אם הוא בחור טוב או לא אם לא תהיה פגישה. זה בסדר, אפשר להחליט גם שלא. החלטה של פותחת השרשור.

מעמקים39

New member
אני בניגוד אליך כבר יודעת שהוא בחור גרוע

לכן פגישה מבחינתי זה דבר מיותר ואף מזיק. אתה עדיין לא השתכנעת בכך לכן "זקוק" לעוד כמה סטירות ממנו בכדי להבין שהוא גרוע.
נו לא נורא, אתה קצת יותר איטי ממני.

ommerl

New member
אני לא איטי. אני גבר.

אני לא מאמין שאפשר לדעת על בן אדם שהוא בחור גרוע בלי להיפגש איתו בכלל. אחוז עצום מהתקשורת (הייתי אומר 90 אחוז אבל זה לא מדעי..) נעלם בהתכתבות. אחוז גדול מאוד אך קטן מזה נעלם בשיחת טלפון.
&nbsp
ובתור גבר אני יכל להבין את התגובות שלו. כמו שהתכתבנו קודם. אני יודע שאני לא בחור גרוע (את יכולה לשאול את חברה שלי..) ולכן חושב שאולי יש סיכוי שהוא בחור טוב.

מעמקים39

New member
כן אתה גבר וזה אכן חיסרון
אז סמוך עליי כאישה

שאני יודעת טוב ממך לזהות בני זוג גרועים רק לפי משפט אחד שהם הוציאו מהפה, בין אם כתבו אותו או אמרו אותו בטלפון...

ommerl

New member
סמכי עליי כגבר

ומטפל שמתמחה בגברים שמתקשים למצוא זוגיות שהרבה מאוד פעמים מה שנראה לך כבחור גרוע זה בסך הכל גבר ביישן/חסר בטחון עצמי/פגוע מאוד מנשים (או אישה ספציפית).
&nbsp
(אני לא אומר שלא צריך להיזהר. צריך תמיד להיות עם יד על הדופק. יש הרבה מקרים של גבר מזעזע שהשד יוצא ממנו יום אחרי החתונה, או מאוד בהדרגה)

oneofus

New member
קבעי פגישה ביוזמתך !

מה יש לך להפסיד?
זיכרי WINNER TAKES IT ALL

יש לך יתרון עצום! את אישה , לא מצפים ממך להתמסר בקלות אבל אם הקשר יראה לך אל תשמטי אותו.

מעמקים39

New member
מה פתאום לקבוע פגישה? מה זו העצה הגרועה הזאת?

יש לה הרבה להפסיד בקשר עם אחד שלא שם עליה ונוזף בה.
איזה יתרון יש לה? מדובר בבחורה ביישנית ורגישה שמתמודדת עם גבר תוקפן חסר סבלנות.

למעלה