חייבת לשתף במה שקרה לי..

doll2014

New member
בנוסף..

הוא כ"כ היה נלהב וכ"כ הראה שבאלו בממשך כל השבוע ומשו האלה... נו באמת אז פתאום יש לך מצפון
אני יודעת שאם היינו שוכבים עד הסוף - נטו בשביל הכייף. ואז היה אומר לי שלא מתאים הייתי לוקחת בצורה הכי חברית וסבבה שיש!!
אני לא בחורה נקמנית ממש לא וגם לא מעניין אותי... אבל נפגעתי ומתוך הפגע מגיע הכעס.

Berethor

New member
מבחינות מסוימות אפשר לראות בזה בגידה כפולה

כי בכל מקרה הייתה פה בגידה בחברה שלו בגלל כל מה שקרה, ובדיעבד גם את נפגעת ממנו.

Skar FaSe

New member
תפחידי אותו!

אם הוא גבר, ויש עליו מצפון [ או שהוא רק חושב שהוא מצפוני] אז שיגלה לחברה שלו בעצמו.
זה שאכלת זבנג באגו זה מובן - אבל את לא תרגישי יותר טוב אם תצאי מלשנית, יש מצב שתרגישי עוד יותר בעסה -
מלשנית עם גו פגוע ~double truble ~

אבל אולי תפחידי אותו - תגידי לו סטייל ״ יצאת MEGAMANYAK - גם איתי, וגם עם החברה שלך, אז תספר לה - אם יש לך מצפון כמו שאתה טוען - אם לא תספר לה אז אני {את} אספר לה ״
אבל כמובן לא לעשות את זה...

Berethor

New member
תרגישי חופשי לנקום בו על מה שקרה

בסופו של דבר מה שאת עושה זה גם דבר ראוי, כי את חושפת תבגידה לחברה שלו, אז זה מגיע לו. אז אומנם הוא עזב באמצע סקס, אבל הוא תכנן את הבגידה במשך זמן רב, ניהל קשר אסור איתך, הבטיח לך דברים, ואפילו לקח חלק במין פשוט הפסיק אותו באמצע, מבחינות מסויימות זה לא לפה ולא לשם מה שקרה שם, גם בגד וגם לא הלך עם זה עד הסוף, זה יכול להעיד על אופי לא יציב ובעייתי במיוחד, לא דווקא על "מוסריות" ברקע האחרון ושכבר מאוחר מדי. מי יודע אם הוא יעשה אותו דבר גם עם בחורות אחרות.

אם תגידי לחברה שלו

למרות התנהגותך הבהמית, יכול להיות שאת מצילה אותה.

בואו נספר את הסיפור הפוך:

הוא נדלק על מישהי עם חבר.
הם מפלרטטים המון בטלפון, סמסים.
היא לא יודעת אם היא רוצה לבגוד בחבר שלה.. אבל נורא נורא בא לה לשכב איתו.
בסוף הם נפגשים לסקס.
מתחילים להתמזמז והיא מתחרטת. רוצה להפסיק הכל כי היא מרגישה אשמה. הוא מנסה להמשיך אבל היא שוב מפסיקה אותו.
הוא כועס, מרגיש מרומה ומושפל.

באמת לנשים מותר ולגברים אסור??

doll2014

New member
מיצי קפיצי .... מזה מזמוזים בגיל שלנו? צ'יפס

אם היינו רק מתמזמזים ניחה סבבה.... נקסט

שכבנו והכל זה שהוא התחרט זה בעיה שלו ... ותאמיני לי גם אם היה מצב הפוך... "הבחור" עם הזין העומד היה רץ ומספר לחבר של הבחורה...

ועוד דבר לנשים מותר ולגברים אסור ... כי הם שקרנים חבל הייתי מצטטת לך כמה מההודעות ששלח לי ..

אז לטענתך

אם אישה מתחרטת באמצע האקט צריך להמשיך או לנקום בה?

והוא לא שיקר לך, הוא פשוט התחרט.
מעצבן אבל לא מעבר לכך.

צביעות

לא מבין מה זו הצביעות הזו.
אם הייתם שוכבים לא היית זורקת חצי מחשבה לכיוון החברה, אז עכשיו בגלל שהמצפון ייסר אותו את רוצה לפגוע?
מה זו השטות הזו?
בסדר, היה לא נעים, לא יצא כמו שחשבת, התבאסת.

למה צריך לנקום? זה לא שהוא עשה לך משהו בכוונה, זה לא שהוא רצה להשפיל אותך, פשוט קיבל רגליים קרות. קורה.
וחוץ מזה, את אף פעם לא יודעת איפה זה יתפוס אותך בחזרה.

תשתי כוס מים קרים ותמשיכי בחיים שלך.

doll2014

New member
ממש לא צביעות ולא נעליים!!

היה צריך לחשוב מיליון פעם לפני שבכלל נפגש איתי.... ואומר לי מה להביא ואיך להגיע....
למה שאני אשחק לפי החליל שלו????? כשבא לו הוא ישכב איתי? כשבאלו ידבר איתי? לא הולך אצלי ככה... יש שיוויון קבענו משו אתה צריך לסיים את המלאכה גם אם לא באלך..(סוג של תיסכול מיני , תקראו לזה איך שבאלכם..)
אתם הגברים כשהזין שלכם עומד חושבים מהתחת... כל ההודעות הפלרטטניות ומה הייתי עושה לך ואיך במשך כל יום כל היום... זה גם בגידה ועוד איך!!!!
וכשאני לא עונה כי אני עסוקה, אז כמו כלבלב .. איפה את? למה לא עונה? כועסת?! מה נראלו אני חסרת חיים??

אני מאוד מודה לכם על הכנות ועל כל התשובות והכל ובאמת כל תשובה פה היא אמיתית ורואים זאת....
אני בהחלט יכולה להחליק ולהמשיך הלאה... אבל אני פגועה... שוב ... איפה נשמע דבר כזה שגבר חרמן הכי חרמן בעולם שאחרי סופ"ש לא שכב עם חברתו והם גרים ביחד ול שכבו- שאלתי וכך ענה... והכל לא יהיה חרמן על מישי אחרת...
בכל אופן מתוך נק' מבט אחרת אם אני הייתי הנבגדת הייתי רוצה שיספרו לי מה חבר שלי עושה בעבודה שלו.....במשמרת לילה מאוחרת.....

פשוט יצא בן של זונה ואצלי הוא מחוק בהחלט!!!

doll2014

New member
צביעות??? מוסריות???

אני צבועה? כפרה אתה לא מכיר אותי ועל סמך מקרה אחד שהייתי חרמנית והבחור היה חרמן אתה אומר שאני צבועה. הוא ידע למה אני באה ואני ידעתי למה אני באה !!!!

מוסריות?? גבר ששבוע ומשו מתאר לי מה הוא יעשה לי ברגע שיראה אותי ... אחלה מוסר כפרה לך תישן על האף...

נזכר ש"אוהב" אותה בדקה ה-90 חחחחחחחחחח נפלתי מצחוק!!!

וגם ה10 דק' של הסקס האלה לא היו משו בהחלט ... יש טובים ממנו ובהרבה..... אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו...

בגלל שהיא היתה היסטרית?

הפרעת אישיות כוללת אנשים מאוד שקטים ורגועים.

שקרנים פתלוגיים - זו הפרעה.
תחמנות שקרים ומניפולציות- הפרעה.
דו פרצופיות- הפרעה.

היסטריה זו לא הפרעה.

האגו טריפ שלה והדרך שהיא מחפשת מין/יחס- זאת הפרעה.
היא דווקא ענתה לך לעניין, היא לא מקבלת את זה שהוא הסכים כביכול לתרום לה נוזלים אבל לא יישם.

הכל נכון

ועדיין.
זה לא אומר שצריך לשרוף את המועדון כשמשהו לא מסתדר לפי מה שרצינו.

מה גם, שאחרי הכל, עם כל חוסר הנעימות, הוא עשה משהו ממש ממש לגיטימי.
כאילו באמת, כמו שמיצי כתבה, אם זו הייתה אישה שהייתה מפסיקה הדיון הזה לא היה מתעורר

אם הכל נכון, סימן שאין טעם להתייחס לדבר זניח

משמע, ההיסטריה שלה זניחה והיא אינה מביעה הפרעה נפשית.
היא בסערת רגשות כרגע ולאנשים מסויימים מצבים מסויימים עומדים בבחינת עקרונות.
היא רצתה לשרוף את המועדון כי העקרון שמנחה אותה הוא "אני ועצמי'" שנפגע.
היא חושבת שזה נכון ומותר לה לקחת גבר של מישהי אחרת בדרך שעשתה. למה? ככה.
אבל כשמחזירים לה באותו מטבע- זה לא בסדר.
תאכלס, היא לא מבינה איפה היא עומדת כי היא רואה את עצמה בלבד. הוא הראה לה יפה מאוד.

וזה הפיצוץ שראית.

מבחינתי, אחת כזאת שווה בעיטה.
הצורה שהיא מגיבה היא זניחה. אני לא מתייחסת למסיכות של האנשים.
היא יכלה לדבר מאוד יפה ועדיין לעשות מה שעשתה. היופי בדיבור לא מכסה התנהגות נמוכה.
מה שמעניין אותי הוא תוכן הדברים.

siv30

New member
נו, אז אם הוא מחוק בהחלט

הוא מחוק בהחלט.

בכל מקרה לא הבנתי ממה את פגועה? קוראים לזה דחיית סיפוקים וכולנו לומדים את השיעור בגיל 5.

doll2014

New member
איזה דחיית סיפוקים בדיוק? דחיית סיפוקים...

לא להסתמס מלכתחילה עם בחורות אחרות.... לא לפזול , לא לדבר בטלפון , לא לבגוד!!!!!

פגועה כי : פגיעה באגו, זילזול, רמאות, שקר , הליכת שולל במשך תקופה, הבטחות, יש עוד הרבה.....
.
ולמה לא לספר לה???
כי הוא לא גמר ויצא באמצע ממני??? חחחחחחחחחחח די זה מצחיק אותי ברמות כל התגובות הלא הגיוניות האלה...

למעלה