שתי מים מותק,
גם את אינך מכירה אותי אך לא עלי מדובר כאן. הצגת את מי שאת מבחירה חופשית וזו היתה דעתי.
אני אדם שוחר שלום ואוהב בריות אבל אם תנסי לעצבן אותי, אאחל לך מכל הלב בהצלחה בעימות.
אך מכיוון שאת סתם היסטרית ומסכנה, אני אפילו לא אכנס איתך לדיבור.
לעניינך; ואענה לך עניינית למרות שאיני מעריכה אותך:
1. הוא יכול גם לא לשכב איתה חודשים אבל זה לא גורע מהאהבה שיש לו אליה. קיימים שלבים בחיי זוגיות שגוועים אותה וכאלה שמרימים אותה לחברות ותשוקה יפה. את לא נשמעת לי שחווית זוגיות אז, המסקנות שלך בהתאם.
הוא דיבר איתך dirty כי הוא היה חרמן וזרמת איתו. גבר לא אומר "לא" למין, אבל הוא לא ישאר שם.
את רוצה שגבר ישאר? תעלי את המניות של עצמך. תני כבוד לעצמך ואל תיכנסי איתו מהר למיטה.
ושלא תטעי, זה לא עניין של פאסון אלא של כבוד אמיתי לגופך, צרכייך ורגשותייך.
2. את לבד מהסיבות שמניתי קודם. גם אם קיים רפש בחוץ, קיימים עדיין אנשים הראויים לזוגיות. עצם זה שהם במיעוט לא מעיד על הכלל. אנשים מתחילים להתעורר לעובדה שלא כל הנוצץ זהב ואף אחד לא עומד ברשימת מכולת שהוא מציב לאחרים. ולשכב עם כל כך הרבה זו אחריות למוניטין האישי (נשים וגברים כאחד!) זה באופן כללי ממה שאני מבינה מהצד.
ולגבי עניין ה"רפש" בחוץ - את חלק ממנו כי את ללא זוגיות וביקוש כלשהו. התפוס המסכן היה צריך להגיע עד אלייך כדי שתוכיחי לו שהוא שווה משהו. הוא קיבל ממך סמס אירוטיים וגם זכה שתחכי לו. הרים מכנסיים והלך. משמע, את חלק מהרפש שאת חושבת שאת נפרדת ממנו בטעות.
3. את לבד ולא מאושרת ובדרך שבחרת גם לא תהי מאושרת כי את פונה לאנשים שאינם באותו סטטוס שלך ובטח לא לאותה מטרה שלך (להוציא את עוקץ הבגידה וכל השרך המוסרי לידו).
את לא מחדשת אף סיפור בלתי מוסרי לאף אחד. אבל אינך מספיק חכמה כדי לתפוס מישהו להיות איתו וגם לדעת להחזיק אותו.
את תקבלי בחיים בדיוק את מה שאת מאחלת ומעניקה לאחר.
ואם אחרי הכל היית מדהימה ומקסימה, הוא היה באמת מחזר אחרייך ולא שם אותך שבוע על סטטוס מין אוראלי וירטואלי.
לכי תטפלי בעצמך.
ההיסטריה שלך לא מרגשת אותי ולא מדאיגה כמו הגול העצמי שאת מכניסה לחייך.