חייבת לשתף במה שקרה לי..

doll2014

New member
בנוסף

תבין דבר שגם אם הוא לא רוצה להמשיך לשכב איתי או לדבר או להיפגש, יש צורה לזה... הבחור נעלם אחרי יומיים וזה מה שמרגיז ומעצבן!!!
כי אם היה בא ומדבר איתי ואיכשהו מנסה להחליק את הדברים אז סבבה לא קרה כלום... למה לא קורה מצבים שלא בא לשכב?!....

אין גבול לתת רמה, מסתבר שתמיד יש רמה נמוכה יותר.

בגלל זה את לבד ואין לך זוגיות ואת לא מאושרת.

גם xיון לא יוצא וייצא לך בגלל זה.

אין לך גבולות. ידעת שהוא ****אוהב*** את החברה שלו, ושיחקת על החרמנות שלו.
הוא התעורר בזמן והבין שהוא באמת בוגד בחברה שלו וזה לא איזה אתר סטוצים וירטואליים. אז הוא קם והלך.
גם אם תלכי ותגידי לה, מותק -- היא כבר יודעת מי זה בן הזוג שלה. המקסימום שתגרמי זה לריב בין שניהם.
את כולך באגו טריפ שאת איזו מציאה. גשי לפסיכולוג אתמול.
אם היית מציאה לא היית צריכה לגנוב גברים של אחרות בהחבא. ובטח שלא ירימו לך את המכנסיים רגע שזה מתממש.

גברים לא אוהבים שקרניות ומניפולטיביות.
תעזרי לעצמך להוציא את עצמך מהתכונות האלה אם את רוצה בן אדם ובטח למצוא גבר.
גבר שיילך עם אחת כמוך צריך להיות דומה לך. אבל גם אז זה לא יילך כי הוא יילך עם אחרות וישקר לך.

Berethor

New member
להתעורר אחרי 10 דקות של אקט עצמו

זה לא נקרא להתעורר בזמן, זה להתעורר מאוחר מדי, ומי שאוהב באמת לא בוגד לדעתי, הוא אוהב רק את עצמו.

הבגידה היא לא הבעיה שלה אלא של החברה שלו

אני עניתי ככל הנוגע לבחורה הספציפית שכתבה את ההודעה.

אתה מגיע מעולם מאוד מנותק. שים את כולם על MUTE, תוריד להם את המסיכות,נתק אותם מסטטוס משפחתי, מעמד ,כסף, מקצוע וכו 'כו, ואז תבין לבד שהמציאות שאתה חי בה שונה בהיפוך ממה שקורה בחוץ.
במקום לקבל הלם, תבין שהחוכמה היא לא להלחם בזה או לחנך אלא להתקרב לקומץ האנשים שחושבים כמוך וזהו.
אל תקבע עובדות כפי שקבעת, חבל על המאמצים שלך. החברה בימינו אינה הסרגל שאתה חי לפיו.
בגידה היא רק התוצר של חוסר האמון והנאמנות שיש בין רוב האנשים.
כנראה הרבה אנשים אוהבים אנשים שרעים אליהם או שלובשים לכבודם מסיכה. מסכנים.

להוציא מקרים שקיימת שם אהבה. ואז חביבי, אי אפשר לשפוט וכדאי להכניס ידיים לכיסים ולשתוק.

Berethor

New member
זה גישה אנוכית, וכזאת שמנסה לעזור לבוגדים

אף פעם לא טענתי שכולם צדיקים בעולם, אבל סוף גנב לתלייה, מגיע לו לקבל את הנקמה שלה, שבמקרה הזה גם תעשה צדק עם החברה שלו במקביל. אם היא תחליט לעשות את זה או לא זה כבר בחירה שלה, אבל בהחלט היה מגיע לו אם היא הייתה עושה את זה.

עד מתי תבין שלא תראה כאן נקמה?

גם אם היא תרים אליה טלפון, החברה לא תתפלא. היא יודעת שהחבר שלה פלרטטן ולא נאמן.
אלא אם כן מדובר בבחורה בת 20 או מישהי קהת חושים - אתה לא תפיל שום אישה על הריצפה מהלם.
הבחורה הזו לא תהיה גם הקש ששבר את גב הגמל.
הקש או אקט הפרידה מבחינת החברה יהיה קשור בהתנהגות ישירה שלו כלפיה אחרי הרבה סליחות.
אני מדברת איתך על תוכן ותוצאה. אתה מדבר על נסיבות ותוצאה - יש הבדל. התוצאה בעולם זוגיות בוגרת לא תלויה בנסיבות אלא בתוכן שהתגבש עם הזמן.

גבר בעל נטיות בוגדניות לא צריך עזרה משום גישה או פורום, הוא יודע איך לנווט את עצמו לבד. הוא גם לא מספיק אוהב את עצמו כדי לפרגן לעצמו הישארות של אישה אהובה. לאחד כזה יש צ'ארם מספיק חזק למשוך כל אישה שהוא אוהב אבל לא מספיק כדי להשאיר את זו שחשובה לו.
לכן, נאמנות היא חוכמה גדולה יותר בהשגת המטרות שלך בחיים.
ביחוד הכבוד שיש לך או שאתה רוצה לעצמך.

doll2014

New member
קרן השמש 2 החמודה

חמודה שלי על איזה גבולות את מדברת בדיוק??? אני לא מציאה? את בכלל לא מכירה אותי למה שתדברי אליי ככה בזילזול ??!! אז תירגעי בבקשה ....
אוהב אותה????????????. הצחקת אותי חמדתי... אפעם לא אמר לי שהוא אוהב אותה אמר לי /שהם אפילו לא שכבו בסופש ( זוגיות בקרשים ?!?)

בואי אני אלמד אותך משהו...

בשביל בגידה צריך 2!

אני לא בזוגיות מבחירה ועדיף להיות לבד מאשר עם כל הרפש שיש בחוץ או עם בחור כזה כפי שהכרתי .
שבמשמרת לילה שלו מזמין בחורה בכדי לשכב איתה....
ומי אמר שלא בגד לפני ???!!
הוא נראה ממש טוב ואני בטוחה שכל הזמן יש לו את מי לדפוק במשמרות לילה שלו...

אם את כזו מדהימה

למה את מתעסקת עם גבר שיש לו חברה?
אם את כזו מקסימה- למה את מתעסקת עם מי שאת מגדירה "המיץ של הרפש"?

האם יכול להיות שהוא עירער לך את הביטחון העצמי המופרז שלך?
האם יתכן שהשמש לא זורחת לך מהאחוריים כפי שאת חושבת?

שתי מים מותק,

גם את אינך מכירה אותי אך לא עלי מדובר כאן. הצגת את מי שאת מבחירה חופשית וזו היתה דעתי.
אני אדם שוחר שלום ואוהב בריות אבל אם תנסי לעצבן אותי, אאחל לך מכל הלב בהצלחה בעימות.
אך מכיוון שאת סתם היסטרית ומסכנה, אני אפילו לא אכנס איתך לדיבור.

לעניינך; ואענה לך עניינית למרות שאיני מעריכה אותך:

1. הוא יכול גם לא לשכב איתה חודשים אבל זה לא גורע מהאהבה שיש לו אליה. קיימים שלבים בחיי זוגיות שגוועים אותה וכאלה שמרימים אותה לחברות ותשוקה יפה. את לא נשמעת לי שחווית זוגיות אז, המסקנות שלך בהתאם.
הוא דיבר איתך dirty כי הוא היה חרמן וזרמת איתו. גבר לא אומר "לא" למין, אבל הוא לא ישאר שם.
את רוצה שגבר ישאר? תעלי את המניות של עצמך. תני כבוד לעצמך ואל תיכנסי איתו מהר למיטה.
ושלא תטעי, זה לא עניין של פאסון אלא של כבוד אמיתי לגופך, צרכייך ורגשותייך.

2. את לבד מהסיבות שמניתי קודם. גם אם קיים רפש בחוץ, קיימים עדיין אנשים הראויים לזוגיות. עצם זה שהם במיעוט לא מעיד על הכלל. אנשים מתחילים להתעורר לעובדה שלא כל הנוצץ זהב ואף אחד לא עומד ברשימת מכולת שהוא מציב לאחרים. ולשכב עם כל כך הרבה זו אחריות למוניטין האישי (נשים וגברים כאחד!) זה באופן כללי ממה שאני מבינה מהצד.

ולגבי עניין ה"רפש" בחוץ - את חלק ממנו כי את ללא זוגיות וביקוש כלשהו. התפוס המסכן היה צריך להגיע עד אלייך כדי שתוכיחי לו שהוא שווה משהו. הוא קיבל ממך סמס אירוטיים וגם זכה שתחכי לו. הרים מכנסיים והלך. משמע, את חלק מהרפש שאת חושבת שאת נפרדת ממנו בטעות.

3. את לבד ולא מאושרת ובדרך שבחרת גם לא תהי מאושרת כי את פונה לאנשים שאינם באותו סטטוס שלך ובטח לא לאותה מטרה שלך (להוציא את עוקץ הבגידה וכל השרך המוסרי לידו).
את לא מחדשת אף סיפור בלתי מוסרי לאף אחד. אבל אינך מספיק חכמה כדי לתפוס מישהו להיות איתו וגם לדעת להחזיק אותו.

את תקבלי בחיים בדיוק את מה שאת מאחלת ומעניקה לאחר.
ואם אחרי הכל היית מדהימה ומקסימה, הוא היה באמת מחזר אחרייך ולא שם אותך שבוע על סטטוס מין אוראלי וירטואלי.

לכי תטפלי בעצמך.
ההיסטריה שלך לא מרגשת אותי ולא מדאיגה כמו הגול העצמי שאת מכניסה לחייך.

sweetjane1982

New member
דפדפי אותו

גבר בוגדני שאפילו סיפוק מיני הוא לא מסוגל לתת לך.
אין לך מה לחפש אצלו.
דפדפי הלאה ותכירי גברים אחרים. פנויים שיודעים איך לענג אישה.

doll2014

New member
שאלה חשובה לכולם!!!!

אם הבן או הבת זוג שלכם היה בוגד בכם הייתם רוצים לדעת????

רק תשובות כן או לא

רואה 6 6

New member
ולגבי השאלה,כן בטח

אבל ישירות מפי בן זוגי ולא משליחים מטעם עצמם.

רואה 6 6

New member
אולי

אבל שליח אחוז רגשות נקם,שמראש נראה פחות אמין בגלל זה,יותר טוב?
זה הרי ברור שלזרה משומקום שמופיעה עם הודעה כזו יש מגמה אחרת מאשר דאגה למוסר העולמי.

Berethor

New member
המטרה אולי אחרת אבל התוצאה זהה

יש הרבה עברות שמתגלות עקב התחשבנות ולא עקב רצון בצדק, אבל מזה משנה כל עוד הן מתגלות? על הרבה פוליטקאים שנחשפו בעברות, יש אומרים שאולי זה היריבים שלהם חשפו את זה עליהם. לגבי אם החברה שלו תאמין לה או לא, זה אפשר יהיה לבדוק בזמן אמת, ויש לה סיבה טובה להאמין לה משום שהיא דוברת אמת ככל הנראה.

רואה 6 6

New member
אז אני מאחלת לך שלא תבוא אף אחת

שאולי לא התייחסת אליה לטעמה בעבודה והיא מעוצבנת מזה, או אולי יותר מזה,התחילה איתך ואתה היית הכי בסדר ולא נענית לה אבל תפסה עצבים והחליטה שהחברה שלך צריכה לדעת על "מעלליך".

למעלה