חייבת לשתף במה שקרה לי..

Berethor

New member
הסיכוי לעדות שקר הוא לא סיבה לא לקבל עדות

ברור שיש מקרים שיכולים להפליל אדם על לא עוול בכפו אבל במקרה הזה הוא ככל הנראה אשם, ולכן גם העדות ככל הנראה נכונה. אני לא פוחד שיעלילו עליי, זה יכול לקרות בהרבה דברים בחיים, החוכמה היא לדעת להבדיל בין אמת לבין שקר, ובין על מי אפשר לסמוך ועל מי לא. במקרה הזה מדובר על חשיפה של בגידה אמיתית, ולא שקרית.

רואה 6 6

New member
טוב.בסדר.תעדכן את כל מי שהחברה שלך

או מי שתיהיה חברה שלך בקשר איתו שאם היא בוגדת איתו שלא יהסס לבוא לספר לך.

רואה 6 6

New member
סגרנו ענין

אתה יודע שאני לא באמת מאחלת לך להתארגן לנסיבות כאלה, כן?
בכולופן,מהות הדיון כאן,כפי שאני מבינה זה לא "האם זה נאה לספר לחברה של הבוגד שהוא בגד איתי" אלא האם נקמה היא רלוונטית במקרה זה.
המעשה של הבוגד ההוא לא עונה להגדרה של "מוסרי" אבל גם הכוונות שלה לא מעידות על תפיסת עולם בונה.

Berethor

New member
"Hope for the best but expect the worst"

אני באמת מעדיף שלא יבגדו בי, ולא להיות במצב הבעייתי הזה כלל, אבל תמיד צריך להיות מוכן שדבר נוראי כזה עלול לקרות, ולפעול בהתאם, אני מאמין במוסריות, אבל אני לא תמים, אני יודע שיש אנשים לא מוסריים בעולם. ברור לי שהיא עושה את זה גם בשביל נקמה אישית, ולא רק בשביל עשיית צדק, למרות שזה שני ציפורים במכה פה לדעתי, וגם היא וגם חברה שלו יכולות להרוויח מכך, היא מכך שתנקום בו והחברה בכך שתגלה שיש לה בן זוג בוגדני, שמסתיר זאת ממנה כמובן.

רואה 6 6

New member
הייתי במצבה של הכותבת בעבר

פעמיים (כשהייתי בגילה) ובחרתי לנהוג אחרת. אני מכירה את מכלול הרגשות ואני חושבת שיש כאן עוד דברים ולא רק סתם אגו שלא קיבל "זיון". מנסיוני ראיתי שהחיים מטפלים יפה מאוד בבוגד כזה. אף מערכת יחסים במקרים שלי לא שרדה הרבה זמן אחרי האירועים שלי. אני יודעת שזה לא בגלל שמישהי לקחה יוזמה במקומי.
בכולופן,הכותבת היא זו שמגישה פה את הדברים וזהו עולמה. הבוגד מענין אותי פחות ונדמה לי שלרפא את עצמה יש דרכים יעילות יותר.
אבל שתעשה מה שהיא רוצה...

Berethor

New member
אני מאמין יותר בענישה מאשר בקארמה

לדעתי אם היא לא תגלה לחברה שלו, אז מצידו הכל היה כאתמול שלשום, אבל שתעשה מה שהיא רוצה.

sweetjane1982

New member
חבל על כל רגע שאת מבזבזת עליו

מה אכפת לך אם חברה שלו תדע או לא תדע?
יאללה, צאי לדייטים עם גברים אחרים ותשכחי מכל הסיפור

sweetjane1982

New member
תקשיבי, הוא בסך הכל פלרטטן

רצה לסמן וי עליך, לדעת שאם היה רוצה להשיג אותך היה משיג.
הכי נוח לו גם לפלרטט וגם במקביל לשחק אותה קדוש מעונה ולסגת ברגע האחרון.
כאילו שזה לא נחשב בגידה.
אבל את סתם מבזבזת את הזמן שלך על האפס הזה.
הוא אפילו לא שווה את הזמן שאת מתכננת באיך לנקום בו.
את ממשיכה להתעסק בנובאדי הזה ומבזבזת עליו זמן ועצבים.
אז לכי תעשי לעצמך משהו כיף, צאי לשופינג או משהו,
ותביני שאין טעם להתעצבן כי זה העולם ותמיד ניתקל בחארות.
צאי לדייטים עם גברים אחרים ועוד כמה זמן כבר תשכחי ממנו.

Berethor

New member
כן הייתי רוצה לדעת, כמובן

אם הייתי סולח לה על זה או לא זה כבר היה עניין שלי, רוב הסיכויים שלא. מכל מקור אפשרי הייתי מוכן לגלות תאמת.

Berethor

New member
אז לטענת כמעט כל הנשים יודעות שבוגדים בהן

חוש שישי של נשים לגילוי בגידות ובני זוג שמשקרים להן? אז היא אם יודעת, מה אכפת לה לשמוע על זה.

כל אישה יודעת מיהו האדם שלידה.

ביחוד אם יש לה רגש אליו. אדרבא בן זוגה.
פיקחות אינה חוש ששי ומעטות הנשים שאינן ערות רגשית לבן זוגן.

גבר שיש לו להסתיר גם יגיד לה שהיא ממציאה; נו אז מה? זה גורע מאמיתות הדבר? לא. היא יודעת כי הוא מתנהג אחרת, הוא מקצין את הריחוק/קירבה אליה, התקשורת מקבלת ערפל כלשהו, הנוכחות שלו מתנדנדת, החנופה שלו לא קשורה לכלום ועוד הרבה תווים מחשידים שיכילים להיות ברורים רק לה כי היא מכירה את המכלןל אישיות שלו.

אבל להתחיל להסביר לך מהי היכולת הרגשית של אישה להבין את בן זוגה זה בלתי אפשרי כאן.

אישה יודעת. נקודה.
ולא אומרים דבר כזה לאישה. היא מספיק פגועה ומושפלת. וזה המקום היחיד שהיא תשמור בקנאות להיות בו לבד.

Berethor

New member
בגידה מבוססת בהרבה על שקר ופגיעה באמון

חוץ מהמעשה הנוראי עצמו, אם היה כל כך קל לחשוף בוגדים ונוכלים, אז היה מאוד קשה לאותם נוכלים ובוגדים, אל תשכחי שכקונטרה ליכולת לחשוף רמאים, יש את היכולות של הרמאים עצמם, את כנראה יותר מדי בטוחה ביכולות שלך, אפילו אם היית חושפת בוגדים מומחית, עדיין היו לא מעט בוגדים שלא היה פשוט לך לחשוף, בטח שלא רק בכוחות עצמך. עזרה מבחוץ אף פעם לא מזיקה במקרים כאלה, ואם הבת זוג שלו יודעת שהוא בוגד בא וחיה עם זה, אז אני סבור שלא היה אכפת לה לשמוע על זה, אבל אם היא לא יודעת, ואני מאמין שרוב הסיכויים שכך הדבר, אז הבוגד הולך לאכול חצץ, אם החברה שלו תגלה על זה, ומגיע לו.

ואחרי שהיא כולה שקר?

מה רצינו להוכיח לה? שהוא פוגע בה בזה שהולך עם אחרת?
אתה חושב שרק השקר שבהליכה עם אחרת זה מה שיעורר בה את הידיעה שהוא פוגע בה?
אתה טועה.
כי יחד עם זה שהוא הולך עם אחרת, הוא על הדרך גם התנהל מולה בצורה פוגעת אחרת. שלא נדבר שהיא הפכה ללעג כי מי שכבר מכיר אותו יודע על זה.

תאר לך מצב הפוך? יקראו לה גם זונה, נכון?

בוא לא נפתח את זה. תודה.

wild orchid

New member
בואי ואספר לך מה הייתי עושה אילו רפש כמוך

הייתה מתייצבת לי בדלת "לדאוג" לטובתי. תלונה במשטרה על הטרדה וכל החיים שלך נדפקו. תפעילי את מעט השכל בראש החלול הזה לפני שאת עושה שטויות של ילדה מפגרת.

רואה 6 6

New member
רוב האנשים לא רוצים שיעשו להם דברים

מאחורי הגב ולכן כנראה רוצים לדעת על כאלה למרות שבימיינו אין שחור ולבן כאן.
מקריאת הדיון לאורכו אני מרגישה שאת נורא רוצה לעשות את הדברים שאת מתכננת. אף אחד לא הצליח לגרום לך לעצור ולשאול עוד שאלה את עצמך.
אני מרגישה שכל תגובה, כולל השאלה הזו באה כדי להצדיק את התוכניות.
אז יאללה,תעזבי את האינטרנט ולכי ותרימי אליה טלפון וקחי אחריות על ההחלטה.
אם את עדיין כאן לדבר אולי זה אומר שיש עוד משהו לא בטוח עד הסוף ורק בשבילו שווה להקשיב עוד טיפה ופחות להסביר למה מגיע לבחור הזה עונש.

doll2014

New member
בואו נסיים את הסיפור הזה...

גם אין לי כוח וגם אין לי זמן....
אולי עשיתי טעות כשפניתי לפורום , אבל חידדתם לי את מה שכבר ידעתי!!
למרות שאני צעירה אני לא טיפשה , כל הקללות עליי בכלל לא מזיזות לי כי זה מאוד קל לשפוט בנאדם לפי מקרה אחד.... אבל בואו אספר לכם משו בקצרה... אני כל החיים היו לי 2 גברים ו2 מער' יחסים רציניות של שנים... וכנראה שרציתי לנסות לראות מזה סטוף בעצם... גיליתי לדעת שזה הדבר הכי דוחה שקיים!!!
הייתי אצל הבחור הזה לפחות חצי שעה עד שהכל נגמר, דיברנו ,התמזמזנו ושכבנו ואז הוא נזכר בדקה ה-90 שהוא אוהב את החברה שלו ... אז על איזה מוסר מדובר פה? שלמד מאימא שלו? נו באמת... אני יודעת ומרגישה שיש משו מעבר לזה ולא המצפון שצץ לו פתאום !!!
ומה שהכי מעצבן אותי זה שאחרי כל מה שקרה הוא אפילו לא ניסה לדבר איתי .. כן בטח אכפת לו רק מעצמו וזה אומר בדיוק איזה מין חלאת אדם הוא!!
אז יש לי 2 אפשרויות : לנקום בו ולהשפיל אותו כפי שהוא עשה לי למרות שאני בחורה לא נקמנית וחבל!! כי הבחור ימשיך לבגוד או ינסה... ואחרי שטעם את טעם הבגידה פעם אחת , פעם שניה תהיה לו יותר קלה...
אופציה 2 להמשיך הלאה כי חבל על השם שלי שירוץ מפה לאוזן , ובאמת שלא כדאי על כזה גבר עלוב ופאטת...אין לי גם זמן אני מאוד עסוקה ביומיום וכל הסיפור גם ככה שאב ממני כוחות.

ומי שענה לי לא ללכת ו"לנקום" ו"לספר" זה אנשים פחדניים שכן בעד בגידות בסתר... ומדברים על המוסר כשבעצם המוסר הלך הביתה בשיחה הראשונה שלנו שקרתה אחרי חצי שעה שאמר שיש לו חברה.

עוד לא החלטתי סופית מה אני אעשה... אבל רב הסיכויים שלא אעשה כלום כי יותר איכפת לי ממני מאשר ממנו!

Berethor

New member
עשית סיכום מצויין

בכל אופן אם לחשוף אותו או לא, זה בחירה שלך.

למעלה