חיים בזבל.

respecta1

New member
אם כבר מצריים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505098,00.html אגב ממש גאון הדוקטור הזה וואבי.. והוא עוד בתנועה ליברלית

עוצמת השנאה לישראל היא אצלם מדד

בסולם הליברליות... איזה אבסורד, יא אללה...
מעניין כמה "ליברלי" החוק המצרי כשהומוסקסואלים נכנסים שם לכלא על "ביזוי הדת"
ומעניין כמה צבועה ההתייחסות התקשורתית-ערבית לדברים האלה......

האם גם השארמוטות המצריות 'שונאות את ישראל'?

"לפי דיווח של סוכנות ידיעות פלסטינית "קודס פרס" - המאופיינת בקו ניצי - אמרה הרקדנית המצרית הידועה, פיפי עבדו, כי היא "שונאת את ישראל כשאר תושבי מצרים השונאים אותה מאז שעמדו על דעתם". לדעה זו הצטרפה הרקדנית המצרית "דינה"." האם פיפי עבדו היא נציגה אותנטית של האומה הערבית האצילה?

mike00

New member
אין מה להתרגש מאחת שמענטזת את שערות הבטן

שלה ומקפיצה את השפם לצלילי המוסיקה

respecta1

New member
חחחחח למה התייחסתם רק לקטעים האלה

הצחיק אותי מה שההוא אמר על השפה העיברית

mike00

New member
עזוב אותך מהשרלילות המענטזות ובכלל מאזרחי

מצרים שוחרי השלום ומכבדי ההסכמים,תגיד רגע,גם היום היה חם אצלכם?? הסוף שבוע הזה היה חם שחבל על הזמן,חברה שלי טחנה לי ת'מוח על לעבור לגור באילת כל הנסיעה חזרה..... חי טוב אתה תאמין לי..

respecta1

New member
אילתים זה לא מדד טוב לבדיקה

יש קצת רוח אנחנו עם דובונים..אבל בכללי היה דיי חם אפילו הייתי קצת בים :)

הם מכשירים שדרנים בעברית לקול הרע"ם החדש

שישודר ליישות הציונית מהלוויין הערבי הראשון.

קול הרע"ם מקהיר ../images/Emo6.gif

קול קהיר חיילות האפיר הערביים מביעים שליטה מוחלטת באפיר אוי ואבוי לבּושעים! איך נפלו שליטיכם בשגיאה זו מה חשבו הטיבּשים? בוודאי הם מצטערים כעת - אך זה כבר מאוחר... כל צבאות ערב מתקדמים לעבר גבולות פלסטין זוהי שעת החשבון של הציבור הערבי עתה דופקים כוחותינו בשערי תל אביב לא יועילו דברי משה דיין אל הפועלים המובטלים לא תושיע מועצת הביטחון כי הערבים גמרו אומר לשחרר את הבסיס האימבּריאליסטי והם מבצעים את מבוקשם זוהי שעת החשבון מלחמה פנים אל פנים לזה ציפינו 19 שנים כל יריה ישראלית תיתקל ב- 10 יריות ערביות צבאות ערב מתקדמים מירדן, מסוריה ועיראק לא יואילו לכם כזבי שליטיכם הגיעה שעת החשבון אוי ואבוי למחרחרי המלחמה! מחר אעלה את זה ב- mp3 למעוניינים......

למעלה