חיים לאחר המוות

vizini

New member
לפי הסיפורים שלהם...

הראיה באינפרא אדום שונה לגמרי מהראיה בתחום הנראה. אבל לפי הסיפורים הם ראו מראות רגילים. לגבי "בורא עולם", מה זה קשור? ראיה בתחום נראה היא תכונה של העין. ל"נשמה" בחוץ אין עינים. למה שתהיה מוגבלת במגבלות הגוף רק בעניין הראיה? וכי הנשמה צריכה לנשום, לאכול ולעשות צרכים, שהם תכונות של הגוף?

vizini

New member
שטויות, עם מכשירים ניתן לראות גם

בתחום האינפרא אדום. אז מה, "בורא העולם" לא הכיר את המכשירים האלה?

vizini

New member
והמכשירים מפרים את קביעתו? אולי

אינם מכירים אותו? או שהוא אינו מכיר אותם?

vizini

New member
מדוע אני חושב מה?

אם קבע את תחום הראיה להיות בתחום הנראה, הרי שהמכשירים מפרים זאת כי הם מאפשרים לראות בתחומים שמעבר לתחום הנראה.

דוד1000

New member
זה פורום לטבע ומדע. בורא העולם

קבע חוקים לחומר וחוקים לאדם. מדוע קבע במקום זה כך ובמקום זה אחרת. תשאל אותו.

G o v er n o r

New member
הסבר נא לי איך ניתן לפנות אל הזיה

נוירואלקטרוכימית המצויה רק בין אזניך?

G o v er n o r

New member
זה לא ישנה את המצב הבסיסי. מדובר

ס"ה בעדויות "עובדה, חלמתי". כל המחקרים מבוססים על ראיון אנשים וניתוח הספור שלהם במטרה לגלות pattern כלשהו ולאפשר הסקת מסקנות. אינך מבין מהו controlled study. חבל על זמננו...

G o v er n o r

New member
שמעבנימוס ידידי, נעזוב לרגע את

נמוסיך. תמימותך ממש מסוכנת. לעצמך. ממתי סיסמת טלויזיה חילונית היא keep the public informed? טלויזיה חלונית, כמו כל עתון, אינה מחויבת לעדכן אותך. היא מחויבת לשמור שבעלי המניות ו- board יהיו מאושרים. הראית כיצד אמה של גליה מרואיינת בטלויזיה (תחתית העמוד)? המראינים היו תמימים כמוך, או שהתעלמו במודע מן התרמית בתקווה שהתכנית תקבל rating גבוה. אז, מספיק להיות פתי מעורר רחמים. האם לא מלמדים במערכת החנוך של נתיבות מהו controlled research ?

עוד תירוץ נשלף מהכובע של גוברנור

קודם כל יישר כוח ששלחת רק ללינק אחד ולא רק זה הוא למזלינו לא מוביל לעוד לינקים, ממש נס. ובנוגע לטענתך זאת אומרת שכל התוכנית של הדרוזי מפוברקת הכל שקר. באמת שכחתי לכתוב את התירות הנדוש הזה גם הוא שבו אתה משתמש בו. אתה מנסה למצוא מניע לכאילו שקר על הנחות אחרות שגם הם שקר. אתה מחליט שגליה זה שקר (כן, אני מכיר את הסיבה שבה אתה מחליט שזה שקר מפני שאתה מראה בתמונה שגליה לא מסתכלת בלוח האותיות אבל זו לא הוכחה כלל לאי נכונות גליה והתקשורת ועל זה דנת כבר ימים ולילות ומי משעוניין יכול לראות בלינקים של האתר גליה על הוכחות ואתרים של אוניברסיטת סריקיוס) גם שם אתה טוען את אותה טענה אתה מנסה לחפש מניע של חוקירם כדי לשקר ואז אתה מחליט שרירותית שזה המניע ולכן לדעתך המחקרים שלהם לא נכונים. אבל כל אלה השערות שלך פרי דמיונך! אז תשים לב עד עמה אתה מוכן לשקר את עצמך הביאו לך וידאו של טלויזיה חילונית המראה גילגולים. הביאו לך חוקרים על נושא מוות קליני והם גוים שאין להם מניע לשקר וגם להם אתה רוצה שאתה בעצמך תבצע את המחקר, ממש דרישה הגיונית ולעניין וההנחה המסתתרת שאתה לא מאמין למחקרים שלהם, טוב שיערב לך אל תאמין, וגם לפופסור דגלאס ביקלין מאוניברסיטת סיריקיוס ראש מחלקה בנושא, גם לו אתה לא מאמין. שיהיה לך לבריאות המטרה שלי היתה להציג פה עד כמה אדם מוכן לברוח מהאמת, עד כמה אדם מחפש תירוצים לכפירה שלו, עד כמה המוח האנושי מסוגל לעקם את ההגיון העיקר להמשיך בחיי השקר. אתה דוגמא יפה לזה. ושה´ יעזור לך שאולי יהיה לך איזה פעם משהו שיחדור לליבך ויעורר לך להרגיש ולדעת את האמת, כי בדרך ההגיון אתה פשוט חסום טוטאלית. כל הוכחה מכל סוג שהוא שיביאו לך אם היא לא תתאים לכפירה שלך אתה תדחה אותה על ידי תירוצים מעוררי גיחוך. אולי אתה לא שם לב אבל תישב פעם בשקט לבד ותבדוק ממה אתה בורח מה גורם לך להמציא כאילו דחיות להוכחות חותכות, תבין עד כמה אתה משוחד, וזה הסיכון האמיתי כי כשתגיע לעולם האמת אתה תצתער על כל רגע שעבר עליך ולא ניצלת אותו לזכות לחיי נצח. נכון אני יודע אתה מיד מתרעם אבל אני אל מאמין בחיי נצח וכל ההוכחות שיביאו לי אני אדחה אותם בכל מחיר (גם במחיר עיקום ההגיון) טוב הארכתי מעט לילה טוב ושהשם יעזור לכל עם ישראל

G o v er n o r

New member
מה אעשה ואתה בוגר עיירת מקובלים

העובדים בלי קבלות. מערכת החנוך שלך התעלמה לחלוטין מהקניית כלים לחשיבה בקורתית ולכן אתם כה שטופים בהבלים כגון קמיעות, לחשים, קומקומי באבא-סאלי, השתטחות על צדיקות וכיו"ב. ה- FC הוא תרמית והפרופ´ לחנוך מיוחד, Douglas Biklen, ובית הספר לחנוך מיוחד בראשו הוא עומד באוניב´ Syracuse, ניו-יורק, הפכו לבדיחה. הפרופ´, בית הספר והאוניב´ פשוט נלחמים כדובים שכולים על שאריות הקרדיט האקדמאי. עזוב. אתה תציג לי את השטויות שלך ושל אמא של גליה. אני אציג לך מאמרים התוקפים את התרמית. חבל על הזמן של שנינו. הנה מה אני מציע, Read my lips, please: אני _מתחיב_ לקרוע את המסווה מעל פניה של אמא של גליה, או מעל פניו של כל מתקשר, לפי בחירתך, תוך 180 שניות. _זו_ _התחיבות_. אבוא לנסוי תקשור עם לוח אותיות משלי בו האותיות מסודרות באופן אקראי _שונה_ מן המוכר לאמא של גליה ואראה אותו _רק_ לגליה, _לא_ לאמא שלה. אמא של גליה תתמוך בידה של גליה כאוות נפשה, _אבל_ הלוח יהיה _מוסתר_ מעיניה באמצעות מחיצה קטנה, ומשקיפים (אתה ואני) ירשמו בשקט (לא נדווח בקול, כדי למנוע ממנה איתור האותיות בגישוש) כל אות עליה "הצביעה" גליה. אם תפקידו של המתקשר הסייען הוא כטענתו, רק "להגביר" (amplify) את הדחף הרפה בידו של האוטיסט שמקורו באוטיסט עצמו וליצב את ידו - לא צריך להפריע לו למתקשר שאינו רואה את לוח האותיות. אני רוצה לראות אילו "מסרים" מ"עולמות עליונים" נקבל. אם יופק משפט יחיד תקני בעברית (ללא קשר למשמעותו), אשקול לידיך $1000 (ארה"ב) טבין ותקילין, כסף עובר לסוחר. אתה לא צריך לסכן דבר ולא תשלם לי אגורה אם אצדק, וכל מה שיופק יהיה ג´יבריש. שכרי יהיה נפוץ עולמך. ?Do we have a deal אני מועיד (מאתגר) אותך קבל הפורום כולו. ואפרופו, תקשור מסוייע: מסופר כי בבקר מושלג אחד בוושינגטון, טייל קלינטון בגנת הבית הלבן ולפתע צדה עינו כתובית שנראה כי נוצרה בשלג ע"י הטלת מי-רגליים. לשון הכתובית היה "מוות לביל קלינטון". מיד הוזעקו מומחי זהוי-פלילי של ה- FBI. כעבור יום של חקירה מאומצת, כולל בדיקות מעבדה אינספור, התיצב הבלש האחראי על החקירה במשרד האובלי ודיווח לנשיא: "מצאנו שני דברים. האחד לא כל כך טוב, והשני ממש גרוע" ???? "השתן הוא של אל גור, אולם כתב היד הוא של הילארי..." מי יתן ויכלו הפאגאנים השוטים מעל פני האדמה...

amirjak

New member
צודק

זה ניסוי מאד מעניין מישהו צריך ליישם אותו. הכל כדי להראות לך G o v er n o r שטעית. אין לנו ממפה לפחד. ניסוי זה יהיה מעניין

G o v er n o r

New member
"הכל כדי להראות לך G o v er n o r

שטעית. אין לנו ממפה לפחד" אתה מדהים. בן כמה אתה ובאיזו מערכת חנוך למדת ? איך אפשרי שאדם במאה העשרים ואחת יהיה כה משולל כשרי חשיבה בקורתית. האם גם אתה מעיירת מקובלים?

amirjak

New member
לא אני לא..

למה אתה מזלזל. כל עוד לא ערכת את הניסוי המדובר אתה לא יכול לטעון שתיקשור באמצעות אוטיסטים אינו נכון, הרי אין לך הוכחות... חוסר הידע שלך בקבלה שולל אותך מלפסול אותה. קודם תלמד את הנושא.

G o v er n o r

New member
"כל עוד לא ערכת את הניסוי המדובר

אתה לא יכול לטעון שתיקשור באמצעות אוטיסטים אינו נכון, הרי אין לך הוכחות" האם אתה יודע קרוא אנגלית? אם כן, חפש הפרק The Results. ושאלה לי אליך. אם אפגיש אוטיסט מבריטניה (שמעולם לא נחשף למלה אחת צרפתית) ומתקשר צרפתי (שאינו יודע כי האוטיסט הוא בריטי, אלא נאמר לו שהוא צרפתי) - תוך כמה שניות, לדעתך, "ילמד" האוטיסט הבריטי למסור מסרים בצרפתית רהוטה? חה, חה, חה...עמוד מול הראי ואמור בקול רם מספר פעמים "חשיבה בקורתית"...

amirjak

New member
בעיקרון

דבר ראשון אני חושב שרק אוטיסטים יהודים יכולים לתקשר אולם בכל אופן בהקשר למקרה שציינת, אני לא חושב שזה משנה למתקשר את שפתו של האוטיסט מאחר המתקשר בסך הכל עוזר לאוטיסט להזיז את ידו. "A total of 23 individuals with various disabilities in nine different evaluations made accurate responses on some occasions when their facilitators did not know the answers" מה יש לך לומר על זה????

למעלה