מה אעשה ואתה בוגר עיירת מקובלים
העובדים בלי קבלות. מערכת החנוך שלך התעלמה לחלוטין מהקניית כלים לחשיבה בקורתית ולכן אתם כה שטופים בהבלים כגון קמיעות, לחשים, קומקומי באבא-סאלי, השתטחות על צדיקות וכיו"ב. ה- FC הוא תרמית והפרופ´ לחנוך מיוחד, Douglas Biklen, ובית הספר לחנוך מיוחד בראשו הוא עומד באוניב´ Syracuse, ניו-יורק, הפכו לבדיחה. הפרופ´, בית הספר והאוניב´ פשוט נלחמים כדובים שכולים על שאריות הקרדיט האקדמאי. עזוב. אתה תציג לי את השטויות שלך ושל אמא של גליה.
אני אציג לך מאמרים התוקפים את התרמית. חבל על הזמן של שנינו. הנה מה אני מציע, Read my lips, please: אני _מתחיב_ לקרוע את המסווה מעל פניה של אמא של גליה, או מעל פניו של כל מתקשר, לפי בחירתך, תוך 180 שניות. _זו_ _התחיבות_. אבוא לנסוי תקשור עם לוח אותיות משלי בו האותיות מסודרות באופן אקראי _שונה_ מן המוכר לאמא של גליה ואראה אותו _רק_ לגליה, _לא_ לאמא שלה. אמא של גליה
תתמוך בידה של גליה כאוות נפשה, _אבל_ הלוח יהיה _מוסתר_ מעיניה באמצעות מחיצה קטנה, ומשקיפים (אתה ואני) ירשמו בשקט (לא נדווח בקול, כדי למנוע ממנה איתור האותיות בגישוש) כל אות עליה "הצביעה" גליה. אם תפקידו של המתקשר הסייען הוא כטענתו, רק "להגביר" (amplify) את הדחף הרפה בידו של האוטיסט שמקורו באוטיסט עצמו וליצב את ידו - לא צריך להפריע לו למתקשר שאינו רואה את לוח האותיות. אני רוצה לראות אילו "מסרים" מ"עולמות עליונים" נקבל. אם יופק משפט יחיד תקני בעברית (ללא קשר למשמעותו), אשקול לידיך $1000 (ארה"ב) טבין ותקילין, כסף עובר לסוחר. אתה לא צריך לסכן דבר ולא תשלם לי אגורה אם אצדק, וכל מה שיופק יהיה ג´יבריש. שכרי יהיה נפוץ עולמך. ?Do we have a deal אני מועיד (מאתגר) אותך קבל הפורום כולו. ואפרופו, תקשור מסוייע: מסופר כי בבקר מושלג אחד בוושינגטון, טייל קלינטון בגנת הבית הלבן ולפתע צדה עינו כתובית שנראה כי נוצרה בשלג ע"י הטלת מי-רגליים. לשון הכתובית היה "מוות לביל קלינטון". מיד הוזעקו מומחי זהוי-פלילי של ה- FBI. כעבור יום של חקירה מאומצת, כולל בדיקות מעבדה אינספור, התיצב הבלש האחראי על החקירה במשרד האובלי ודיווח לנשיא: "מצאנו שני דברים. האחד לא כל כך טוב, והשני ממש גרוע" ???? "
השתן הוא של אל גור, אולם כתב היד הוא של הילארי..." מי יתן ויכלו הפאגאנים השוטים מעל פני האדמה...