חימום לקראת ufc 148

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

ok6

New member
אז בבקשה תסביר לי מה אמרתי שהוא לא נכון

חבל שאתה מכניס כל מיני עקיצות אישיות לדיון שאני רק בא להביע את דעתי בו (ואני מדגיש שוב פעם דעה).
אם אתה באמת חושב שאני מדבר שטויות, אז בבקשה תתקן אותי אני אשמח לשמוע איפה אני טועה וללמוד על דברים שלא ידעתי.
אם אני כותב משהו שלא נעים לך לשמוע אני מתנצל זו לא הכוונה אבל לקרוא לי ילד ולומר לי שאני לא לא מבין כלום בmma רק מראה לי שאין לך איך להגיב אז מתוך תסכול אתה יורד לפסים אישיים.

yair_bar

New member
מנהל
עזוב, זה לגיטימי שיש ביננו חילוקי דיעות לגבי

לוחמים. זה דבר טבעי. אחרי הכל לא כל האנשים מעריצים את אותה קבוצה ומצביעים לאותה מפלגה.

בקשר לעקיצות - קח את זה ברוח טובה - לא אישי

אני חושה שהתלבשתי עליך בעיקר בגלל ההערצה לפיודור שמאפיינת בפורום ילדים שבאים אחרי שראו פעם קרב שלו בטעות ביוטיוב ובטוחים שהוא סופרמן. אוהדים אמיתיים של הספורט בעיקר מבואסים עליו על הבחירות הגרועות, חוסר הרצון להגיע ולהלחם ב UFC. שנים חיכו לקרבות שלו נגיד נגד קוטור.

אני מסוג האוהדים שמעריץ לוחמים עם ביצים. למשל אני תמיד מזכיר לחיוב את בי ג'יי שהלך ונלחם נגד האלוף בקבוצת המשקל מעליו ומאוכזב מ הקנדי שלא הלך נגד סילבה כדי להוכיח שאתה באמת אחד הגדולים בכל הזמנים.

גם הבחירה של סילבה כן לקחת את ה"אתגר" מול גריפין מעצבן אותי כי ברור שזו בחירה קלה והוא העריך במידת בטחון רבה שהוא יכול לנצח אותו. אני רציתי באותה תקופה לראות את סילבה מול מאצ'ידה ועכשיו מאד מול ג'ונס.

ככה אתה הופך להיות עז עם ביצים, לא על ידי ריקוד בזירה מול דמיאן מאיה

ok6

New member
אז לפחות שנינו מסכימים על דבר אחד

וזה שסילבה לא הgoat
btw
פדור > סופרמן
לא מבין איך אפשר להשוות בכלל ...

yair_bar

New member
מנהל
בכלל לא מבין בשביל מה טובה ההגדרה של goat

לא מספיק אני מתחרפן כל פעם מחדש מדירוגי P4P של שרדוג, צריך עכשיו עוד ערך שיעצבן אותי?

שדיינה ימצא שטיקים חדשים לפרומו שלו ויעזוב אותנו בשקט

אני אכנס לרנדי קוטור במשפט אחד

הוא התחיל את קריירת הmma שלו בגיל שפדור פרש! (קרב ראשון בגיל 33) ותראה לאיזה הישגים הוא הגיע

drorm5

New member
איך אתה אומר דבר כזה על לידל??

הפנים של האירגון בתחילת שנות האלפיים, קרבות מדהימים וטרילוגיות עם לוחמים שיחקקו בהיסטוריה.

להזכירך, הצליח לשמור על החגורה כמה פעמים בקטגוריה שלפני הגעתו של ג'ון ג'ונס הייתה מחליפה ידיים יותר מאריאני..

הייתי מצפה לקצת יותר כבוד ללוחמים שעזרו להביא את הענף הזה למקום שהוא נמצא בו היום.

ok6

New member
אני מודע לכך שהדעה שלי לא פופולארית אבל

בראייה שלי ככה אני מנתח את הקריירה שלו.
אני לא חולק עליך שמדובר בלוחם מפורסם שיהיה מעורב בקרבות מדהימים (במיוחד הקרב הראשון מול ראמפייג' אחד הטובים ביותר שראיתי) אבל אני לא חושב שהוא אי פעם היה לוחם אדיר (מהליגה של אנדרסון,פדור...).
יש לי הרבה כבוד לדרך בה הוא נלחם בזירה אבל אני אלא חושב שזה בהכרח נוגד את זה שהוא נהנה מהמון יחסי ציבור שלדעתי הביאו אותו למעמד שלא באמת מגיע לו.

motrozen

New member
מסכים איתך בקשר לצ'ק

לפי דעתי הרמה בפרייד היתה הרבה יותר גבוהה מאשר בUFC (אולי בגלל הסמים)
ואני מאמין שסילבה (למרות שהפסיד ללידל בUFC), רמפייג', ארונה, נוגירה ושוגון היו מנצחים את לידל באותה תקופה

ותודה שהזכרת את גיא מצגר (הלוחם האהוב עלי)
שלצערי היה הג'ון פיטש של אותה תקופה - הכי טוב אבל תמיד היה מישהו יותר טוב
וכמובן שהוא שונה מג'ון פיטש בכך שכל קרב שלו היה חגיגה ולא כדור שינה

מומלץ לכולם הקרבות שלו במיוחד מול לידל וסילבה

REL YESAYA

New member
מאיפה אתה יודע כמה ידיים החליפה אריאני ?

ואיך זה קשור לדיון ?

yair_bar

New member
מנהל
תכלס לא כזה מסובך

יש אותי, את זקס, את אודי, את רןזזז. זה רק מהפורום הקטן שלנו בישראל. תעשה את הכפולות

yair_bar

New member
מנהל
למזלי, אני מתעד הכל במצלמה

יש למטה בחתימה שלי קישור לבלוג. את יכולה להכנס. תמצאי שתי ביקורות מסעדות לפחות בהן סעדתי איתה.

בהצלחה

elvis18

New member
לפי כמויות הפורומים בעולם של MMA

נראה שיש לה הרבה עבודה לאריאני ...

זקס11

New member
בעעעעע

אפילו בבובת מין שלי יש פחות סיליקון, והיא מרגישה יותר אנושית מאריאני (וגם אומרת פחות שטויות).

אני לא יודע מה ההעדפות שלך, אבל אני מעדיף את הסיליקון שלי במחשב או בחלב.

udi102

New member
על איזה פסגה אתה מדבר ?

אולי נלחם בבררה כל הקריירה וזאת העובדה חוץ מהנדו כולם לוחמים בינוניים וחלקם אף ברמה של כלום ושום דבר ,נלחם בפסגת הבררה אולי ,פידור עשה רצף שסילבה יכול ללקק לו את הרגליים ,גם גונס וGSP יכולים להגן על התואר מול סרדינים ,אולי GSP יבחר את היריבים כמו סילבה ? אני אומר אחרי שגונס עובראת הנדו ,צריכים לתת לו להלחם בטיטו ,לידל פרנקלין ,גריפין בכל הגריאטרים , אה שכחתי את סוזניצקי ואולי גם את רוגריו ניוגרה ,למען האמת פרנקלין של היותר טוב טוב ממה שהוא היה מול סילבה .

סילבה נלחם פעמיים בשנתיים האחרונות ,מול לוחמים כמו אוקאמי ובלפורט שיכולים לגרד את הטופ 20 בLHW .אני לא יכניס את לוטר ,לייטס ,קוטה ,מאיה כי זה כבר משפיל ,האחרון נמצא בתחתית הWW או שהוא חזר לMW והשאר פשוט נעלמו חודשים אחרי שנלחמו בסילבה .

איזה פסגה ????????

אני אגיד משהו שנשמע הזוי

אבל אני מאמין לזה
הגדול בכל הזמנים זה דן הנדרסון
נכון שיש לו הפסדים אבל דן נלחם מ-1997
ניצח בטורניר משקל פתוח
אלוף עולם במשקל קל בינוני
אלוף עולם במשקל בינוני
אלוף עולם במשקל חצי כבד
ניצח גם בהוויט את פידור וגילברט
נלחם בטופ תמיד לעולם לא התכופף מול אף לוחם
לא מתרץ תירוצים
הבחור נלחם בארבע מחלקות לא פוחד מאף אתגר עולה פצוע וגם חצי מת
לוחם פשוט ענק אף קרב שלו לא משעמם תמיד הוא בא לתת את כל כולו בלי חארטות סטייל טאלס לייטס ומאיה או קרבות GSP שמשחק SAFE הוא תמיד בא לגמור את הקרב משלב קרבות מלהיבים וביחד עם זאת גם שקולים
אולי הוא לא הכי הלוחם הכי טוב כרגע הוא אבל הטוב בכל הזמנים
אנדרסון מחזיק אולי ברצף גדול יותר GSP וג'ונס יותר מוכשרים
אבל מה שהנדו עשה בספורט במשך 13 שנה אף לוחם אחר לא עשה

למעלה