חימום לקראת ufc 148

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך
אתה יכול להגיד אפילו שהנדרסון הפסיד את החגורה

של פרייד באיחוד החגורות נגד אנדרסון סילבה. הפסיד סיבוב שני אחרי שבסיבוב הראשון לא עשה יותר מידי נזק.

udi102

New member
לא GOAT ולא לוחם MMA

רקדן עם סטרייקינג אוברייטד שנתקל ברמה הכי נמוכה שיש בMMA ,לא נלחם בשום סטרייקר טוב חוץ מבלפורט שגם אותו ניצח בלאקי קיק , קיבל מאצ אפים הכי קלים ולא נתקל במתאבקים ,לעומת פידור שאנשים פה יורדים עליו אבל חוץ מזוליליניו וHMC נילחם אחר כן באלופי הUFC אורלובסקי וסילביה (באותה תקופה הטופ של הטופ ) ,ניצח אחרי כן את רוגרס המסכון ואף הפסיד במקרה (אומנם אני היחיד שהימר על ורדום בעולם אבל זאת היתה לאקי סבמישן) ,נלחם בביגפוט והבין שהוא לא בטופ יותר ואחרי ההפסד להנדו רק רצה לסיים את הקריירה יפה ,אומנם יש הרבה ביקורת על ההתנהלות של פידור אבל הוא נלחם בלוחמים פי 2 ברמה מסילבה ,ויש לו רצף הרבה יותר ארוך אז אם כבר פידור הלוחם הכי גדול של הספורט עד היום ,באופן כללי סיכוי גבוהה שגונס יעקוף את כולם כבר בעוד שנה ,שנתיים ,במידה וGSP לא יחזור טוב מהפציעה וצריך לזכור שGSP לא נלחם כבר יותר משנה בשל פציעות ועתידו לא ידוע ,ככה שנכון להיום פידור הלוחם הגדול בכל הזמנים .

דרך אגב סילבה לא מעניין לי תביצה הימנית וגם אם ינצח את סונן הוא יפסיד לבאים אחריו

ok6

New member
וואו פעם ראשונה שאני נתקל במישהו ששונא

את אנדרסון סילבה יותר ממני....

udi102

New member
אני לא שונא אותו

אני מתעב אותו ,"לוחם" חסר כבוד אני לא ישכח ולא יסלח על מה שהיה מול מאיה וחוץ מזה הוא אוברייטד הכי גדול בתולדות הספורט וכל מילה שלי לגביו אמת לאמיתה .

PersonaNonGrata

New member
סילבה P4P מספר 1 בעולם וגם לוחם של פעם בעשור.

לא יעזור לך כלום...
וחוץ מזה אתה מדבר שטויות...אתה נותן לפידור קרדיט על ניצחון לטים סילביה שהוא כנראה האלוף הכי אוברייטד והכי פחות כישרוני שהיה אי פעם ב UFC ומתעלם מהניצחון של סילבה על פרנקלין שבזמנו היה אלוף מאוד ראוי ולא פראייר בכלל וסילבה ניצח אותו בדומיננטיות מדהימה פעמיים...
לא נילחם במתאבקים? הוא נילחם וניצח את אוקאמי,הנדו וסונן ב MW זה בערך הצמרת של המתאבקים...
הוא הגן על התואר 12 פעמים..אפילו מבחינת הסטטיסטיקה של ה MMA הוא היה אמור להפסיד לפחות פעם אחת בלאקי פאנצ' מול לוחם אחר(שאל את GSP על זה)וזה לא קרה לו...
זה שהיו לו כמה קרבות שהוא עשה בהם שטויות וזילזל בצורה מגעילה בירבים שלו לא לוקח ממנו את כל ההישגים הגדולים שלו...
סטרייקינג אוברייטד עלק...אתה עיוור? אתה לא רואה שהסטרייקינג שלו הוא כמה רמות מעל כל לוחם אחר ב MMA? כנראה לא התאמנת אף פעם באיגרוף או Muay Thai.כי אז היית מבין כמה עבודת הראש שלו והדיוק של המכות שהוא פוגע זה גאונות לשמה...
Love Him or Hate Him הוא לוחם הMMA הטוב ביותר שהתהלך על כדור הארץ וזה כנראה גם ישאר ככה הרבה מאוד זמן. כי אפילו עם ג'ונס יעבור את המאזן שלו הוא לוחם שמתבסס המון על המבנה הגופני שלו ופחות על כישרון לעומת סילבה...

udi102

New member
תגובה ....

סילביה אוברייטד ? ופרנקלין ראוי ? נצחונות על לואזו וקאפינג נייט קווארי זה ראוי ? WTF ? ניצח את סונן ? כאילו סונן זה עילוי ,סונן זה מתאבק טוב מאוד בלי שום ידע בסטרייקינג שנתן לו פאקינג שני נוקדאונים אל תבלבל לי את הביצים על סטרייקר מוחנן ! הנצחון היחיד של סילבה ששווה משהו זה על הנדו . אוקאמי מתאבק ?? הוא הבררה של הבררה !

סילבה מתבסס על כשרון יותר מעל פיזיות ?WTF ? יש לו ריץ של HW ! והוהוא בגודל של LHW על מה אתה מדבר ?!

אני עיוור כי אתה אלוף הארץ באגרוף ?!(לא שזה שווה הרבה ) מול איזה סטרייקר טוב סילבה נלחם ??? רק מול זונות BJJ ,וברולרים .

אני מדבר שטויות ?!

PersonaNonGrata

New member
יש איזה דבר מדעי חדש כזה. אולי עוד לא שמעת

עליו..הוא נקרא זמן!! שמות שהיום לא נראים מרשימים בזמנו היו לוחמים רצינים...פרנקלין בזמנו ניצח את הטופ של המחלקה...
אפשר להגיד אותו דבר על לידל(או על כל אלופי העבר): את מי הוא כבר ניצח?? אורטיז?? ג'רמי הורן? קוטור?
ושוב אתה מזיין את השכל...אם היית רואה קרבות קודמים של אוקאמי היית מבין שהוא מתאבק מצויין(למרות שהוא יפני ובא מרקע של ג'ודו)ואיזה בררה בראש שלך??הוא שנים היה בטופ של ה MW...
זה שסילבה נתפס פעמיים מסונן לא אומר שאין לו סטרייקינג מטורף..כל אחד נתפס לפעמים..זה קרה לטובים ביותר בכל ענף לחימה...
גם אם לסילבה יש ריץ גדול יחסית ל MW הוא עדיין מתבסס הרבה יותר על כישרון...
כן אתה מדבר שטויות...

ok6

New member
אתה קצת מתבלבל לדעתי

פדור ניצח את מירקו ואת נוגיירה (פעמיים) ששניהם היא בשיאם בפרייד, לא רק שהם היו 2 מההויוויט הטובים ביותר הם גם היו 2 מהלוחמים הכי טובים (בכל המשקלים ) לאותה התקופה.
לאנדרסון יש נצחון גדול על הנדו (שבא עם פציעה רצינית בגב אבל שוב פעם נצחון זה נצחון אז שיהיה) וזהו! אין לו רזומה כמו שוגאן,ג'ונס,פדור,סיינט פייר,הנדו... ועל זה אתה לא יכול להתווכח.
מסכים איתך לגבי זה שסילביה לא בדיוק עילוי אבל בתקופה ההיא הוא היה בטופ של ההויוייט ביואפסי מה שמראה לך כמה פדור הקדים את זמנו וכמה טוב הוא היה ביחס למתחרים שלו מפרייד ושאר אירגוני הmma.
אני חולק על אודי בטענה של סילבה הוא אוברייטד (כי אם כמה שאני שונא אותו אני מעריך את היכולות שלו בזירה), אבל אל תטעה הוא כמעט ולא נלחם בסטרייקרים בקריירה שלו (בלפורט וזהו בערך),הנצחון מול פרנקלין בעיני לפחות הוא לא משמעותי (פרנקלין עשה טייטל ראן על לוחמים כמו: דייויד לואזו,אוון טאנר,קן שמרוק ונייט קווארי לא בדיוק רזומה מדהים).
בנוגע להשוואה לג'ונס- לא יודע אם שמת לב אבל סילבה הוא מידלוויט ענק,סליחה הוא בעצם לייטהויוויט גדול (ראה סילבה מול גריפין) אז גם לו יש יתרון משמעותי בריץ' על חבריו למחלקה באופן די דומה לג'ונס.
אנדרסון לוחם עם סטרייקינג מצוין (וזה בא ממישהו שמתאמן במואי תאי איזה 16 שנים) בכלל לוחם ממש מוכשר אין שום ספק, אבל אל תטעה בזה שהוא בחר להלחם במחלקה סופר חלשה כי על זה אי אפשר לערער (מה שלא תוכל לומר על הריצה של פדור בפרייד שם מחלקת ההויוויט הייתה ברמה גבוהה).
אנדרסון היה בקלות יכול להחשב הgoat אם רק הוא היה עושה את מה שהוא שעשה בקטגורית המשקל שאליה הוא שייך .....
בעיני לפחות זה לא רק איך ניצחת יותר את מי ניצחת....

באסטר1

New member
זה משנה?

אם אנדרסון היה בLHW אנשים היו אומרים שיעלה לHW..
גם ככה אודי חושב שג'ונס הוא הלוחם הטוב בכל הזמנים למה ג'ונס לא עולה לHW?

קיצר תאוריות ושטיות פרנקלין ניצח חרטות אבל בתקופה שלו זה היה הטופ ולא רק שם בהרבה מחלקות הטופ לא טוב כמו שהיום
אז מה אתם מצפים שפרהלקין יגיד טוב אני אחכה 5 שנים שיגיע טופ לגיטימי ואז אנסה לקחת את החגורה?
הלאה הלוחמים שיש היום בMW והם הטופ וסילבה ניצח אותם
הוא אמור לעבור מחלקה כדאי לעשות לעצמו חיים קלים? הבנאדם בן
36
עוד שניה פורש
אפשר לומר את הדברים האלה גם על פן? גם על יוז? גם הם ניצחו לוחמים שהיום כבר לא בטופ
אז מה אם הוא שחצן? אז מה..מה השנאה כאילו עשה לכם משהו אישית
הוא רק מוכיח שהוא הכי טוב שכולם שונאים אותו ורוצים לראות אותו למטה

ok6

New member
בטח שזה משנה...

אנדרסון (לדעתי לפחות) היה צריך להלחם בלייטהויוויט מהרגע שהוא עבר ליואפסי או לפחות אחרי הגנה או שניים בפרנקלינוויט.......
להזכירך (או שלא ידעת) ריץ' פרנקלין כן נלחם בלוחם טוב ששמו ליוטו מצ'ידה והוא הפסיד לו בנוקאאוט בסיבוב ה-1 ,אז זה לא נכון שלא יצא לא אף להלחם מול מישהו טוב פשוט לא יצא לו לנצח מול לוחם ברמה מאוד גבוהה (אלא אם אתה מחשיב את הנצחון על הנדו שבעיני לפחות היה די בולשיט).
אין שום קשר לשנאה, אם הייתי קורא את מה שכתבתי בפוסטים הקודמים היית אוה שאמרתי שאני שופט לוחם נטו על ביצועים בזירה ולא שום דבר אחר, גם את מאט יוז אני לא יכול לסבול (אוקיי גם את ביג'יי) אבל שניהם לוחמים גדולים עם רקורד מפואר שנלחמו במחלקות הרבה יותר תחרותיות מאנדרסון ולדעתי לפחות יש להם גם רזומה יותר טוב ממנו .
שים לב לקטע מעניין- יוז ואנדרסון שניהם נלחמו וניצחו את ניוטון אבל לא בדיוק היית מצפה ששניהם ילחמו באותה הקטגוריה? ביג'יי אפילו נלחם במצ'ידה שהיה אז יותר קרוב להויוויט בכלל (רק מראה לך כמה אנדרסון ביזבז את עצמו מול לוחמים שלא בגודל וגם בליגה שלו וזה נורא חבל...)
בנוגע לג'ונס- ג'ונס בעצמו אמר שתוך 3 קרבות הוא עולה מחלקה בגלל שהוא לא חושב שהוא יצליח לחתוך משקל יותר וטוב מאוד באמת כי הוא פשוט הרבה יותר גדול באופן משמעותי מהחברה במחלקה שלו (אההמ סילבה) אבל לפחות הוא מאתגר את עצמו ועובר להויוויט שם נוכל לראות מה הוא באמת שווה.
ואני ממש לא שונא את אנדרסון כי הוא הכי טוב (הוא מעולה לדעתי אבל לא הכי טוב),אני שונא אותו כי הוא איש דוחה וצבוע שמרצה לכל העולם על כבוד וערכים אבל שהוא נכנס לזירה הוא לא מכבד את היריב, האוהדים והספורט .

באסטר1

New member
מא'צידה זה הטיעון שלך?

מא'צידה תמיד היה טוב בעמידה אבל הקריירה שלו זינקה רק שהוא החליט לקחת אותה ברצינות.
הוא עלה לקרבות מידי פעם להוכיח רק שהשיטה שלו טובה וזה נכון
שוב פרנקלין היום לא שווה הרבה אבל בעבר היה שוה הרבה
זה שאנדרסון קיבל את ליבן בתור 1NC מוכיח לך את הרמה שהייתה שם בעבר
אם כל לוחם יגיד שמחלקת הMW לא שווה כלום אז בוא פשוט נסגור אותה לא?

אם תשים לב בMMA כמעט כל לוחם שנלחם הוא נלחם מחלקה מתחת למשקל הטבעי שלו בשביל יתרון , זה לא נחשב רמאות זה חשיבה נכונה
גם אתה אם היית לוחם מקצועי שיושב על 80 קילו נגיד היית נלחם ב77
ברוק לסנר חותך ל120 כולו בהמה והוא ניצח?
מסכים שהיריבים של סילבה לא רלוונטים אבל זה מה שהיה הטופ בעבר
זה לא משנה העיקר שהוא ניצח ואם הסגנון שלו זה פשוט כיף לראולת שהוא בא להלחם ולא לשחק
מה שהוא עושה מאחורי האוקטגון בתור בנאדם זה עניין שלו בלבד ואין סיבה שאשנא אותו על דברים שאני לא אמור להיכנס אליהם

ok6

New member
בכלל לא חושב שזה רמאות..

אני רק חושב שכדי להחשיב מישהו ללוחם הטוב יותר בכל הזמנים מן הראוי שלפחות הוא יהיה בגודל של שאר המתחרים.... ( גרסה מוקצנת של הטענה הזאת -ראה סמי שילט k-1 )
* סילבה יושב על 220 פאונד אז הוא גם צריך לחתוך לא קצת בשביל לייט הויוויט...
מה שהוא עושה מאחורי האוקטגון לא מעניין מה שהוא עושה בתוכו כן- יואפסי 112 דמיאן מאיה שהיה הדבר הכי מרגיז שראיתי ב11 שנים שאני רואה mma וראיתי לא מעט בולשיט בפרייד
לגבי מאצ'ידה- החליט לקחת את הקריירה ברצינות? מאיפה אתה מביא טענה כזאת? אתה יודע מה הלך לו בראש ובמחנה האימונים שלו באותה התקופה? זה שהוא לא נלחם ביואפסי (שבאותה התקופה שנת 2003 לא היה בדיוק במצב מרשים) או בפרייד לצורך העניין לא אומר שהוא לא לקח את הקריירה ברצינות, רבאק הבן אדם מתאמן באומנויות לחימה מגיל 0.
ראית את הקרב ביניהם? לפרנקלין לא היה כלום להציע למצ'ידה וזה עוד שהוא "לא לקח את הקריירה ברצינות" כמו שאתה טוען, ריץ' פרנקלין לוחם טוב ולא שום דבר מעבר.
אני מוצא את זה נורא מעניין שדעות של דיינה וויט הפכו לעובדות, ועובדות הפכו לדעות... יפה שלדיינה יש את הכוח גם לשנות את העתיד של הספורט וגם לעוות את ההיסטוריה שלו...

אני חולק עליך

מצידי שאנדרסון ירד מחלקה זה יגיד עליו הרבה
התחרות ב-WW או ב-LHW בהרבה יותר גדולה מ-ה-MW
לראייה קח את פרנקלין
אנדרסון,ויטור טובים יותר מריץ'
אבל נגד מוניוז ווידמן ביספינג או סונן אני מאמין שהוא ינצח שני קרבות זאת אומרת שהוא טופ 5 או7
ב-LHW אני אגיד לך שמות של שלושת רבעי מחלקה שטובים יותר מריץ'
דמיאן מאיה נחשב לטופ 5 עד 8 לגיטימי אבל במחלקה של ג'ורג'י יהיה לו המון מה לטחון כדי להיות טופ 10
אנדרסון לוחם עלית אין ספק אבל הוא כמו פידור לא רוצה אתגרים

נ.ב אם סונן מס' 2

זה אומר המון על המחלקה הזאת
מישהו רואה אותו מצליח מחלקה למעלה או למטה? הוא לא יהיה טופ 5

ok6

New member
אמיתי, אני מסכים לחלוטין עם רוב מה שכתבת..

אני רק חושב שאתה טועה אם אתה חושב שסילבה ישמיד את שוגאן, אומנם שוגאן לא במיטבו אבל הוא עדיין מאצ'אפ לא טוב בשביל אנדרסון.
שוגאן נלחם בצורה מרושלת בקרבות האחרונים( גם כושר לקוי) אבל אני באמת מאמין ששוגאן יכול לנצח את סילבה, ולא רק בגלל שאני אולי האוהד מס1 שלו (מודה באשמה) גם מנקודה של מי שמתאמן בקיקבוס\מואי תאי ואגרוף כל כך הרבה שנים אני בטוח שאם שוגאן יבוא עם גיים פלאן מוצלח ובלי פציעות הוא עוצר את סילבה וכל לוחם במחלקה פרט לג'ונס (בטח יכול לתת לו פייט יותר טוב מהפעם הקודמת אם יבוא מוכן ובריא, לנצח אני בספק כי ג'ונס פשוט מאצ'אפ נוראי בשבילו).
יש לו את הטכניקה בעמידה (שהוא לא בוחר להיות ברולר), יש לו נקואאוט פאוור, יש לו סנטר מגרניט,יש לו ג'יו ג'יטסו ברמה גבוהה, גראונד אנד פאונד מעולה, טיקדאון מצוין מהקלינצ', לב ,קרדיו (שהוא לא בא פצוע)רק הטייקדאון דפנס תמיד היה החור המרכזי וזאת כנראה הסיבה שהוא לא ינצח את ג'ונס לא משנה כמה פעמים הם ילחמו.
הפציעות ובחירות שגויות בקריירה מנעו ממנו לדעתי להיות בטופ 3 של כל הזמנים, אני ממש מקווה שזה לא מאוחר מדי והפציעות לא גבו מחיר כבד מדי כי הנעורים עדיין לצידו.
סורי על החפירה, בשבילי שוגאן הוא השארית האחרונה מפרייד שעדיין בטופ (נכון גם הנדו, ואולי גם אנדרסון אבל אותם אני פחות אוהב..)
*בטח שהנדו יכול לנצח את האחים נוגיירה היום, אבל זה באמת אומר משהו? הוא נלחם מול שניהם בפרייד ורינגס (מקווה שאני לא טועה) אז הוא כבר מיצה את הסיפור איתם לא?

לגבי האחים נוגיירה זו היתה הערה

לא משאלת קרב
אך לגבי שוגאן כל מה שאמרת עליו תקף ביתר שאת גם לסילבה ולדעתי סילבה יותר חד
אבל זה קרב
א-ג-ד-ה!!!

למעלה