אמיתי, אני מסכים לחלוטין עם רוב מה שכתבת..
אני רק חושב שאתה טועה אם אתה חושב שסילבה ישמיד את שוגאן, אומנם שוגאן לא במיטבו אבל הוא עדיין מאצ'אפ לא טוב בשביל אנדרסון.
שוגאן נלחם בצורה מרושלת בקרבות האחרונים( גם כושר לקוי) אבל אני באמת מאמין ששוגאן יכול לנצח את סילבה, ולא רק בגלל שאני אולי האוהד מס1 שלו (מודה באשמה) גם מנקודה של מי שמתאמן בקיקבוס\מואי תאי ואגרוף כל כך הרבה שנים אני בטוח שאם שוגאן יבוא עם גיים פלאן מוצלח ובלי פציעות הוא עוצר את סילבה וכל לוחם במחלקה פרט לג'ונס (בטח יכול לתת לו פייט יותר טוב מהפעם הקודמת אם יבוא מוכן ובריא, לנצח אני בספק כי ג'ונס פשוט מאצ'אפ נוראי בשבילו).
יש לו את הטכניקה בעמידה (שהוא לא בוחר להיות ברולר), יש לו נקואאוט פאוור, יש לו סנטר מגרניט,יש לו ג'יו ג'יטסו ברמה גבוהה, גראונד אנד פאונד מעולה, טיקדאון מצוין מהקלינצ', לב ,קרדיו (שהוא לא בא פצוע)רק הטייקדאון דפנס תמיד היה החור המרכזי וזאת כנראה הסיבה שהוא לא ינצח את ג'ונס לא משנה כמה פעמים הם ילחמו.
הפציעות ובחירות שגויות בקריירה מנעו ממנו לדעתי להיות בטופ 3 של כל הזמנים, אני ממש מקווה שזה לא מאוחר מדי והפציעות לא גבו מחיר כבד מדי כי הנעורים עדיין לצידו.
סורי על החפירה, בשבילי שוגאן הוא השארית האחרונה מפרייד שעדיין בטופ (נכון גם הנדו, ואולי גם אנדרסון אבל אותם אני פחות אוהב..)
*בטח שהנדו יכול לנצח את האחים נוגיירה היום, אבל זה באמת אומר משהו? הוא נלחם מול שניהם בפרייד ורינגס (מקווה שאני לא טועה) אז הוא כבר מיצה את הסיפור איתם לא?