חימום לקראת ufc 148

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

yair_bar

New member
מנהל
הייתי עושה לך לייק, אבל

אני לא אסלח לו על ההפסד לשילדס

חוץ מזה, עזוב לוחם לא לוחם - הוא אחלה גבר

ok6

New member
בכלל לא הזוי

מוכרח לומר שאני מסכים עם רוב מה שכתבת.
דן הנדסון נלחם בטופ למעלה מ10 שנים,נלחם גם באירגונים הכי טובים ומול הלוחמים הכי טובים ועל זה אף אחד לא יכול לערער.
יש לו נצחונות על: נוגיירה (רודריגו),פדור,שוגאן,ואנדרליי,בלפורט ועוד רבים וטובים.
אני חושב שמה שהכי מרשים בהנדו היא העובדה שלמרות הגיל והקילומטראז' האדיר שהוא צבר בספורט הוא עדיין נלחם בטופ משהו שקשה לי לומר על אף לוחם אחר.
בעיני דן הנדרסון הוא לוחם שמגיע לו מקום בטופ 5 של כל הזמנים, לגבי המקום הראשון יש לי הסתייגות קלה (קלה) כי בתור מי שעוקב אחרי הנדו המון זמן שמתי לב (ולא רק אני) לעובדה שהנדו זכה בכמה וכמה קרבות בהחלטה מעוררת מחלוקת (ניוטון,בוסטמנטה,נינג'ה,פרנקלין,נוגיירה...) מכאן גם הוא קיבל את השם "דסישן דן" שליווה אותו במשך זמן.
שורה תחתונה- לוחם ענק,אגדה בספורט אם יצליח להשיג אליפות ביואפסי (לדעתי הוא יפסיד לג'ונס ואז יקבל קרב מול סילבה במידלוויט) הוא הרוויח את מקומו כגדול ביותר בכל הזמנים.

ok6

New member
עד כמה שהייתי רוצה שזה יקרה...

לא הייתי בונה על זה, זה מאצ'אפ נוראי בשביל הנדו...
אם הנדו מנצח את ג'ונס זה יהיה אחד האפסטים הגדולים ביותר בהיסטוריה,למרות המעמד והרזומה של הנדו המאצ'אפ הזה הוא ממש לא לטובתו וזה בלשון המעטה.
מה אתם חושבים?

ברור שזה חסר סיכוי

ג'ונס טוב ממנו בהאבקות, טוב ממנו בעמידה ואני בטוח שגם בbjj, כושר עדיף, אתלטיות עדיפה. ובכל זאת ימנית אחת של הנדו.
לא בונה על זה כי אם ראמפייג', מאצ'ידה ושוגאן כשלו רק אלוהים או ישו יעזרו להנדו, והם גם בצד של ג'ונס.

danielmo1

New member
לא אחד האפסטים

אלא האפסט הכי גדול בהיסטוריה של כל ספורט שהוא (אני מדבר בשיא הרצינות)

אני בכלל מחזיק מהנדו שעולה לקרב הזה הבן אדם לוחם בכל רמ"ח איבריו

yair_bar

New member
מנהל
אם הפסיד לסילבה

קשה לי לראות אותו מנצח. בכלל, הוא לא ממש מוצלח מול סטרייקרים מהירים/טכניים.

תכלס הכי מסקרן לראות אותו מול מאצ'ידה

ok6

New member
אולי זה רק אני

אבל אני מרגיש שהמאצ'אפים בקרבות האליפות האחרונים ממש גרועים?
שאני חושב על זה לעומק 2 קרבות האליפות האחרונים שהיו מעניינים בגלל שהמאצ'אפ היה טוב (אדגר מול בנדו ודיאז מול קונדיט)
בכל שאר קרבות האליפות בזמן האחרון התוצאה הייתה כתובה ברגע שהכריזו על הקרב, הסיבה שאני מתרגש לקראת 148 שזהו קרב האליפות הראשון מזה הרבה זמן שהתוצאה בו היא ברורה מראש (לדעתי לפחות) ולא בגלל שאני אוהב את סונן או את סילבה.
ממש מוזר לי הקרב של מיר מול דוס, זה באמת אחד המאצ'אפים הכי גרועים מזה הרבה זמן, לדעתי היו צריכים לתת את הקרב לוורדום או האנט שלפחות היו נותנים איזשהו פייט (שוב זו רק דעתי אז לא לקפוץ עלי) .
למרות שמיר צבר 3 נצחונות הכתובת הייתה על הקיר בשביל מה שמכיר את מיר, אני באמת חושב שהאנט היה נותן פייט טוב וגם וורדום שלמרות המפגש הקודם בינו ליבן ג'וניור היה אופציה יותר טובה ממיר בגגל שהוא השתפר משמעותית ולדעתי לפחות הוא לוחם שעולה על מיר ברוב האספקטים (שוב לא אמרתי שהם ינצחו בוודאות אבל הם היו נותנים קרב יותר טוב ממיר).
גם סילבה מול אוקמי בריו היה ממש קרב רע לדעתי, אוקמי פשוט היה מפוחד וקפוא במשך כל הקרב אפילו הוא חשב שהקרב אבוד מראש .....
קיצר, ג'ו סילבה תתפטר לא רוצים אותך יותר!

אני מאוד מסכים איתך בעניין ג'ו סילבה

אבל הכוונה שלי לפחות היא שהוא יתפטר ושהתפקיד שלו ימחק.

AmitNHB

New member
הוא אכן לוחם ענק, גבר שגברים, אחד הגדולים,

אבל... התעלמת מהמאורעות הפחות מרשימים כמו ההפסד וחצי למיסאקי, ההפסד לשילדס, ההפסד הכפול לרוג'רו. הנדרסון הוא בהחלט אגדה. מזכיר קצת את רנדי בכך שיש לו קבלות ב 2 (אפילו 3, אם תרצה) מחלקות אך הוא לא הטוב ביותר וגם לא השני הטוב ביותר באף אחת מהחלקות. בעיני הוא אגדה יותר גדולה מרנדי בגלל שהוא מעולם לא עשה חשבונות של כסף ולא ברח מקרבות אבל מצד שני הנדרסון מעולם לא היה אלוף ב UFC ועל החגורות שזכה ב PRIDE הוא מעולם לא הגן אז קצת קשה לקרוא לו הגדול מכולם בלי שהיה אלוף ליותר מקרב אחד אף פעם.

באסטר1

New member
טעות לגבי עניין הכסף

הנדו עזב לסטרייקפורס בגלל שלא קיבל עוד כסף שביקש

AmitNHB

New member
לא מדוייק וגם לא לזה התכוונתי.

ברור שכסף משחק תפקיד חשוב והנדון לא עובד בחינם אבל התייחסתי למקרה בו רנדי היה האלוף וסרב להגן על התואר מול נוגרה בטענה שרק קרב מול פידור נשאר לו וזאת למרות שנוגרה היה נחשב אז ועדין ל HW יותר טוב מרנדי וכמובן שהסוף זכור לכולם - קרב מול ברוק לסנר ואז עוד 5 אחרי זה (כולל ביג נוג). זה בעיני היה לא ספורטיבי והנדו אגב לא עזב רק בגלל כסף, הוא עזב כי לא קיבל קרב נוסף מול אנדרסון סילבה.

זקס11

New member
הפוך גוטה, הפוך

זה היה אחד הקטעים הכי גדולים של קוטור, כי הוא היה מוכן לוותר על הכל כדי להלחם ב HW מספר 1 בעולם.

אם אתה זוכר, לי ולך היה ויכוח עצום לגבי המקרה הזה. רק שאני כרגע לא זוכר מי היה בעד דיינה, ומי היה בעד קוטור.

AmitNHB

New member
למה הפוך ? זה אותו הדבר משני הכיוונים.

הכל עניין של כסף ושל תועלת מול סיכון. פידור בזמנו היה אלוהים וניצחון עליו היה הופך את רנדי, (אלוף ה UFC 5 פעמים בגיל 40 ומתקדם) לאלוהי האלוהימים והוא היה יכול לפרוש לו ולעשות מיליונים רק מזכויות השם שלו על מכוני אקסטרים קוטור מפה ועד עולם. חוץ מיזה שהיו ידוברים על כל מיני אולגרכים או בודוג פייטים למינהם דונלד טראמפים או סתם אנשים שבא להם להפסיד כסף שהיו מוכנים לשלם 3 מיליון דולר לכ"א בשביל הקרב אז זה לא שרנדי היה נלחם בחינם. לעומת זאת, קרב מול נוגרה, ה HW מס' 2 בעולם אבל לא שם גדול במכירות לא היה מספיק בשביל רנדי אך קרב מול לסנר עם מאזן של 3-1 ומילון קניות של מעריצי WWF, כן ?מזכיר לך שלשכר בחוזה של רנדי ב UFC היה תלות גדולה (אפילו כמעט בלעדית) במכירות PPV, אז כמו שאמרתי אז, רנדי בשר ודם, אדם כמו כולנו, חמדן לכסף והכל זה ביזנס ולא שום דבר אחר.

זקס11

New member
תזכורת קצרה

אחרי שקוטור הודיע על עזיבה למטרת קרב נגד פידור, דיינה הראה שהוא יודע לשחק מלוכלך, והוא גרר את קוטור לבית משפט. בסופו של דבר, קוטור הבין שהזמן משחק לרעתו, והוא חזר ל UFC עם זנב בין הרגליים.

להבדיל ממך, אני כן מאמין שקוטור רצה קודם כל להוכיח שהוא מספר 1 בעולם. כסף כבר יש לו, ולא מעט.

AmitNHB

New member
אם לקחת אדם שמנסה להפר חוזה באופן מובהק, ברור

ולא משתמע לשתי פנים, זה "לשחק מלוכלך" אז אתה צודק. אני לא מסכים איתך שרנדי הבין שהזמן משחק לרעתו. הזמן לא היווה בעייה. הוא תמיד יכל ללכת לערוך את הקרב עם פידור ביפן או רוסיה ולדאוג לצד המשפטי אחר כך, רק שאין עו"ד בארה"ב שלא היה מבהיר לו שהוא היה מסיים בפשיטת רגל אחרי מהלך כזה.

לכולם יש קרבות מביכים מדי פעם

במיוחד ההפסדים של אנדרסון סילבה
אל תשכח שהוא הפסיד לשילדס עם בעיות גב קשות שהיו גורמים לאדם רגיל ללכת לביטוח לאומי
ואני חולק על התפיסה שלך
הנדרסון מס' 2 גם ב-MW וגם-LHW
שני לאנדרסון ולג'ונס
היכולת להישאר בטופ של הטופ במשך שנים כל כך ארוכות זה לא מה בכך
במיוחד שהוא מחפש אתגרים כל הזמן ועולה פצוע נגד כל הסיכויים
וכל הקרבות שלו בזמן הפציעה בגב הוא ניצח באופן משמעותי את הקרב עד שהגב התחיל לנגן אם זה נגד רמפייג' אנדרסון ושילדס
והוא לא משחק על בטוח כמו אנדרסון סילבה במחלקה עלובה(המחלקה שלו בזיונית גם היום פרנקלין הוא טופ 5 פחות או יותר ב-MW בעוד שב-LHW הוא לא טופ 50 אמונה אישית שלי אם אנדרסון עולה מחלקה הוא ישמיד את כולם בדרך
כולל את שוגאן היחידים שיהוו לו בעיה אבנס מאצ'ידה וג'ונס אבל הוא מפחד)
הנדו לעומת זאת קופץ לכל אתגר לסיכומו של עניין הוא לא הלוחם הכי חזק בהיסטוריה וגם לא כרגע
אבל במכלול הקרבות והשנים עם אומץ וגם קרבות בצבע אתגרים קשים תארים רבים
אני רואה אותו נמבר1
נ.ב אני בטוח שהיום הנדו מפיל את שני הנוגיירות בקלות גם ביחד

למעלה