אז רגע כל יום פה הוא פרק? כאילו אנחנו בפרק 3 וגם רק 3 ימים מתחילת העונה? כי דברים זזים מהר ולאט בו זמנית.
לא זכור לי שהרגשתי ככה. בכל מקרה ברור שבהמשך זה לא היה ככה
בעצם לא כבר הפרק הראשון היה על איזה יומיים לפחות?
חחח יאוו איזה קרינג'י זה דייט עם אדם ורובי
אבל אדם שוב יצא מותק פתאום כשהוא אמר משהו חכם על אולה. אני כל הזמן שוכחת שהם חברים. ובסוף אדם ורובי מתחברים על טהרת הקרדישאנס לול
ובסוף היה דייט חמוד מי היה מאמין.
כן זה יצא חמוד למוות.
אני כבר לא זוכר מה אדם אמר, אבל זה באמת היה חכם (לא הקטע על הפלוצים). אבל הוא היה כזה חסר ביטחון שהוא שאל אם זה הגיוני מה שהוא אמר.
וכן, היה מצחיק שאדם התחבר עם רובי על הקארדשיאנס (שהוא רואה עם אמא שלו)
*הסיבה שנוטים לשכוח שאולה ואדם הם חברים זה שלא ממש בנו את זה בעונה 2. היו איזה שתי סצנות שלהם ביחד בחנות ואז אולה סיכנה את העבודה שלה בשביל לנסות להציל את אדם על הטעות שהוא עשה והיא פוטרה גם. ואז היא אמרה שהם חברים.
ד"א בעצם רובי ואדם לא היו באותה חבורה פעם? הרי ממש בהתחלה אדם יצא עם איימי והיא הייתה חלק מהקבוצה שלהם לא? זה מרגיש כ"כ עתיק שלא אמין שזה קרה בכלל.
זה לא מרגיש לי כל כך עתיד כי אני רק ראיתי את העונה הראשונה לפני זמן קצר.
האמת שכל הזמן אני ציפיתי שמתישהו תהיה איזו סצנה של איימי עם אדם שבה יש התיחסות לזה שהם היו יחד בעבר (והוא לקח מאוד קשה את זה שהיא נפרדה ממנו).
היה קרוב למשהו כזה בטיול בצרפת כשהוא היה יחד עם סטיב (החבר הנוכחי של איימי) וקייל (החבר שהיה לה לזמן קצר בעונה 1).
בכל מקרה גם כשאדם היה חבר של איימי הוא לא היה חלק מהUntouchables. לא ראינו אותו כחלק מהקבוצה אף פעם.
גם אנחנו רואים שלאנוואר ואוליביה יש בני זוג קבועים והם לא חלק מהקבוצה.
עוד צצדים מתגלים אצל רובי שהופכים אותה לחמודה יותר. אוף זה כזה חמוד שהיא מתאהבת באוטיס כ"כ מהר אבל חייבת (בעיני עצמה בעיקר) לשמור על המוניטין המטופש שלה. בסוף אני אהיה בעדם ואשכח ממייב, לא יאמן.
אוף אני ממש מחבבת את רובי עכשיו מסתבר שהטרופ של רע מבחוץ רגיש מבפנים עובד עלי גם בבנות מי ידע
הייתי ממש עצובה בשבילה שהיא ככה נפתחה כלפי אוטיס והוא לא אוהב אותה בחזרה. הסוף כשהחברים שלה עזבו הכל ובאו לנחם אותה היה מאד חמוד.
כן, רובי מתגלה כדמות ממש חמודה. הייתי צריך להזכיר לעצמי שהיא נוראית אל אנשים באופן קבוע. בעיקר אל מייב (ואפילו אחרי שמיבי עזרה לה בפרשה עם התמונה).
זה חמוד גם איך שהיא בהתחלה מנסה לגרום לאוטיס להראות אחרת, אבל כשהוא מתנגד היא מקבלת את זה ואותו כמו שהוא.
בכל מקרה לא הייתי בסכנה שאני אהיה בעד אוטיס ורובי יחד לעד כי אני אוטיס/מייב שיפר לנצח.
אבל די עיצבן אותי איך שזה הסתיים בינהם. כי כאילו שלוש שניות לפני (וברצינות נראה לי מקסימום שבועות בודדים) היא עדיין התעקשה לשמור את הקשר שלהם בסוד ורק בגלל שהוא התעקש היא הסכימה שהם יהיו יותר מcasual. אז הגיוני מאוד שהוא לא מאוהב בה עדיין. היא בעצם יצרה מצב בלתי אפשרי בכך שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו.
דווקא קיוויתי שהם ימשיכו להיות יחד יותר זמן.
אם כי אז בשלב כלשהו ואחרי שהם יותר קרובים הוא היה מבין שהוא רוצה להיות עם מייב ואז הוא עוד יותר היה שובר לה את הלב.
מצד שני לאייזק לא סלחתי מהר כמו שמייב סלחה לא ושלא תסלח לו לעולם
. אוף אבל שתדבר עם אוטיס כבר על זה!! למרות שזה מזה יכניס אותו לסחרחה שוב.
די עיצבן אותי שמייב סלחה לאייזק כל כך מהר. ואז גם נכנסה איתו לקשר די מהר אחרי זה.
וכן, מעצבן שלקח לה זמן לדבר על זה עם אוטיס (והיה נראה כאילו אם הם לא היו נתקעים ביחד בצרפת היא אולי בכלל לא הייתה מעלה את זה)
למה הכל חייב להיות קיצוני אבל נגיד עם התלבושת האחידה הזאת. לנו נגיד הייתה חולצה טישירט עם סמל בית ספר. למה אי אפשר להסתפק בזה וחייבים תלבושת של פנימיה מהמאה ה19?
אני חושב שדווקא התלבושת האחידה לא נחשבת אצלם לקיצוני. כלומר בהרבה בתי ספר באנגליה (ואוסטרליה) יש תלבושות אחידות כאלו.
*זה כמובן משהו שאני יודע רק מסדרות.
כלומר לדעתי זה מגוחך, אבל זה לא שזה דבר קיצוני שהופ הכניסה ביחד לסטנדרטים רגילים. לעומת דברים אחרים.
ואיזה מגזימה המנהלת עם האיסור גם על סיכות ושיער יאוו. וממש ממש מניאקית לתלמיד.ה הא-בינאריים. ומילא המנהלת אפשר להאשים אותה בזקנות ושמרנות אבל זה שהתלמידה השניה (ויו?) נזפה בו.ה על זה זה ממש מניאקי. מה שלא מובן לי אבל אם הם בחוץ לגבי היותו.ה א-בינארים למה לא להסביר למנהלת שזאת הסיבה שהם מעדיפ.ה ללבוש בגדים רחבים? לא שהיא הייתה מבינה כי מניאקית אבל לפחות לנסות.
כן, סיכות שיער ודברים כאלו נראה לי ממש מוגזם.
זה גם הזוי שזה בא דווקא ממנהלת צעירה כל כך.
טוב אני לא זוכר מה היה נכון לגבי פרק 3, אבל ראית שבהמשך הופ בהחלט מודעת לזה שהו.יא א-בינארי. היא כן מתעקשת שכל תלמיד יהיה במדי זכר או נקבה ולא משהו ביניים (וגם מדגימה את זה עם תלמיד.ה א-בינארי אחר).
העניין עם קאל זה שהו.יא מרגיש.ה לא נוח עם בגדים שקרובים מידי לגוף. אני לא בטוח אם זה דווקא חייב להיות קשור לזהות מגדרית, אבל אולי כן כי אצלו.ה זה מתקשר לחוסר נוחות בעור שבו הו.יא חי.ה.
הסיבה שאני אומר שאני לא בטוח אם זה דווקא חייב להיות קשור לזהות מגדרית כי לי אישית מאוד קשה עם בגדים מסויימים. חולצות עם קולרים או עם כפתורים מקדימה גורמים לי להרגיש מאוד מאוד לא נוח. אני לא יודע איך הייתי מצליח להתמודד אם הייתי צריך ללכת לבית ספר עם מדים כאלו.
דיי נו אדם כזה פשוש הוא מנסה לקרוא ספר שירה בשביל אריק
ומנסה להשתפר בלימודים. והסוף כשהוא אומר לאריק שהוא אוהב אותו ואריק גם, איזה חמודים
סופר חמודים (אבל לקרוא את זה עכשיו אחרי שסיימתי את העונה זה כואב)
איזה מוזר לילי נראית נורמלי
אבל זה היה סוג של מגעיל שכולם החמיאו לה כל כך על איך שהיא נראית עכשיו (אפילו שלשם שינוי לא נראה לי שרובי ניסתה להיות מגעילה).
להחמיא לאיך שמישהו נראה כשהוא לא נראה כמו שהוא רוצה זה קצת מגעיל.
זה קצת כמו אם קאל הי.תה לובש.ת שמלה וכולם היו מחמיאים.
אוקי הקטע של מייב עם אייזק יכל להיות סופר חמוד אם לא עדיין הייתי כועסת עליו. איזה קטע אם בסוף הם ילכו לכיוון שמייב ואוטיס באמת מתאהבים באנשים אחרים והקטע שלהם לא קורה לעולם וזה פשוט יעבור
סופר אמיץ מצידם, בטח האינטרנט יכעס. לאדעת עוד מה דעתי כי אני מחבבת יותר ויותר את רובי עם אוטיס אבל גם קצת עדיין רוצה אותו עם מייב. ולגביה עדיין קצת כועסת על אייזק אבל האמת זאת הייתה סצנה מקסימה.
ממש לא היה לך מספיק אמון באנדגיים של מייב ואוטיס.
הסצנה של מייב ואייזק הייתה יכולה להיות יפה אם לא הייתי עדיין כועס.
יאוו המנהלת מזה מעצבנת ביחס שלה לקאל, מילא הדברים האחרים שהם יותר מטומטמים ממעצבנים אבל זה ממש מעצבן.
השיעורים עצמם של חינוך מיני היו ממש מטופשים. כאילו היא שמרנית וכנראה רעה אבל היא לא אמורה להיות טיפשה. הרי הילדים האלה הרבה מעבר כבר לשיעורים כאלה.
וזה בעיקר הזכיר לי את ילדות רעות
:
זה באמת מרגיש כאילו ברמה של טיפשות כבר. כאילו איך אפשר ללכת כל כך אחורה ברעיון של חינוך מיני.
אבל איזה מצחיק האישה שצרחה עליהם על כך שהיא נכנסה להריון וזה הרס את חייה. (אני מדמיין אותה בסוף היום חוזרת לילד הזה)
אהבתי שאוטיס ומייב לא הסכימו להיות שקטים בעניין הזה ולכן נזרקו החוצה (אבל גם בעיקר על כך שבזכות זה קיבלנו עוד סצנה שלהם יחד)
טוב, אני אמשיך מחר