לאאאאאאאאאאאאא אריק לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
קודם כל - למה אוטיס לא שלח לו הודעה מיד שלאדם לקחו את הטלפון? זה מה שאני הייתי עושה.
מזל שהוא שלח לו מייל אח"כ. כבר חששתי שאריק יחשוב שאדם מסנן אותו וילך ויעשה שטויות. בסוף גם בלי לחשוב את זה הוא עשה שטויות אוףףףף
לא חשבתי האמת על זה שאוטיס היה יכול להודיע לאריק שלקחו את הטלפון של אדם.
לא שזה משנה כי אפילו אם אדם לא היה מגיב לו כל היום זה לא היה מוצדק מה שהוא עשה.
אבל האמת שעם כל הכעס שלי על אריק אני גם הייתי בהקלה ששום דבר לא קרה לו. אני מאוד פחדתי שתהיה פשיטה של משטרה או משהו כזה והוא יעצר או יוכה (או שניהם).
הסוף אבל כשאריק מספר לסבתא שלו על הבנזוג שלו בלי לשקר אבל גם בלי לומר את האמת היה איכשהו חמוד.
האמת שזה משהו שאולי אני לא מסוגלת להבין, מה כ"כ אכפת לו להסתיר מי הוא רק לשבוע. כאילו אני מבינה למה כל החיים. אבל זה בעיקר כנראה הפחד שלי מעימותים והשנאה למשוך כל תשומת לב שהייתי מעדיפה לשקר שבוע מאשר למשוך אש. כאילו זה לא שהוא מתבייש במי שהוא. אבל שבוע עם אנשים שלא יקבלו את זה לא שווה את המאמץ. לדעתי. אבל לאדעת לא הייתי הומו בארון אז אולי זה משהו עמוק יותר שאני לא מבינה.
זה היה חמוד בסוף כשהוא סיפר לסבתא על הבן זוג. אם כי הרבה פחות חמוד כשחושבים על זה שיום לפני כן הוא בגד בו.
אני גם לא מתחבר לזה שהוא לא יכל להסתיר את הזהות שלו לשבוע. ברור שזה נוראי לאנשים שחיים שם, אבל הוא יודע שהוא תכף חוזר לאנגליה
ואדם כזה חמוד הוא רוצה לכתוב לו שיר
הוא מאוד חמוד.
לא מגיע לאריק כזה חבר חמוד. (שפעם היה מתעלל בו...)
האהאהא מצד אחד מגיע למנהלת הכלבה הזאת! מצד שני למהההההההההההה הכל קיצוני??? כאילו לא הדרכים שלה היו לא לעניין בכלל ובית ספר בימינו אכן צריך לעודד שיח בטוח ובעיקר מידע אמין על סקס ולא להטיף להתנזרות ולהפחיד. מצד שני זה גם לגמרי מוגזם מה שהולך שם, והמנון של תיכון לא צריך להיות שיר על ציצים וזיונים!! למה הכל קיצוני ולא פרופרציונלי שם?
נכון שהכל היה קיצוני לחלוטין. אבל איכשהו זה לא הרגיש לי יותר מידי. בעיקר כי ראיתי את זה כתגובה במידה למה שהופ עשתה.
המנון בית ספר באמת לא צריך להיות על ציצים וזיונים. אבל גם אין סיבה שהוא יהיה בלטינית.
אוח איימי ומייב כאלה חמודות. "בואי נהיה אמא אחת של השניה"
כפרעל איימי
וגם כן היא עם העוגות שלה
ד"א משהו שכל הזמן מבלבל אותי - למה מייב לא צריכה משפחה אמנה או משהו? היא עוד לא בת 18.
אני גם תהיתי על זה בעבר. אולי באנגליה החוקים שונים.
יאיי גם לרובי שהתעמתה עם הופ
באמת קצת עצוב לי שאוטיס בחר במייב ולא בה היא ממש אוהבת אותו.
מצד שני נשיקה בגשם פירושה זוג אנדגיים
יאסססססססססססססס
וכל הוידוי הזה קודם
כן יאיי לרובי על כך שעמדה בפני הופ,
אבל ברור שאוטיס בחר נכון במייב.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוף אני תוהה אם אריק לא היה צריך בכלל לספר לאדם על הנשיקה ההיא
אוף אריק למה??? מסכן אדם
נורא מסכן אדם. וכנראה אריק סיפר לו כי הוא כבר רצה להפרד. דפוק שכמותו.
חחח יאיי מייקל
איך הוא יצא על האח הקקה שלו. כאילו הוא היה ממש חרא בעצמו בעונות הקודמות ועכשיו פתאום אני בעדו.
כן אני בעד מייקל בעיקרון. אבל אני רוצה שידבר עם אדם ויתנצל בפניו. הוא קולט שאבא שלו היה בריון אליו, אבל לא קולט שהוא היה כזה לבן שלו.
אוטיס גם היה חמוד עם לילי. ומצחיק שמקביל האחות שמקבלת את ג'ין זאת אמא שלה וג'ין איכשהו מצליחה לתת עצות גם במצב כזה.
כן הוא היה חמוד בשיחה איתה.
בכלל נורא שמחתי שהוא הבין שהוא כן יכול לעזור לחברים בלי שזה יהיה משהו לא אתי. הוא יכול פשוט לא לקחת תשלום על זה.
אבל הוא איכשהו נבון ועוזר אז שיעזור.
וזה מצחיק באמת שמקביל אמא של לילי היא האחות בבית החולים.
זה גם מוזר קצת שהחברה הכי טובה שלה ומלווה אותה זאת אמא של אדם.
אבל הולי שיט הסוף לאאאאאאאא
אל תגידו לי שהיא מתה
אוטיס תענה לטלפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני צרחתי על הטלוויזיה שיענה לטלפון. אם כי רציתי שהם ימשיכו להתנשק קצת יותר לפני שהוא מתמודד עם כל זה.
מה שלא ברור לי זה איך זה שיאקוב לא התקשר אליו לפני כן. הרי היא הייתה זמן מה בלידה. היה הגיוני להתקשר אל אוטיס מיד.
אוקי ג'ין בסדר אז
כן, מפחיד. אני כבר לחלוטין הכנתי את עצמי למצב שהיא באמת תמות.
נורא ריחמתי על אוטיס, גם שהשיחה האחרונה שלו עם אמא שלו הייתה כועסת. וגם שהוא במצב שהוא יודע שאם היא מתה הוא אמור לעבור אל אביו והוא לא רוצה את זה.
אבל לאאאאאאאאאאא אריק למההההההה?
יאוו והשיר של אדם היה כזה חמוד שבר לי את הלב
ואיך הוא היה שמח בתחרות כלבים שהריעו לו, ואז עצוב שהוא לא ניצח, ואז שמח כי הוא קיבל שבחים בכל זאת, ואז עצוב כי זה לא "פרופר פרייז". וזה שהוא סיפר לאמא שלו רק אחרי שאריק כבר נפרד ממנו
שוב למה הכל קיצונייייייייייייי אבל?? למה אי אפשר שאריק יהיה אריק וישים איפור וירקוד ואדם לא ישים איפור והם יעשו דברים ביחד ודברים בנפרד???? ארררררג. אני קצת שונאת את אריק ואני לא רוצה לשנוא אותו כי הוא מותק. אוף למה הוא שבר לי ולאדם את הלב?
זה חמוד אבל שאדם ורהים התחברו אבל גאד רק שלא יהיו ביחד.
אני יודע. כל זה ועוד.
אני גם נוטה לשנוא את אריק על מה שהוא עשה.
ואני גם לא מבין מה בדיוק הוא צריך מאדם שהוא לא נותן לו. הוא יצא מהארון מכל בית הספר והוא מקבל את אריק לחלוטין כמו שהוא.
אז בגלל שהוא לא רוצה לצאת למועדונים אז הוא נפרד ממנו?!? האם אריק לא יכול לצאת בעצמו או עם אנשים אחרים ושהבן זוג שלו יעשה איתו דברים אחרים?
זה היה נורא חמוד בתחרות כלבים. אני גם נורא שמח שהוא הזמין בסוף את אמא שלו ואת המורה.
*ואמא שלו באמת די מסכנה שהיא מנסה להיות שם עבורו אבל הוא לא ממש נותן לה כי הוא לא משתף אותה בכלום.
אגב, זה מעניין כי בעונה 1 אני הנחתי שהכלבה שלהם היא כלבת תחרויות כאלו שהאמא מאלפת, כי אדם הראה לאריק עוד אז איזה טריקים היא עושה. אבל בסוף משתבר שזה אדם שלימד אותה הכל.
בקטע שאריק נפרד ממנו ואדם די איבד את זה אני פחדתי שהוא יתדרדר להתנהגות אלימה שוב ושהוא לא יעשה את התחרות הזאת. אז נורא שמחתי שלמרות שכאב לו הוא עשה את התחרות. והיה חבל שהוא לא קיבל פרס של ממש, אבל באמת זה הגיוני כשזאת התחרות הראשונה שלו. ונורא שמחתי שעודדו אותו על הביצוע שלו כמתחיל.
אני אולי אהיה בסדר אם אדם יהיה עם ראהים לתקופה מסויימת. אבל אני רוצה שאז אריק יתעשת וירצה את אדם חזרה. ואדם יחזור אליו.
כל העלילה של קאל וג'קסון הייתה חמודה ומעניינת כי מודה שלא יצא לי לראות הרבה דמויות כאלה אבל אין לי גם הרבה מה להגיד על זה.
יא חסרת דברי להגיד על אנשים.
היה מעניין באופן כללי העלילה על אנשים א-בינארים. וגם על דברים כמו הbinding. זה הרגיש לי מוזר שפרק הסיום התחיל עם התלמיד.ה הא-בינארי האחר ההוא, אבל בסופו של דבר אהבתי את זה. זה גם מאוד מתחבר לי כי אני בדיוק קורא ספר על נער טרנסג'נדר והוא מתאר את הbinding של החזה.
מה שעוד יותר היה נראה לי מעניין זה הקשר עם ג'קסון. כי הגיוני שלג'קסון לא הייתה בעיה עם מישהו.י קווירי לאור זה שהוא גדל עם שתי אמהות. והוא רצה להיות בקשר עם קאל, אבל זה בכל זאת היה לו משונה כי זה מציב סימן שאלה האם אתה צריך להגדיר את עצמך כקוויר בשביל להיות במערכת יחסים עם מישהו א-בינארי.
מאוד הבנתי את קאל שלא רצה.תה להיות במערכת יחסים כזאת עם מישהו שלא בטוח במקומו כשקאל עצמו.ה לא מרגיש.ה בנוח עם הגוף שלו.ה.
אוי לא עד שאוטיס ומייב ביחד היא נוסעת לאמריקה
אבל כאילו מרגיש לי לא אמין שאפשר בשניה האחרונה לשנות דעה ככה בתוכניות כאלה. אניוואי אוף. שיחת הפרידה שלהם הייתה חמודה
כן, זה לא היה ברור כל כך איך מייב יכלה לדחות את ההחלטות על זה לשניה האחרונה.
בכל מקרה היה חמוד מצד אמא שלה שהיא נתנה לה בסוף כסף בשביל זה.
באופן כללי מאוד אהבתי את ההתפתחות של הקשר בין מייב ואמא שלה מעונה קודמת. אז לקח זמן עד שמייב בכלל הסכימה לקרוא לה "אמא" והיא נורא כעסה לה על הילדות שלה. אבל בעונה הזאת מייב קיבלה את זה שלאמא שלה יש בעיה עם התמכרות ולכן היא יכולה לסלוח לה ועדיין לאהוב אותה למרות דברים שהיו.
ברור שיסגרו להם את הבצפר
תוהה אם תהיה עוד עונה בכלל ומה יהיה בה אם כן?
מעניין שלך זה היה ברור ואני בכלל לא חשבתי ככה.
כל המצב הזה לדעתי מגוחך כי זה הכל נובע מכך שזה בית ספר פרטי שצריך משקיעים וצריך תלמידים שיבחרו בו. אני לא מבין מה בדיוק הקטע עם מערכת החינוך באנגליה, האם לא אמור להיות להם חינוך ציבורי?
זה חמוד איך אוטיס משמש פסיכולוג לכל בנאדם שנקרה בדרכו.
הופ מעצבנת מידי כדי שאני ארחם עליה כשהיא בכתה בסוף כי היא לא מצליחה להכנס להריון. יש בזה אבל משהו עצוב שהיא חושבת שזה כל מה שהגוף שלה נועד לו. לא פלא שהיא משליכה את המחשבות הדפוקות האלה על התלמידים. אבל לא מגיע לה רדמפשיין סורי לא אחרי איך שהיא השפילה ככה תלמידים!
אני גם לא רוצה רידממפשן בשבילה, היא מגעילה יותר מידי.
זה כן עצוב מה שהיא עוברת ואיך שהיא מרגישה כלפי עצמה. ואהבתי את זה שאוטיס עוזר לה.
אבל בעיקר שמחתי שאמא שלו שומעת איך הוא עוזר לאנשים והבינה כמה הוא טוב בזה.