אני לא הצלחתי ממש לשנוא אותו, ויכול להיות שזה קשור לעובדה שהוא בכסא גלגלים ושגם רואים שהוא לא דוש אמיתי והוא בעצם חמוד.
זה מעניין כי בדיוק חשבתי לומר למילי אותו דבר בשרשור האחר שאולי הסיבה שהיא לא שונאת את גארט היא בגלל שהוא בכסא גלגלים.
הפתעת אותי פה קצת. נכון שאדם היה בריון ודפוק, אבל גם נתנו לנו לראות כמעט מההתחלה שזה כי הוא ילד שקשה לו, בבית ובכלל (כמאמר הידוע והדי נכון: אין ילדים רעים, יש ילדים שרע להם.)
[כאמור אני מטיפוס "סנגור", אני באמת לא יכולה לא להגן על מישהו כזה אוטומאטית. אפילו אם הוא לא היה דומה כל כך לאהובי מאט סמית']
זה שיש סיבה שמישהו אלים זה לא סולח על מה שהוא עושה.
בדיוק כמו שלא סולחים לאנס אם מגלים שהוא נאנס בעצמו כילד.
לא ראינו הרבה ממה שאדם עשה לאריק כי זה די הסתיים כשהסדרה התחילה, אבל לפי איך שאריק הגיב אליו בפרק הראשון של הסדרה נראה לי שזה היה די קשה.
ושלא תביני לא נכון, אני לחלוטין בעד זה שהם יהיו יחד, אבל זה בהחלט עניין בעייתי.
*ואם כבר אז דיבור על זה שגארט מעצבן אותך בזה שהוא מגעיל אל אנשים - הוא בטח סבל המון מאנשים שהיו מגעילים אליו בגלל הנכות שלו. האם זה פוטר אותו?
חחח לגמרי. (רק שאדם לא היה גרוע ברמה של מיקי בהתחלה.) (הלכתי להתחבא ממך
)
הולי שיט, אני מפחד לראות מה היא כתבה לך בתגובה
להלן דברי הסנגוריה:
ההפצה של הדפים של ג'ין היה דבר ממש גרוע, אבל יש לי תחושה שאתם הרגשתם כלפיו ככה עוד מלפני זה ואני לא עד כדי כך. נכון, הוא היה אבא די קשוח לאדם, אבל לא אלים או משהו כזה עד כמה שראינו. והוא היה כאילו מנהל קשוח בוייב, אבל בעצם נתן שם המון חופש לילדים.
בגדול אני הרגשתי שהוא כן עושה הרבה דברים לא טוב, שהוא בנאדם שבעצמו כנראה קיבל חינוך די שמרני וקשוח וזה מה שהוא חושב שצריך, אבל הוא לא באמת כזה גועלי ורע מבפנים. גם לא ראינו שהוא עושה עניין מהיציאה מהארון של אדם. (למעשה לא ראינו עד עכשיו תגובה ישירה שלו בכלל לעניין הזה, שזה קצת מוזר לי. אולי ההתפרצות שלו למחזמר היתה תגובה מודחקת לזה כי לפני זה הוא כאילו קיבל את המחזמר המיני בפתיחות יחסית.)
בתור מנהל הוא פשוט די מגעיל, אבל לרוב לא רע. כל הקטע שלו עם מייב היה מגעיל במיוחד, אבל חוץ מזה הוא פשוט יחסית שמרן, אבל לא משהו רע.
אבל הכעס שלי עליו הוא בתור אבא. אם כבר דיברנו על זה שאדם מסכן, אז זה בגללו.
כמובן שגם בטוח יש סיבות שהוא מגעיל, אבל כבר אמרתי שזה לא פוטר את האדם.
נדמה לי שבאנגלית היתה התייחסות כ they אם אני לא טועה, ולכן לא היה לי ברור למה בעברית החליטו לשנות את זה. אבל קאל היה.תה דמות מעולה ותוספת חשובה
בעברית זה לא עובד כי גם רבים זה בזכר או נקבה (כלומר הם או הן)
זה מה שעאני הכי אוהבת בסדרה - שמתייחסים להרבה דברים בשיוויון נפש. החברות בין אריק ואוטיס למשל בטלוויזיה האמריקאית לעולם לא היתה עוברת ככה. שני בנים שהם חברים טובים ומתחבקים באמת בלי הטפיחה המטופשת על הגב (שהפכה להיות דרך שבה כל גבר מחבק גבר במציאות)
נכון. זה משהו שאני מאוד מאוד אוהב ובאמת לא יצא לי להתייחס לזה (כי ראיתי את עונות 1 ו2 ברצף בלי לכתוב עליהן עד שסיימתי).
זה אוטיס יוצא לאירוע עם אריק לבוש כאישה וזה בכלל לא עניין גדול (גם לא בעיני כל האנשים שהוא פוגש) זה נהדר. קצת קשה היה לומר באותו פרק שזה מראה עד כמה הוא חבר טוב לאריק כי הוא במקביל נוטש אותו ואז בסוף היום די מגעיל אליו.
וגם זה שהם רוקדים יחד בנשף אותו דבר.
נכון, אבל באופן כללי תמיד קל לנו לרחם על אנשים בעמדת נחיתות. גם אסיר אכזרי יכול להיתפס כמסכן כשנראה אותו נגרר באלימות על ידי סוהר למשל. לעזאזל, אני חושבת שאפילו על סדאם חוסיין או מהשמו שליט לוב לשעבר הצלחתי לרחם כשהוא נתפס על ידיד ההמון ונראה הכי גור אומלל
אני מסכים בעיקרון עם מה שאת אומרת, אבל אצלי במקרים של שליטים דיקטטוריים אין לי סנטימנטים.
נכון... היו דברים שאפשר היה למנוע עוד לפני כן. המקהלה זה לגמרי מוגזם מאוד.
לגבי הפירסינג - לא אהבתי שהמנהלת אמרה למייב שהיא לא רואה רופאים (נדמה לי שהיא אמרה רופאים) עם פירסינג. זה כל כך שמרני של תחילת שנות ה 90
זה גם מה שאני אמרתי (התגובות שלי על החלק הזה הם בהמשך)
כיום נראה לי שבהרבה מאוד עבודות אין קוד כל כך קשה.
OMG ג'ונתן החתול
אהבתי שהתייחסו לזה בסוף שהוא היה כמו ילד בשבילה וזה ממש קשה לה.
אהבתי שזה נתן הזדמנות לאוטיס לעזור למישהו. זה אחד הדברים שאני אוהב בסדרה.
ואני מתה על השיר ששמו בסוף הפרק:
לא זכרתי שהיה את השיר הזה, אבל גם אני מאוד אוהב את השיר הזה. ואת Blur באופן כללי.
נו די אתם מגזימים איתו. ברגע שהיא נישקה אותו פעם ראשונה הוא גילה לה את האמת! בעיני חייבים לתת לו ה-מ-ו-ן קרדיט על זה שהוא בסוף לא ניצל את ההזדמנות כשהיא כבר ניתנה לו עד הסוף והתוודה לפני שממש יתפתח ביניהם הקשר הרומנטי שהוא כל כך התאווה אליו!
את מגזימה בכמה את סלחנית אליו.
הוא סיפר את האמת אחרי כמה חודשים אחרי שהוא כבר די הרס את הסיכוי למשהו בין מייב לאוטיס.
אל תגידי שאת קנית את התירוץ העלוב שלו שהוא חשב שהוא מגן עליה? הוא הגן על האינטרסים שלו. אם היה לו אכפת ממנה הוא היה אומר לה את האמת. או לחלופין פשוט אף פעם לא מקשיב להודעה קולית פרטית בטלפון שלה.
גרררררררררררררר
אבל יש אנשים שלא צמודים לטלפון שלהם. אמא שלי למשל. סביר מאד שהיא תלך לסופר ותשכח את הטלפון בבית. אם כבר מי משאיר הודעות קוליות לעזאזל?
אנשים כמו אמא שלך (ויש גם לי במשפחה המורחבת כמה כאלו) הם מעצבנים מאוד. נניח משהו קורה לה בדרך, אז היא לא יכולה להתקשר לעזרה. נניח את (או אייזק) נזכרים בעוד משהו שצריך לקנות בסופר - אז אי אפשר ליצור איתם קשר כדי לומר להם.
לא גם שיתוק לא יגרום לי שלא לשנוא אותו אחרי מה שהוא עשה
אני ממש שוקל לחסום את לונה על אהבת אייזק
יאסס טנקיו!!
אני כל הזמן רואה באינטרנט סנופקלסים בכיינים שאומרים אוי אוי אוי אריק עם הבריון במקום רהים הנחמד איזה בחירה נוראית וייצוג נוראי. יאללה סתמו. זאת סדרה ואדם מותק.
אוקי, גם אותך אני אחסום.
אבל אני לא נגד אדם ואריק יחד. אבל גם ההפך לדעתי לא בסדר - כלומר להתייחס לזוגיות שלהם רק באופן חיובי תוך כדי שיכחה גמורה של מה שאדם עשה לאריק. אני חושב שזה צריך להיות חלק מהסיפור שלהם יותר ממה שעשו. אם שוכחים ממה שדמות עשתה בעבר אז זה כמו להתעלם מכך שאדם הוא דמות עשתה התפתחות גדולה כי אפשר להתייחס אליו כאל מישהו שתמיד היה נהדר.
חחחח אתם יודעים מה זה הזכיר לי? צ'ארלס וג'ינה. "היינו זוג ועכשיו אנחנו אחים"
חחחח לא חשבתי על זה (אבל אני בטוח שזה דבר מאוד נדיר בעולם, אבל שיש עוד לא מעט דוגמאות מסדרות טלוויזיה של זה קורה) (גוסיפ גירל)