אה... אני חוששת שקצת פספסתי אותך...
אני נכנסתי לדיון בשלב שבו כתבת שאם קיים סיכון מזערי זה לא לגמרי בטוח, והמגיב מעליי כתב ששום דבר לא באמת בטוח, והכול יחסי... ובסך הכול הוספתי דוגמה ואנלוגיה שחיזקו את דבריו.
אכן כל דבר גורר עמו סיכונים ולכן גופים שלא רוצים להסתכן בתביעה משפטית כותבים לך גם סיכונים קטנים לצורך כסת"ח. אני לא משוכנעת שנותנים יחס מיוחד דווקא לתרופות כי זה נכון לא רק לתרופות; בשבוע שעבר נסעתי ברכינוע (סגווי) והמשכיר החתים אותי על הצהרת בריאות ועל טופס שאני מודעת לסכנות ואחראית לכל מה שיקרה לי (וזה לא כלי רכב מהיר, והוא קל ונוח לתפעול הרבה יותר מאופניים, למעשה).
באנלוגיה שלי הזכרתי אפשרות להידרס, ובתקשורת מדווחים כל הזמן על תאונות דרכים, ויש גופים שעוסקים רק בזה, והמדינה מחייבת כל נהג לנהוג ברישיון, ולעשות ביטוח, ויש תשדירים בגלגל"צ בלי סוף, ותשדירים בטלוויזיה, ומלמדים ילדים זהירות בדרכים (בילדותי היו שלל תכניות נהדרות של החינוכית
), ומשמרות זה"ב...
מה שניסיתי לומר הוא שיש בחיים סכנות גדולות מתרופות ובהחלט מזהירים מפניהן. מכיוון שהתרשמתי שאתה בעד שיזהירו מתרופות, נראה לי שאתה דווקא אמור להיות מרוצה מהעובדה שתופעות הלוואי מפורטות בעלון לצרכן, לא?
אז אני מודה שלא ממש הצלחתי להבין מה מפריע לך בכך.