חלאה זכרית מכוערת

חלאה זכרית מכוערת

למה בחורים בימינו חושבים שהם יצלצלו למישהי ב 11 וחצי בלילה, היא פשוט תזנק באותה שנייה לאוטו, תיסע 20 דקות, היישר אל הדירה שלהם, רק כי " אין להם כוח לבוא עכשיו" או ש " בא להם בילוי שקט בבית" הבחור ישב כל הערב עם החברים שלו, ורק ב 11 וחצי בלילה נזכר שבא לו לראות אותי. ניסיתי להתעלם מזה שהשעה 11 וחצי. שזה אמור להיות "דייט" שני. אמרתי נו טוב, נגיד ואני באה לתל אביב. ובגישה חיובית! למרות שהוא צלצל ב 11 בלילה, שזה חוסר כבוד בעיצומו (ולמרות שאני כועסת עליו על הרבה דברים קטנים- פרטים בהמשך...) לפחות שיחשוב על משהו מהנה לעשות. טוב, משהו מהנה שלא כולל את הדירה שלו. ואז אמרתי לו, בקור רוח, וחיוך, ונחמדות (באמת שהייתי בהלם מעצמי) שמגיע לי מינימום של יחס יותר גבוה מזה, שיצלצל כמו בן אדם, ונצא אמרתי שנראה לי שאנחנו חושבים שונה מדי, שאנחנו לא מחפשים את אותו הדבר. אני יודעת שהוא לא ממש תמים.. אמרתי שאני לא פוסלת כלום. שבכיף, אני אכנס עכשיו לאוטו, ונעשה משהו כיפי. שיתקן אותי אם אני טועה, אבל לא נראה לי שזה מעניין אותו. הוא לא ממש תיקן. שאלתי אותו אם בא לו לעשות עוד משהו חוץ מלהיות בדירה...ואז אמרתי בלי לחכות לתשובה, שיחשוב על זה, ואם הוא יחליט שבא לו, שיודיע לי. אני שמחה שזה נעשה בחיוך ובטוב, סוג של התנשאות. העניין הוא שלא תמיד נפתחות העיניים בזמן. אני נורא מאמינה באנשים. הוא נראה כל כך איכותי, והוא באמת כזה... אבל הוא לא רציני, לא יעזור כלום. היו לי כל הסימנים. והתעלמתי. אני לא רוצה לעסוק בחינוך בחורים, ללמד אותם איך מתנהגים ומתי מצלצלים ומה אני שווה או לא שווה.. זה משהו שכל אחת צריכה לדעת בתוכה, והרבה פעמים שוכחים. לפעמים מתפתים, מתעלמים מזה שהוא צלצל, פיתח שיחה קטע אותך באמצע ואמר ביי, מתעלמים מזה שכבר בפגישה הראשונה הוא הודיע לך שהוא גר רחוק הוא לא מצפה ליותר מדי אחרי שאת אומרת לו שאת לא מנשקת אותו כל ההתחלה.... אה, ועוד מוסר השכל חשוב. אחרי שהולכים למסיבה, שותים המון אלכוהול ,רוקדים עם הבחור בטירוף ונתקעים בכולם...קצת קשה לצפות שהוא יחשוב שאת רצינית. אפילו אם את באמת כן
(שוק) לא יודעת מה הוא חשב לעצמו, בחורים בימינו הוזים, אין ספק.הם באמת חשים את עצמם. מה קרה לקצת כבוד? לקצת מאמץ? איפה הבחורים הבאמת טובים? נמאס לצאת עם עוד חלאה ועוד אחת....... אולי חלקכם יחליטו להכנס בי, לומר לי שזה אשמת הבנות..שאני יצורה (חהחהחה) אולי, אולי.אבל באמת שהבחורים שיצא לי לפגוש בשלושה חודשים האחרונים (הרבה לצערי הרב) לא היו רציניים. הם גם לא טרחו להסתיר את זה.הם מודיעים לך מהתחלה- " אני מניאק" קחי או עופי. אז אני עפה

Shining Dark

New member
לא הבנתי...

את כועסת עליו או שעל עצמך? כי אם אני מתייחסת להתחלת הסיפור.. מה הבעיה בזה שבילה עם החברים שלו? מה הבעיה שצלצל ב- 11? אם אין לי עבודה או לימודים, אני מתחילה לחיות ב- 11 בלילה, זה אומר שאין לי כבוד לעצמי או לחיים? כל אחד והשעות שלו.. :) מוזר, נראה שאת מצפה לסוג מסוים של בחורים ולכן את כה מתאכזבת.. מה רע בלפעמים לצאת ובלפעמים לבלות בבית? ואם באמת לא היה לו כוח לצאת, אז מה? אז פעם הבאה עושים משהו יותר מעניין.. זה ממש לא מראה על חוסר כבוד אלייך, אלא דווקא להיפך לדעתי :) זו היתה כולה פגישה שנייה, טוב שלא עשית לו כבר שיחת עומק של יחסי זוגיות.. בהתחלה אנשים זורמים, לא הולך אז לא הולך.. לא צריך לעשות סיפור מכל דבר :) אם אני הייתי הוא, הייתי נבהלת ממך! אם אמר לך ישירות שהוא לא מצפה ליותר מדי בגלל המרחק (לפי מה שהבנתי ממך) זה לא סימן, הבחור אמר לך ישיר ולעניין וכל הכבוד לו! את היית צריכה לעשות חושבים מה את עושה עם זה :) ובלי קשר, לגבי הסימנים המקדימים, הם לא תמיד סימפטומים נכונים :)

comet9

New member
אני מסכים עם כל מילה למעט...

אם הוא מריח כמו ברווז ונשמע כמו ברווז אז הוא... סימנים מקדימים זה כמו רושם ראשוני... לא תמיד נכון אבל ברוב המקרים הוא הצודק. זה כמו לרמות פוליגרף...

Lir האחת

New member
אני לא כל כך מסכימה..

לקבוע בשעות הערב שיוצאים ב-11 בלילה, אפילו 12 זה סבבה. אבל להתקשר למישהי בשעה הזאת, בכדי לקבוע איתה משהו, מסמן על אי רצינות בעיני. אלא אם כן זה חבר טוב, ואז זה משהו אחר.

Shining Dark

New member
דווקא אהבותיי..

הגדולות התחילו משיחות כאלה בשעות כאלה, אז לא הייתי ממהרות לשפוט ;) אי אפשר לדעת בוודאות....

Lir האחת

New member
אהמ

שיחות זה משהו אחר. היו לי שיחות אל תוך הלילה עם בחורים, גם רציניים חח אני מדברת על להזמין לצאת מישהו/י בשעה הזאת. זה כאילו כמו לקחת משהו כמובן מאליו, זה בעיני מראה על חוסר רצינות כלפי הצד השני. אם הייתי מעוניינת במשהו רציני עם אותו בחור, הייתי מסרבת בנימוס
אבל זו אני, אולי זו שמרנות יתר? לא יודעת..

../images/Emo45.gif מסכימה איתך וגם

לדעתי, בחור שמזמין אותה אליו הביתה (ועוד בשעה כזאת) בדייט שני, מנסיוני, זה מראה בדיוק על הכוונות הלא רציניות שלו. והיא גם רשמה שהיא נתנה לו הזדמנות להציע מקום שיוכלו לצאת אליו במקום לשבת בבית אבל הוא לא ממש שיתף פעולה.

corina5

New member
אני דווקא הבנתי...

מנסיון-פגישות ראשונות,אסור שתתקיימנה במקומות כמו דירה וכו'. ואני אומרת זאת עם "כל הצער שבדבר"
. כשבחור רציני לגבי מישהי,או "מכבד" אותה הוא לא יחכה עד 11 בלילה כדי להתקשר אליה,הוא יתקשר בשעה נורמלית,הוא מבין שיש לך חיים חוץ מלחכות לטלפון שלו ושלא בכל פעם שהוא מתקשר את תקפצי.בחור שמעוניין במישהי ליותר מסטוץ יבין את זה ויתנהג בצורה אחרת.נכון שאם הבן אדם אמר מראש שהוא לא מצפה ליותר מידי אז היא בהחלט היתה צריכה לעשות חושבים.לזרום זה סבבה,רק שרוב הבחורים (לא מכלילה) מפרשים "זרימה" בתור משהו אחר,משהו זול.אפשר לעשות סקר אצל בחורים ולברר איתם למה הם מתכוונים כשהם אומרים לחבר שלהם שהבחורה ההיא "זורמת".אני חושבת שהיא צדקה מאד בתגובה שלה אליו ועשתה את זה בצורה מכובדת,חכמה והכי חשוב-ממש לא נראתה נואשת.

Lir האחת

New member
חלאה זכרית?

לא הייתי נסחפת. הכל עניין של הצבת גבולות. צד אחד מנסה, הצד השני יכול להסכים או לסרב. זו בחירה שלך אם לצאת איתו או לא. אם הוא לא רציני, זו זכותו - זה מה שהוא מחפש. יש בנות שזה מתאים להן, זה לא רק קטע של גברים. אני לא רואה בכך משהו רע. הכל עניין של מה שרוצים, מה שמחפשים. לא כולם מחפשים קשר רציני. וזה בסדר כל עוד אף צד לא משלה את הצד האחר. במצבים כאלה, פשוט מסרבים בנימוס להצעות. לא קשה לזהות כוונות של אנשים. אגב, בגילאים שלנו (שלי לפחות, בסביבות ה-25) יש הרבה פחות משחקים (תודה לאל, אנשים מתבגרים) הדברים הם הרבה יותר ישירים. ולכן למה שאת מכנה "מניאק" מההתחלה, אני אומרת ישיר. הרבה יותר טוב, מהמשחק של "אני רציני" ובסוף יוצא באמת מניאק. בקיצור, יש מספיק בחורים. הלאה

דנדוש20

New member
ממש הצחקת אותי עם הכותרת שלך

אני חושבת שהועבדות מדברות בשם עצמן. יש משהו מזלזל ולא רציני בליצור קשר עם הצד השני רק ב- 23.30 בלילה ולנסות לתאם פגישה שניה בבית. כל הכבוד לך שהצלחת להיות מאופקת, אני בטח הייתי מתעצבנת ואחר כך מרגישה רע עם עצמי בגלל זה. אני לא יודעת מה נסגר עם הבנים לאחרונה. אני לא מצליחה למצוא מישהו שהוא לא מניאק, או טיפש. יפה שלא התפשרת ושמרת על העקרונות שלך. את מלכה.

יווו תודה לך

נראה שהבנת אותי בדיוק. הכותרת היא לא שלי:) היא ההגדרה של חברה למקרה, אהבתי את זה אז כתבתי. זה הצחיק אותי. במקרה רגיל, הייתי מתעצבנת ויוצאת פסיכית בעיניו ובעיני, ואני שמחה ששמרתי על שיא האיפוק. הבחור כן שיחק אותה רציני. לפחות במילים... אני הולכת לכתוב את זה לכל יתר המגיבים.. אבל נראה לי שאת מבינה..אם מישהו אמר שהוא כן רציני, ומזמין אותך אליו, את עלולה לבוא, להתפתות, ואז לראות שמה שהוא חיפש היה "בילוי רגוע בבית", וזה מאכזב.

אקסיומה

New member
חייבת להסכים איתך

באמת נשמע כמו מניאק טיפוסי... אגב, כשגברים רוצים להשיג משהו, הם יודעים לשחק אותה רציניים ומתוחכמים, והם יספרו לך מיליון סיפורים רק כדי להביא אותך אליהם באמצע הלילה. נתקלתי בלא מעט כאלה, לצערי.

מה אני מנסה לומר הוא

שהגברים שלי יצא לפגוש בחודשים האחרונים א]ילו לא טרחו להתאמץ להשלות אותי. הם ישר הלכו לעניין, ישר הודיעו מה הם רוצים, וגם אם הם ניסו להראות כאילו הם כן מעוניינים בקשר, הם לא באמת התאמצו וישר ראו שהם שקרנים בעיה רצינית.... באמת, איך אפשר למצא ככה מישהו נורמלי?

lb22

New member
לפחות הם "הודיעו" מראש...

זה שהמשכת איתם או שלא זה כבר סיפור אחר שאת צריכה לסגור עם עצמך לא איתם ולא בעיה שלהם..... :)

מיטללל

New member
אוקיי

אבל ציפיתי לא הצהירה כי כל הבנים מרושעים, שמשחקים איתה משחקי מוחות כדי להגיע למשחקי מיטות :) היא רק תהתה איפה הבנים "הטובים", שמוכנים להשתדל, לתת יותר ושמחפשים כמוהה קשר רציני...

lb22

New member
הם בכל מקום....

גם אני שאלתי את השאלה ההפוכה בזמנו..... ואז מצאתי .... אם תראי בכל פאב מצוי שישנה חבורה של בנים תמיד יהיו בנים מכל הסוגים השאלה עם מי בסוף את יוצאת :).... את הרי יודעת שזה אותו דבר לגבי המין הנשי....תמיד יהיו את המגעילות , הביצ'יות ויענו קשות להשגה שמשגעות בנים ומטריפות תשכל.... אז כולם נמצאים רק צריך מזל להתקל באותו (או אותה) אחד פנים אל פנים... :)

גליה1974

New member
אתם מוזמנים לקרוא

את הסיפור שלי בפורום בינו לבינה על בחור שהוא באמת חלאה. כי אני מעדיפה גבר שיגיד ישירות מה שהוא רוצה, מאשר שישקר

למעלה