חלאה זכרית מכוערת

lb22

New member
יש לי אחלה רעיון בשבלך...

רוב הזמן שאני קורא את ההודעות שלך את אומרת כמה גברים הם מגעילים , מעצבנים , חלאות וכו'..... למה שלא : 1. תפסיקי לצאת עם אותם בנים שמתנהגים ככה . 2. הדבר אולי הכי מפגר פשוט אל תצאי עם בנים וזהו. אין שום פסול בלהתקשר למישהו/מישהי ביום שישי ב11 בלילה...זה יום שישי! זה לא שהיום בבוקר את קמה ללימודים או משהו. אם זה היה כל יום אחר אז וואלה הייתי אומר שזה לא נחמד. נמשיך בזה שאת אומרת שבמסיבה את שידרת משהו אחר......ככה שאין לך מה לבוא בטענות לכך שהוא רוצה סתם משהו אפילו הודית בזה. את לא יצורה (אני מכיר הרבה יותר יצורות ממך...תיהי רגועה), מה לעשות שיצא לך מזל רע ומי שיצאת איתו בזמן האחרון הוא לא האדם שמתאים לך (זה שבחור רוצה סתם סקס לא אומר שהוא חלאה את מודעת לזה ? הוא סך הכל חושב שונה ממך). המזל הזה שלך הוא בדיוק כמו המזל נאחס אצלי בעבודה שקורה ללקוח שמשכיר סרט אחרי סרט אחרי סרט וכולם לצערו שרוטים 3 מתוך 4000 כותרים שיש לנו בחנות לא עבדו זה נקרא מזל רע... איפה נמצאים אותם גברים טובים? בכל מקום .... רק צריך מזל :) , אבל להגיד שבן שחושב ורוצה משהו אחר ממך הוא חלאה , מגעיל חרא וכו'.....את מבינה שזה לא נכון מהיסוד?

אמממ

לא נראה לי שאני אומרת שכל הבחורים הם חארות... דוקא יצא לי גם לצאת עם אחלה בחורים (פשוט בדרך כלל לא כותבים על זה
בעיקר כשזה סתמי). אחלה בחורים, אבל סתמיים כל כך...סתם עוד דייט ועוד בעעעעע הוא צלצל ב 11 וחצי ביום חמישי, לא שישי...ובכלל, זו הייתה השעה הקבועה שלו. תראה, אולי הוא לא חלאה ,אבל הסוג הזה של הבחורים, אלו שרוצים רק דבר אחד, זה לא מה שאני מחפשת בכלל. ואני תוהה בהודעה שלי, איפה הם הבחורים ההם שיזמינו אותך לדייט בצורה יפה, יתנהגו בכבוד ונימוס. לא אמרתי נזירות, ולא אמרתי המאה ה-16. מינימום קצת יותר גבוה של כבוד לאישה באופן כללי, זה הכל. אני לא סתם אחת, ואם אני אורמת לבן אדם שאני לא מחפשת סתם, והוא בכל זאת ממשיך "לצאת" איתי, הייתי מצפה שהוא הפנים משהו ממה שאמרתי בפעם הקודמת שנפגשנו, ואם אז לא הסכמתי להשאר לישון אצלו, למה שאני אבוא הפעם?... לא יודעת, אולי זה לא זלזול, הוא לא מכיר אותי, וגם לא מעוניין להכיר, בא לו על איך שאני נראית...שיבושם לו. כמו שכולכם יודעים, הוא יכל לרדת למטה, לאיזה בר תל אביבי ולמצא מישהי בשנייה. אבל לא...הוא ירצה אותי אחרי שאמרתי שאני רוצה משהו שהוא לא רוצה לנסות לתת. מה זה!?!?!

lb22

New member
אחרי שהבהרת כמה דברים....

אז קצת יותר מובן הכעס .... למרות שאני לא חושב כמוך.. את יודעת תמיד אומרים שהדרך אל האושר רצופה במהמורות וכאלה (לא זוכר את המשפט המקורי). תראי אני לא מכיר אותך , וגם הוא אחרי פגישה אחת לא אמור להכיר אותך על כל השגעונות שיש לך כנראה שמה שלו נראה סטנדרטי לך נראה מזלזל ... וזה סבבה. שוב את סיכמת את זה טוב בעצמך הוא כנראה רוצה משהו אחד ואת משהו אחר וכמו שאמרה מיטל העיקר שלא עשית משהו פזיז שאחרי זה היית מתחרטת על זה. ואת יודעת תמיד שתגידי למישהו משהו שקשור לשלילה (נניח שאת רוצה משהו אחר ) הוא תמיד ינסה להשיג את הדבר שאת שוללת. זה תקף כמעט על כל בן אנוש שתכירי. ברגע שאומרים לך לא לפעמים את תעשי הרבה יותר ממעל ומעבר כדי להשיג את זה. ושוב גם הבחורים הסו קולד נחמדים שאת רוצה לפגוש גם הם יושבים בפאבים האלו בת"א......

באמת אני שואלת

לאן כבר אפשר לצאת. לקח לי ולחברה שלי פעמיים שלוש להבין שבתל אביב זה שוק בשר. לאן כן אפשר לצאת?? אתמול יצאנו להרצליה, היה ריק. ממש מוזר! אז היה ערב חביב, רגוע. לא הזיק לנו! אבל באמת, לאן אפשר לצאת שזה לא שוק בשר...

Lir האחת

New member
אהמ

תלוי לאן בתל אביב.. את האמת שאני לרוב יוצאת להרצליה פיתוח, לדאנס ברים ופאבים. אתמול ספציפית הלכנו למסיבת שנות ה-80 בתל אביב, והיו שם אחלה אנשים! הופתעתי לטובה
אז הכל תלוי לאילו מקומות בתל אביב יוצאים.

טלי2006

New member
היי קראתי את הודעתך

ואם בא לך אפשר לצאת יחד לחפש בחורים.. . תחזרי אליי טלי

עמית2436

New member
אוי , שוק בשר

זה מה שאנשים עושים מעצמם, אני לא חושב שזה המקום או האוירה , כי הרי את/ה לא חייב לצאת עם מישהי/ו מכל מקום שהוא אלייך או אליה . יש עוד קצת מקום לעדינות / אדיבות היום כולם רוצים סיפוק מהיר, גם נשים וגם גברים, לאף אחד אין זמן לראות לאן זה יתפתח, כשניסיתי לעשות דברים יותר לאט , נשים חשבו שאני לא נמשך אליהן , אז אני עושה יותר מהר , אם אני רוצה להשאר בתמונה . אני מתאר לעצמי שאצל נשים זה יותר מורגש, אבל בכל מקרה, זה הקצב המקובל היום, ברוב המקרים. ובכל מקרה , תמיד צריך לזכור, שצריך רק אחד/ אחת שיכנסו למשבצת הזאת , של האהוב/ה ושהוא/היא מחכים שם , אולי לא מסופקים , אולי מוטרדים בדיוק כמוכם , מחפשים, קצת מתוסכלים ומחכים לכם !! אז צאו לתפוס אותם , אל תעשו טעויות בדרך, תהיו קשובים תמיד ללב שלכם/ן , ובכלל בהצלחה במסע הזה שיהיה לכולם "תירבחו ותסעדו" עמית

מיטללל

New member
מסכימה איתך

יש משהו מאוד מזלזל בליצור קשר עם בחורה ב-23.30 ולנסות לתאם איתה דייט לאותו לילה. לא בגלל שכולנו הולכים לישון בשעה 21.00 (רק חלקנו
), אבל זה משדר חוסר רצינות ומחשבה ולקיחת הצד השני כמובן מאליו, או לפחות, באיזשהו חוסר חשיבות. גם עצם העובדה שהוא ניסה לתאם את הדייט, דייט שני, דווקא בבית שלו, דיי מבהיר מה היו המטרות והכוונות שלו. שזה לא בהכרח נורא ואיום מצידו, (למרות שבקריאה ראשונה בהחלט חשבתי: "איזו חצוף") אבל נשמע שאת מחפשת משהו אחר, קשר רציני, עם מישהו שיתאמץ יותר, כמו שמגיע לך :) כל הכבוד שלא התפתת לעשות דברים שאת לא שלמה איתם או מעוניינת בהם סחטיקה על כך שהצלחת להיות מאודדד רגועה, בלי להיפגע או להראות לו שהתעצבנת... איפה פגשת את הבנים בשלושת החודשים האחרונים? האם את יכולה למצוא מכנה משותף?

shannyqua25

New member
מלכה

בדיוק עכשיו חזרתי מפגישה כזו של 11.30 בלילה, ואין לי מה להגיד, כל מילה מיותרת. אכן צודקת בכל מילה אחותי. קבלי חיזוקים חיוביים.

:)

לקחים... אני למדתי לפני חודשיים
ואת עכשיו. פשוט בפעם הבאה, עד כמה שזה מיושן, תזכרי מה את שווה, איך את רוצה ואיך מגיע לך שיתייחסו אלייך, אפילו אם זה קשה ומרובע ולא "זורם". אם לא נאה להם..שיחפשו מישהי אחרת כמו שהם כל כך ממהרים לתכנן גם ככה.

אתה יודע שהייתי מוסיפה אותך לכותרת?

נכון? הנה בדיוק סוג החשיבה של בחורים בימינו. אם לא היא, תבוא אחרת. ככה שאין כבוד לאותה בחורה, אין בשביל מה להתאמץ, אפילו את המינימום של המאמץ לתת לה להרגיש טוב ורצויה. אני יודעת..לפחות תעבדו עלינו. נצא ל"דייט" תתאמצו קצת להראות כמה אתם מדהימים, ואז תלחצו בקטע של הסקס. אבל לא. ישר, בלי מילים מיותרות, בלי מאמץ מינימלי. וכרגע אין לי שום בעיה, שתבוא אחת אחרת... גם יבוא בחור אחר שידע איך להתנהג, לא אמרתי שאין כאלה.

אנחנו צריכות שיעריכו אותנו

יעריכו אותנו כבנאדם, כמישהי עם עולם משלה, חיים משלה, רצונות, חלומות, הישגים. שיאהבו את מי שאנחנו, שיכבדו ושירצו להכיר. אבל יש בחורים לא מעוניינים *להכיר* בחורות. לא כולם, אבל משום מה קל יותר להיתקל בכאלה. מבחינתי, יאמר לזכותם שהם לא מסתירים את זה. אני מעדיפה שהוא יתקשר ב11 וחצי בלילה, יזמין אותי אליו ויתן לי להבין לבד מה הכוונה שלו, משאר שישב איתי בבתי קפה, יקשיב לי בעוד הוא מפנטז עלי ערומה, ישחק לפי החוקים רק בשביל שארגיש מכובדת ובסופו של דבר אחרי הזיון הראשון יפסיק להתאמץ. מה שהם עושים זה בכל זאת סוג של כבוד. הם לא מסתירים את חוסר הרצינות שלהם. הם נותנים לך את הבחירה, אם את לא מעוניינת בזה - את יכולה לסרב. מבחינתי, זה הכבוד המינימלי שאני מצפה מבחור. אם אנחנו לא באותו הראש, לפחות תן לי לראות את זה. מההתחלה.

חייבת לציין שלא חייבים

להתנהג מגעיל גם כשרק מדובר בסטוץ בחו"לולצערי לא פגשתי גברים כאלה בארץ, גברים יתנו לך את ההרגשה שאת הנסיכה שלהם לערב למרות שגם את וגם הוא יודעים שאין סיכוי שצא מזה קשר רציני, עדיין יש כבוד והבחור אתך כל הערב וגם אם דחית אותו עדיין הוא לא יתחיל עם כל אחת שעוברת לידך. לעומת זאת בארץ יצא לי לפגוש מלא גברים שיהיו ישירים בצורה געילה ובוטה ומצד שני אלו שלא היו ישירים שיחקו אותה קשר רציני כשבעצם שניכם משדרים על גל אחר לגמרי.......... כבר לא יודעת מה עדיף הדבר היחיד שאני יכולה לומר שאהבה זה עניין של מזל!!!

אולי הכותרת קצת מוגזמת אבל...

צדקת בכל מילה. אפילו אם הבחור מעוניין רק בסקס, בחייאת גם את זה אפשר לעשות עם קצת פאסון, בכל זאת אנחנו נשים וזה קצת שונה מגברים.. אבל רק קצת
גם אני חווה וחוויתי כ"כ הרבה "דייטים" שחשתי בהם חוסר בהירות, מצד אחד לוקח זמן להכיר ת'בנאדם ומצד שני זה בדר"כ נגרר מהר מאוד לסקס, ואז הרי ברור לאותו בחור שזה גם מה שאני מחפשת. ומישהו רשם ב"בגיל של 25 נהיים קצת יותר רציניים"... סליחה? לא בת"א, ואני אומרת את זה מנסיון . אני אומנם בת 22, אבל יוצאת משום מה עם גברים ששואפים ל 30, ותאמינו לי שהרצינות של הרבה של מהם- מתבטאת ביחסי סקס, לאורך זמן! בקיצור כמו כל דבר לומדים בדרך הקשה, אבל כל אחת פשוט צריכה חהיות חזקה ולדעת מה היא רוצה, ואם לא מתאים לך קטע של סקס בלבד, והרי את שווה יותר מאס אמ אס או שיחת אגב של לילה- אז לחתוך מוקדם ולא למשוך! אני פשןט בהזדהות גדולה, אני מרגישה ממש באותו המצב, במיוחד כשגרים בת"א, העיר הביצתית הזאת!

חחח פעם בחור אמר לי

שקודם עדיף שנשכב, כי אחר כך השיחה תהייה הרבה יותר פתוחה..
גם מהבית שלו ברחתי
ובאמת בדיוק כתבתי פה- אז שיעבדו עלינו, שיהיו חלקלקים בשביל לקבל מה שהם רוצים. שנצא ל"דייט" שישתדלו ויראו לנו כמה הם מדהימים כל הערב ואז ייקחו לכיוון הזה, זה כבר ענין שלנו אם נרצה או לא. אבל בחורים כבר לא חשים צורך להוכיח את עצמם. ואוי, תל אביב זה שוק בשר! אני כבר באמת לא יודעת לאן לצאת. זה כן כיף שמתחילים איתך מדי פעם, אבל לא אם זה כי מתחילים עם כולן ואתת בדיוק עברת שם בדרך מהבר לשירותים. גם אני בת 22, וגם בחורים ששואפים ל 30 זה לא תמיד מספיק. אני באמת למדתי בדרך הקשה. אם לא הייתי עוברת חוויה מסריחה, כנראה שלפני כמה ימים כבר הייתי אצלו. אם חברה שלי לא הייתה מזכירה לי באותו רגע שזו לא צורה לצלצל ב 11 וחצי, אני גם הייתי בוחרת להתעלם. באמת שיש גם בחורים טובים. יצאתי עם כאלו, היו לי חברים כאלו. אז אני לא מכלילה, ולא במרמור

למעלה